feelings

hur gör du med dina känslor? hur räknar du dom? hur spenderar du din dag? tar du vara på tiden? eller låter du den bara försvinna ? låter du den rinna iväg.
ah tiden är för dyrbar för att kunna ge hat. ta vara på dom stackars minuterna som finns i livet. ta vara på allt man har, hur många gånger har man inte hört det då? man hör de varje dag, jag i alla fall.
365 dagar på ett år .. och X antal minuter. vart ska man börja? Mycket man vill göra, ändra på och leva.
kolla bara på en blomma tex. Från ett frö .... dagar en liten växt? senare i livet en blomma om man inte vattnar blomman så dör den.
ta vara på det man har ... ta vara på familj, vänner, käraste, djur, livet, kärleken.
Alla prata hela tiden på att kärleken är så lätt och så fin, som en dans på rosor. ah det som säger de har ju då aldrig varir kär. De gör ont att vara kär, man e lycklig. Men senare då? man blir ju alltid sårad i slut ändan. Men vara tänka så? man kan väl få vara lycklig den lilla stunden som går då. Någon gång kan man väl få vara lycklig ?
Bara några tankar som kommer upp sisådär. Mycket man vill göra, och ändra på. Mycket man vill men inte får. men ge inte upp utan jobba för det i stället..

en sara i usa

Sitter på jobbet nu väntar på att man ska få sluta.
Hemskt att behöva säga det men nu har hon åkt. NU är hon i USa och jag hoppas verkligen du har de toppen tjejen. FÖrlåt att ja varken svara på ditt sms, vet inte om det var du som ringde till mig igår morses men antar det, Förlåt att ja inte svara i telefonen. tyckte de va jobbigt nog att lämna dig i lördags och nu får ja inte se dig på ett år. suck.
Ah vet inte hur de kommer bli eller om de kommer förändras, alltså inte våran vänskap utan livet utanför. Menar allt runt om kring, kanske inte ens bor hemma ? kanske inte ens bor i samma stad ? jobbar ? vem vet ?? ah allt kan ju helt enkelt ändra sig mkt på ett år. Eller så ändras det inte alls!
Jag hoppas i alla fall att du får ett toppen år och njut så mkt som möjligt av det, hälsa alla kändisar från mig och Hollywood livet också ;) hihi ...
Du vet vart du finner mig och vart du når mig. Om det är något så är det bara ringa. SKicka gärna din adress nr och allt till mig så man får tag på dig :) hälsa även familjen från mig! Om dom är elaka så säg till mig så åker ja och hämtar dig och biter dom ;P hihi ... Saknar dig gumman redan. Nu kan man ju inte bara ringa och säga " hej, blir det trollhättan idag? " inget sånt... för nu e du för lååååångt bort ...
Ps: mamma hälsar också, vet inte om ja sa det i lördag men ah hon gör det i alla fall :) ds.
Massa varama kramar till dig tjejen :)

ny nivå

förstår inte hur man kan bli såhär less på en människa, hur man kan bli så depp ?
Fan är arg och förbannat på allt och alla, sabbar allt bara gråter innom mig.
Vill inte ens vara i närheten av de här längre, vill va med allt annat! hela tiden också. bara glömma förtränga.
hur kul är de att man ska hänga upp sig på en person hela tiden?
du e giftig!
De gör ont i hela kroppen, man blir knäsvag och bara kan ligga ner. Man kan inte tala för man e stum, man kan bara öppna munnen och höra sig själv säga det. Men de kommer inga ord. Skynda dig de är brottom innan allt faller innan allt rasar. allt dör .
du trycker ner allt, du ser det inte du bara går vidare.
ja orkar inte mera, klart slut .. night!

jag tar detta till en ny nivå

FÖRKLARA!?

hörde idag på radion att forskare har kommit fram till att de är inte hjärnan som gör att du e smart utan kroppen ? vad då kroppen? hallå utan hjärnan funkar inte kroppen era jävla kötthövven!!


drömmar

kan inte hjälp att man går omkring i drömmarnas land. alla gör de nån gång? och alla händer det nån gång. Ibland så slår drömmen in och ibland inte. För mig har den gått o krach för X antal ggr. så man slutat drömma, de är hemskt. ska man börja se allt på allvar ? istället för att drömma ?
ja vill inte sluta drömma, men vill se verkligheten också.

det handlar om att ge någon sitt allt

Det handlar om att prata hela nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar. Om att gå upp klockan 03:00 och äta vindruvor och popcorn, sedan låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Att låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten. Det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar, och om mjuka läppar mot varandra. Att skriva ett namn med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk och pappersbit. Om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, om händer genom hår och tungspettsar längs ryggraden. Timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare. Att skratta tills det gör alldeles jätte ont i magmusklerna och ligga på hårda parkettgolv fast det finns en säng precis intill.
..
v Det handlar om att ge någon sitt allt v
.
.
.

sara

Att vakna upp en morgon och du inte är här, kommer bli jobbigt. Att låta tårarna falla ner för kinden när man skriver till dig är jobbigt, spelar ingen roll om man torkar bort tårarna för de finns alltid flera.

Den vänskapen vi har, den har ingen annan. Den kommer inte förändras men du är ju min partypingla, min gos min sångfågel.

Alla säger att ett år kommer gå så fort, men för mig kommer de vara jätte långt och segt. Det kommer vara ett tomt år.

Jag vet att jag alltid skriver att jag är så ledsen över att du ska åka. Men ja är superglad faktiskt också! Du kommer få världens roligaste år och hoppas familjen är lika toppen som dom säger. Jag önskar dig all lycka och glädje detta året och du vet vart du kan få tag på mig gumman! Älskar dig (L)

Klarar inte av att skriva mera för gråter bara ännu mera! Men de är glädje / ledsna tårar

destination

Satt hemma förut framför tv, kollade på MTV och då spelades Alex Gaudino - Destination Calabria bulgarien låten. Längtade genast tillbaka! men senare insåg ja att.... snart försvinner du. Närsta helg är de kräftskiva hos dig och sen är du borta, försvunnen. klart vi kommer hålla kontakten men de är ju inte samma sak.
tror det vart ödet som sa att du skulle stanna kvar hos oss när du krockade. ( inget illa menat ). Något vart det som sa att du ska stanna och inte åka. Men klart du ska åka om du vill det, de är din livs chans. Men kommer bli tomt och ensamt.
vi alla kommer sakna dig(L)


en vecka i bulgarien

så nervös ja va på landvette har ja nog inte varit på länge.  Flyg rädd? skulle jag dö ? skulle vi krascha ? eller vad?
Det gick as bra i alla fall, frida höll hårt i handen och ja bara njöt av att lyfta. Frida där emot tyckte inte om de.
När vi kom in över bulgarien, såg man hur fattigt det var. Det var sjukt, ja blev rädd och undra hur fan vi skulle fixa detta. Ett fattigare ställe får man leta efter typ.. Men inte i sunny!! de va helt underbart faktiskt.
Veckan har varit jätte toppen! helt great faktiskt. kan inte berätta allt men kan bara säga att j vill göra om det och saknar det otroligt mkt! ja vill tillbaka<3
image26


Det sista...

Ja nu gör man det sista innan man ska åka vidare till trollhättan sova där en stund och sen bär det av till Bulgarien. nervös som fan, aldrig suttit i ett flygplan. De kommer krascha ja kommer drunkna och aldig mera kommer hem känns det som ( med den turen jag har så gör det de också ).
Resfeber har jag, är allt med ?
Neh allt kommer gå så bra så, dehär fixar vi frida eller hur :) sweet! yeah nu ska vi ha kul och glömma alla problem du vet lämna dom hemma i en låda eller nått.

yes! ni får ha de så bra i sverige :)

image25

saknar din vännen redan

Läste i alex blogg precis. ja sara du åker faktiskt om tre veckor detta är helt sjukt.
Igår när jag kramade om dig och började gråta så kramade jag dig så hårt och bara inte ville släppa taget. Det är sjukt att du ska lämna mig kvar i sverige och åka ifrån mig. När du stod och sjung framför alla med ett leende som värmde alla i kroppen och din röst så rös jag.
Ett år utan dig kommer bli långt, och ingen kommer glömma dig jag lovar INGEN.
Vi alla kommer sakna dig.
Att inse att en nära vän ska lämna en sådär gör ont helt galet ont faktiskt!

Sara firade sin 20 års fest

Grattis sara! nu fick vi äntligen fira din dag! Hade en jätte image20
trevlig dag och kväll hoppas du hade det också!
Kan tänka mig de eftersom du blev isläng i poolen ungefär fyra gånger.
______









Lördagen började som en väldigt trött dag, men åkte hem och hälsa på mamma en stund i alla fall och kollade läget och de va jätte bra! hem och sov en stund åt lite mat och så gjorde man sig i ordnign för fest. ^Åkte till gumman och lella innan och senare till sara va toppen. jätte god mat och massa trevligt folk. Synd bara att man blev uppäten av massa mygg!! :(!
senare kom också maggan och frida på kvällen, ja och maggan sjöng lite för sara haha kan tänka mig hur de lät uscha :D men vi äger tjejen lätt ;D
Blev en del badande också ;D
Är hos syrran nu och fick precis pussa lite på loke, han e så söt! Mosters underbara pojke!
ska hem snart och fortsätta tvätta för i morgon e det bara att packa och sen till frida och senare åker jag och frida till bulgarien!! woohoo!!


Kolla in bilddagboken 
www.spanis.bilddagboken.se
     

Torsdag / fredag!

va de roligaste ja haft på länge om man säger så! 
kan inte skriva så mkt mera nu.. hinner inte ...

men syster och loke kommer hem idag:D!

måste börja kolla vad ja ska ha med mig til BULGARIEN på tisdag :D!!

Datorjävel!

Så trött på datorer så det är inte sant! Hur fan lyckas ja eller!? skit som bara krånglar hela jävla tiden!! ÅÅHHH!!

underbart!?

Vakna första gången vid 08.00 solen skiner ute, bra kan sova en stund till... vaknar andra ggn vid 09.00 okej får gå upp då kan inte sova mera.
Sitter här nu, lite deppig vet inte varför men nått känns innom mig som inte ska vara där, hm skumt! allt går bara fel hela tiden! vill ha lägenhet, vill ha D och vill inte ha D och vill göra så vill göra si asså snälla kan ja aldrig bestämma mig? ja blir så trött på mig själv i bland så ja har lust och ligga under täcket tills ja bestämt mig!
trött på mig själv helt enkelt! måste göra en förändring här.



Syster kanske kommer hem från sjukhuset nästa vecka :) Loke så soppas frisk så sköterskorna undrar varöfr han igentligen ligger där. hmm .. skumt. Men bara glad över att dom kommer hem i alla fall då kan ja få träffa henne och gosa med honom när jag vill  (=



Igår, BOMB i grästorp pfs!! neeeh! dynamit gubbar hallå...