arbetslös

nu har jag inte skrivet i bloggen på jätte länge. Men har varit fullt upptagen med att söka nytt jobb.
I onsdags fick jag reda på att jag får inte förlängt mitt vik. med andra ord är jag arbetslös. och det är inte för att jag jobbar dåligt eller så utan för att saab drar ner på folk och då måste även premier göra det.
så nu sitter jag här, arbetslös och måste börja stämpla och söka nytt jobb. Klupp i magen för man vet ju inte hur man ska klara av att betala hyra osv, och man vill ju inte gå hemma precis. man vill ju ha ett jobb som man ska gå till.. men ja ger inte upp. nya tag. nya utmaningar. de gillar vi.

idag har pappa varit här och satt ihop andra sängen så nu har "vi" (jag) en stor säng. alltså en 225 säng :O! tog nästan upp hela rummet men vad ska man annars ha i ett sovrum? om inte en säng :D!
städat lite i lägenhetn också så nu tänkte jag ta mig ett varmt bad, och senare kolla på en film :)! blir middag ikväll också med flickorna. härligt härligt :)!
sen ikväll hoppas jag pontus kommer hit och pussar på mig också. behöver det känner jag. är ganska hängig på dagarna också.. saknar höst som satan!


förresten. ni som läser min blogg.. tips om jobb? puss på förhand

tisdag morgon

Tisdag morgon, en jobbig morgon! ville verkligen inte att söt skulle gå till jobbet )=! skit jobbigt att bli ensam kvar i sängen.
Men men va ändå tvungen att gå upp tvättid klockan sju. Så vad händer mer idag? Möta emelie sen och leka lite med hennes kamera ;D! skojsigt. Sen blir de väl överby en sväng också.  hoppas jag..
hinner inte skriva så mycket mer så skriver nog ikväll..

ingen sömn

Igår hade vi värsta vattenläckan på jobbet,så de blev "mini fossing" och "hulken" till räddning (: jag och jimmy med andra ord som fixade det och det tog oss ungefär en timma att fixa maskinen och fyra timmar att suga upp vattnet. S. J. U. K. T!
Sen va det inte så mycket mer igår än att vi jobbade från 11.00 till 21.30 .. när jag kom hem satt min söta pontus utanför och väntade på mig (: .. så kom jag upp och duschade och han bosatte sig framför tv i väntan på mig (:, fast efter jag duschade så va det dags att laga mat  ( maten jag ska ha med mig till jobbet idag).
Jag har myst hela natten. ( får skylla mig själv ).

Idag, inte alls trött eller så! ( vill sova ). klockan är nu 7:11 och det är dags att cykla till jobbbet, söt ligger fof. och sover. Han e så söt så jag har lust att bara pussa på han hela tiden!! .. gullunge där.
10 timmars arbete är väntan framför mig, slutar klockan 19 ikväll då är det dags att cykla hem. Städa lite, plocka, dammsuga.. och ta mig ett underbart varmt bad med massa skum och doft och ååh tjejbad! Ansiktsmask, noppra ögonbrynen  fixa naglarna ja inkluseive ALLT!. Sen hoppas ja ju då söt är här (: 

näe nu ska jag svepa x antal lite kaffe :D!!!

pussar i massor

pussar i massor är det som gäller nu och jag blir helt galen när jag tänker på dig. Saknar dig varje stund du går ifrån mig. tomt.

dagens händelser. kuggade på uppkörningen, vad är det och leta små fel hela tiden?
Sur och arg som jag är så la jag mig i sängen och sov en stund tills sötis kom och pussa de på mig ..

nu väntar jag bara på jobbet ... suck*

Dagens händelser

klockan ringde ännu en gång .. då va hon 10.00.. dags att gå upp och frukost blev det (:! ( duktiga mig ).
Gjorde mig i ordning sminket, tänderna och plattade håret.  Det jobbigaste är ju vad man ska ha på sig ... men det blev det här ...


Ja nu va då klockan 10.45 och skulle gå ut för att möta sara. Mötte henne i trappan, så vi traskade ut på parkeringen där vi skulle möta hanna :)!
Hanna kom och hon hade klippt av sig sitt långa hår :D! shit va fin hon va. Älskar ditt hår hanna (:! Men nu bar det ut på överby. Vi gick igenom praktiskt taget ALLA affärer och vi hittade en hel del :D Blev helt förälskad i en cardigan på Ginatricot och ett par UR snygga stövlar inne på skopunkten :D!



jag bara älskar dom!





ja nu sitter jag här och väntar på sötisen (:






Gårdagen

Gårdagen: Åkte hem från syster ungefär klockan 04:45 på morgonen då min mamma började jobba :) Och kunde verkligen verkligen VERKLIGEN inte sova. Så jag satt vaken hela natten och höll mig vaken och sedan var de bara att åka. När jag kom hem kunde jag inte heller somna förens klockan va ungefär sju på morgonen.  Vaknade klockan två, då sara kom hit så vi gjorde ett shema för oss när det gäller träning (: ( vi skulle ju ändå träna idag ) ... klockan 17 bar det iväg till träningen härlgt! När vi kom dit va vi taggade men ungefär tio minuter in på passet så höll båda två på att dö. ojoj är man verkligen så otränad ? ja menar för drygt ett år sen ? kansker mer, så va ja syster och anders och tränade dagligen :O då va det då ingen som klagade och så ska det förbli nu också :)
En klapp på axeln för oss två sara:)!
Efter träningen va det bara hem med maten ( som vi handlat på hemköp ) och duscha.. så va det tänkt förens pontus dök upp i dörren :D! hihi då blev jag maassor av glad faktiskt :) så hoppade in i duschen och det va sjukt skönt! Sedan så satt vi i soffan och kollade på tv.. sedan väntade sängen och dit längtar jag nu också! men tyvärr är den tom nu =( pga. att min sötis har åkt till jobbet.   ( saknar honom redan )

Skriver mer om dagen senare.. vet att i alla fall klockan 11.00 ska jag, hanna och sara ut på överby och kika :)!

myspys å tekvällar

Har jag världens bästa syster? eller HAR JAG VÄRLDENS BÄSTA SYSTER? jo jag har världen bästa syster.
Hon har äntligen fått mig till att inse, nej jag tänker inte flytta. jag trivs inte i grästorp som dom flesta vet. jag ska stanna kvar hemma i min lägenhet. i mitt hem. bland mina saker. mina ljus. mina kuddar. helt enkelt ja i mitt hem.
Gäller att börja spara som satan ändå. och det ska faktiskt bli kul så att säga, alla har sina nedgångar men ja kan fixa mina uppgångar också ( eller vad man ska kalla det ). Vet ni, jag tänker till och med göra om i köket och i badrummet om det ska behövas för att jag ska trivas. Jag tänker göra det och så tänker ja köpa nytt överdrag till soffan och nya köks möbler. Fixa och dona men köpa lite si och så.
Mest av allt tänker så vill jag säga att ja bor kvar .. ja stannar i trollhättan så att säga (: yey för mig.
Syster du är bäst som fick mig att inse att ja trivs med mina te kvällar bland kuddar och mys. det är härligt. det är super härligt så att säga :)
och vet ni vad det bästa är? att det är höst nu så man ska tända massa ljus och dricka te och sitta under en filt. oj va myspys =D!


människor mer värda andra människor?

hur kommer det sig att andra människor kan vara "mer värda än andra" det är min fråga idag..
den tanken slog mig, då vissa får betalt för att blogg. Jag och mer än fler än tusen tjejer/killar i sverige bloggar varje dag om sitt liv / sin dag / sina bekymmer / tankar .. ja faktiskt allt. Vi får då fan inte betalt. ( kanske ska fixa mitt språk lite bättre ) men shit same. För tillfället är jag faktiskt lite avis på alla som får betalt för det. Jag vill också kunna försörja mig på att skriva om mitt liv, min dag, och mina bekymmer. Vad jag tycker om och inte tycker om. Vad jag bryr mig och inte bryr mig om. Hur många skulle läsa det då? Ja då skulle de finnas över allt på internet och alla skulle läsa det och det skulle bli en så stor grej av det. jaja vissa har allt andra har inget.

Sitter i en stol hos syster, baggy jeans och tubtop. Regnet bara öser ner ute och jag har inte orkat platta mitt hår idag heller. Gått flera dagar utan att jag plattat det nu så tror det mår super bra av det, till och med pontus har fått se mitt när jag inte plattat håret och även utan smink och i ansiktsmask (: haha inte likt mig. Men lite skoj va det allt.
åter till dagen. Loke springer omkring i rummet och river massa saker medans syster kollar på film och jag sitter här. Nackspärr så kan inte vända mig om och kolla vad han gör heller :P sorry syster...
funderar faktiskt på att gå en promenad ute i regnet, med min ipod och bara tänka. Tänka på framtiden, mina planer, mina känslor och allt. Jag vill massor så att jag håller på att bli tokig.
Just nu så vet jag att i morgon ska jag träna med sara klockan 17.00.
Torsdag. träffa underbara hanna och tjöta sen sara (: och möta kanske träna ?
Fredag. Jobba
Lördag. Jobba
Söndag.Jobba
måndag. Längta tills tisdag då lönen är. Lång promenad
Tisdag. fixa håret och tandläkaren och träffa alex (:. bodyjam 19.00
Onsdag. fixa naglarna och kolla runt lite i uddevalla... träning
Ja lite hade jag allt planerat ..
och när jag får pengar ska jag köpa hem den här underbara saken (:


Skönhetsvecka

nästa vecka blir en "skönhetsvecka" kan man väl kalla det (:
Fixa håret, fixa naglarna och även till tandläkaren :)


Micca ska allt fixa håret på både mig och min kusin (: vilken dag vet jag inte men kan alltid hoppas på att det är den 26: e, längtat nått soppas efter det här :D!
Naglarna fixas på Onsdag klockan 16.00 (: toppen härligt och underbart (:
Linte inne på det här stuket faktiskt.
 



Vad ska man säga mer ? det är en helt underbar dag idag (: så känner jag.
ska till syster om en stund så nu ska jag göra mig i ordning och se vart dagen leder någonstans (:


en framtidsplan

sitter i soffan. Top model 2 är på kanal tre i bakgrunden. Mina ögon vandrar runt i rummet söker varenda vrå.
tankarna snurrar i mitt huvud, är det det här jag vill ha ? eller vill jag klara mig själv? Söka mig till något annat?
Nej, en stor del av mig vill inte ha det här. En stor del av mig vill göra något annat. Frammåt. Bli gladare.
Det är det som ska hända nu, en gladare framtid. Jag har börjat bygga upp den sakta med säkert..

Uppkörning i veckan...
Till syster i morgon, Loke börjar på dagis och ja tänkte ta med syster på en lååång promenad.
Mamma och Roger ska resa till Gotland på onsdag, ha det super kul där (: massa mys


Spara pengar till massor nu.
skola
Tv
dator
kläder
massor!

nackspärr

Ännu en dag med nackspärr! Det gör ont och jag kan inte röra mig. Blir galen.

uppdaterar mer under dagen :

beslutsångest? hjälp mig

beslutsångest ab!
Jag vet inte vad jag ska ta mig till! ska man flytta hem igen eller inte ?
 Det finns både fördelar och nackdelar till det här, och jag kommer spara massa pengar om jag flyttar hem. massa tusen varje månad!

Nackdelen, ja va fan ska ja tillbaka till den hålan och göra ? må dåligt IGEN, och bara sitta inne och tråka.
Jag blir bara ledsen så fort ja tänker på det, men ja kan ju säga att mycket hänger på om ja får körkort eller inte.

Vi får se vad som händer. men jag både vill och vill inte!


planering



Jag blir så glad när jag tänker på våran planering maggan. Den bara kommer och fler idér bara dyker upp.
Allt kommer att bli så bra och alla kommer bli så glad! Jisses vad vi är bäst.
En historia är skriven...


raaaap!

mätt som satan! jag och maggan har precis ätit kina mat (: mums! vi va super hungriga. ja va det spec med tanken på att jag möblerat om hela lägenheten sen klockan elva i morses :) maggan fick ganska mycket panik på mig ett tag hih förlåt. Men super kul att du va här :D och nu har vi våra planer serrö!! de kommer bli super skoj allt (:

så va gör jag nu ? jo väntar på pontus, låt klockan gå fort ..

Mina tankar och annat yttre

jag har funderat och jag har tänkt. Hur kommer det sig att man är så utseende fixerad? är det pågrund av all reklam ? eller för att man bryr sig själv?
Man ska älska sitt inre lika mycket som sitt yttre? Alla har vi olika åsikte om det, jag anser att man ska älska båda två lika mycket men ändå så gör man inte det. vad anser alla andra ?
hur kommer det sig att andra ser en sida av en som man själv inte ser ?
Många frågor och så lite svar.
Är det pågrund av omvärlden som man "lär sig att inte älska sig själv" ? Eller är det för alla reklam bilder som är omgjorda ? som man vill bli som alla andra. Alla har en förebild, och vill lika något..  vem vill du likna ?  Om det inte hade varit så, så varför har vi då plastikoperation?
Ända utvägen är att ta vara på sig själv. sluta tänka på andra och ibland när det väl behövs så måste man bli egotrippad.

Jag älskar alla i min omgivning som vet vad jag pratar om, som själva behöver det och gör det. jag älskar alla i min omgivning ändå, även om dom inte vet vad jag pratar om. Men ja ger mycket kärlek till er för att ni finns för mig och alltid där. Jag finns för er också och kommer alltid göra det. I tankarna och runt omkring er.

Sluta kolla så mycket på reklam och tänk på er själva, ingen kan bli så perfekt som du redan är.



help?



jag kan inte bestämma mig om ja ska vara mörk eller ljus hårig =O help?

tillbaka på ruta ett

ja då va man här igen då.. på ruta ett. Där ifrån har ja kämpat ja vet inte hur mång gånger men nu är det dags igen. att ta nya tag och bara ge gärnet. idag la jag i femmans växel och nu är de bara tuta och köra. i morgon är den stora dagen

Tapetseraren kom idag också och rev ner allt i min hall, oj kan ja lova hela min lägenhet är upp och ner så ja får GO panik på det här. Finns inget jag kan göra åt saken heller, mer än bara vänta och se. Förhoppningsvis är han klar på fredag så jag får köra en heldag med sätta upp saker och möblera om och städa och ha mig (: riktigt rolig dag faktiskt. det suger änna i möblerings tarmen om man säger så.


Igår va jag och hjälpte syster lite granna (: och det var mycket skoj så det hoppas jag att ja får göra flera gånger! senare så kom även lille loke occkså och anders :D!
pontus va så snäll och hämtade mig hos syster med (:! super sött av dig


Visst är han söt!


i keep dreaming

Måndag

det är dags för ännu ett blogg inlägg ;D!

idag har inte hänt så mycket mer än att jag vaknade klockan två halv tre sådär .. gick upp och kollad på tv en stund tog en lång dusch och sen så kom pontus och höll mig sällskap i soffan =) mysmys(:!

senare kom emelie och johan också så vi kollade på dagboken och bakade paj :) ..

nu ska ja tänka vidare (:

en tråkig söndag som vanligt

ja vad händer idag då ?
 en film, soffliggare som vanligt och sova skön i natt kanske ?
Det regnar ute idag, precis som jag bad om igår!


imorgon så ska jag dra mig till gymmet klockan tio tiden kanske. hem och städa och senare så drar jag robin och emelie till tatueraren och diskuterar priser om tatueringar osv. härligt härligt (:!
jag har mina planer precis som alla andra haha :P!


i veckan vet jag i alla fall att jag och kusinerna ( emelie och caroline) ska åka till farmor och hälsar på.. hmm får väl se hur detta går (:!
Onsdag eller torsdag ska jag till syster och hälsa på också..=) och mammsen

lördag:)

Grästorps dagen idag då. Tyvärr åker man inte dit. Pallar inte att alla ska supa skallen av sig och inget mer. Då kan ja lika gärna gå på krogen här i stan.


Inget går som planerat, därför är de andra tag som väntar på måndag. nya tag som man alltid säger men nu är det dags. peppning som gäller...


jag hoppas det går bra nu. jag hoppas på dig (:


Vad händer idag då ? en lördag som denna. Idag vill man ju att det ska regna så man kan ligga hemma och kolla på film hela dagen! Men IKKE då ska solen skina bara för det.
Men idag tänker jag inte göra mycket nytta tänker inte röra mig bara ligga i soffan och kolla på film och tänka.
Huvudvärk fof. mätt. trött.seg. sömn<3

Snart uppkörning igen, gäller att ladda det sista :) och hoppas på det bästa..

sjukling

ja då har man legat sjuk i bihålsinflamation sen i måndags då. Inte alls så rockigt.
Men allt har fått mina tankar igång igen, och börjar från ruta ett.

hur komme det sig att du aldrig släpper taget om mina tankar? en gång va du min vän, men inte längre. Konstigt nog finns du alltid i mina tankar ändå. Jag vill inte ha dig där, ja vill släppa dig som du släppt mig. hur kommer det sig att du kan glömma en vänskap så fort och bara vara?  en vänskap som aldrig består

bröllop!

åh värsta längtan! tezz ska verkligen gifta sig nästa år :D! shit ja bara ryser bara ja tänker på det. de kommer bli så fint så underbart och åååh!! :)! hihi så glad för din tjejen.
alla bästa  och alla fina tankar till er :)

måndag morgon

ja då va det måndag idag då!
i natt har man bara tänkt tänkt och tänkt. Hur kommer det sig att det inte går att släppa ?
ah i alla fall vaknade med sprängande huvudvärk, och kunde inte andas ställer mig upp och de pulserar i hela ansiktet och huvudet. Bihålsinflamation :(! not fun.
Dags att dra till läkaren med andra ord... 120 :- för att få svar på det jag redan vet ? HALLÅ!?
ah fick i alla fall tablettter som ska vara bra i stället för nässpray för det får jag inte använda heller . och så skaj a ta de lugnt .. jätte skoj NOT!
så idag blir det massa film framför tv och glasss.... lite sällkspa kanske ?

dagens meningar

dags för dagens meningar då.

hemma hos syster och är barnvakt :) va jätte längesen man såg lilla loke ju (: men nu är jag äntligen här och syster och anders har åkt på fest. hoopps ni får skoj (:!
Själv ska ja ha en trevlig myskväll bara.

igår va ja ute med maggan (magico ) och vi åkte till vbg för att träffa emil, skulle göra en rolig lite suprise men den blev inte så lyckad med tanken på att nått jävla larm på lidel börja pipa med en gång för ja råka de backa hahah så ja han såg oss med en gång.
senare så åkte vi till öresjö och satt på bryggan och bara prata de va mycket skötn faktiskt... mötte boråsarna i stan senare och va med dom och fick oss X antal skatt: )
Magico fick mig att må massa bra igår

Dags för blöjbyte och promenad :D