ett musterium

att känna smärta i kroppen.
vilja ta av sig skinnet, vrida bort allt!
krypa fram. kramperna kommer.
Tankarna flödar hela tiden, tårarna faller.
Tyngre andetag, kan inte andas. svårt att titta fram.
Varför titta upp, när man kan titta ner?
Att vilja sträcka på dig men kommer ingenstans. det är låst.
Att fastna med blicken i ett hörne. Utan att blinka.
Att inte kunna tala, jag är stum.
Att se läpparna röra på sig, men inte höra.


snabblogg

Ojoj ja har verkligen inte bloggat på hundra år känns det som!
känns inte som jag har så mkt tid till det faktiskt.. Men Julen har varit toppen, och allt runt omkring.
Min födelsedag var ju igår och den va bra.. mycket bra må jag säga. lite för trött bara! men de ordnade sig.

NU är planerna inför nyår

Massa God Jul

Dom senaste dagarna har jag vaknat hur tidigt som helst.. 06.53 ungefär varje dag. Men beror inte på att jag vill gå upp ur sängen då utan för att jag slutar andas. Så tät i näsan så jag vet snart inte vad jag ska göra. levt på nässpray en månad snart, blött näsblod som en tok. men vad ska jag göra ?

Nu är det dagen innan julafton, och jag har ingen julstämning alls. Även om granen är GRÖN, glitter överallt med tomtar  och ljus. Och det bästa av allt. EN VIT JUL!. kan detta bero på att jag är förkyld ?
Ska börja packa och göra mig i ordning snart. Klockan ett ska vi börja med sista maten som vi ska ha med bort till mia. Och sen blir det jul med pappa ikväll :). Och det kan inte misslyckas i år.
Massa fina paket ska öppnas idag. och i morgon smäller det på riktigt.

massa God Jul


suck*

Fixar dom sista julklapparna.

varit överallt känns det som, de senaste dagarna. så trött är jag så ikväll ska ja kurera mig tidigt. och sjuk är jag på det också.
Väntar på att pappa ska komma hem nu så vi kan åka och handla så kan vi göra det sista inför i morgon.
Ingen julstämning kvar, bara trött.  Men blir allt lite mysikväll ändå ska vi se till haha!


piercing.


super sugen!


Anna anka´s jul.

Kollade på anna ankas jul igår, och jag blev så förbannad. Vad är hon för en människa som kan sitta och trycka ner andra folk sådär.
Att anna skipper visade pattarna för mycket ?
Medan hon själv drog sex skämt i varje meningen.
Att hon tycker att vi trycker ner våra"män" genom att dom får byta blöjor och städa?
med hon själv suger av sin man medans han tvingar henne.
Att blondiner är snyggare och "tropiska".
Seriöst alla dom hon nämnde igår... hallå ? as snygga personer medans hon själv är skit ful, skrynklig och för smal.

och vem fan vill vara brevid någon som äter vitlök till allt? menar hur fan stinker människan egentligen :/ ?














Och du anna, du är inte speciellt vacker. och du, dra upp klänningen "klyftan" syns.

Bild extra

Vaknade precis upp ur min härliga säng. och jag har huvudvärk och ont i kroppen, kallsvettig. Börjar jag bli sjuk ? känns som det..

Färgade håret igår som sagt på Syrran och på Mig, haha konstigt så har vi alltid likadan hårfärg ;p! Och aah de blev bra faktiskt.
just nu ska ja kurrera mig själv :(!





Sanningen kommer fram

det är bara för mycket. varför kan folk inte bara hålla sig till sanningen för? Att ljuga för mig, och sen säga en sak till mina vänner.. asså tror ni inte att sanningen kommer fram till slut ? är ni helt dumma i huvudet eller?
Menar va fan, mina vänner säger saker till mig. Och jag tål att höra sanningen. Även om det kan såra eller vara bra. men trodde du hade lite mera vett i huvudet än så. stacars liten, men kan inte vara lätt att vara dig.



till något mycket trevligare....


Emelie och Johan har precis varit här och fått i sig lite kaffe :)! Mycket skoj att dom kom hit, så tänkte hälsa på dom på många faktiskt när jag är i Thn :). Tusen tack, behövde detta idag.
Varit hos marre idag också och fått ett par läckra julklappar, eller en läcker julklapp haha ! sen va ja hos min syster snabbis och hjälpte henne med köttbullarna. Och nu ska jag iväg till henne snart igen, sen sola och sen färga håret :) Greate!



Och till något mindre trevligare. hoppas du  läser min blogg för du kan bara dra åt helvete. väx upp

Pyntat!

Granen är klädd, glitter är uppe, godiset är påfyllt och stämningen är på topp! Kan det bli bättre ? ja snö finns det gott om ute. Hoppas bara den finns kvar till jul nu också!
Sitter på rummet och väntar på att tvätten ska bli klar snart. Sen tänkte ja traska till affären och köpa morrötter och dipp!! mumma*
Is kallt ute också, och så fort man går någonstans så halkar man! jätte bra ? not* Ont i ryggen som satan själv har jag. så hoppas på den blir bra vilken dag som helst.


Har även massa Kiss låtar i huvudet haha. Längtar som tusan till konserten :)!



snart jul

Är hos min syster idag, och brevid har jag en sovande thor.
( mia jag gillar verkligen inte erat tangentbord :/ )!

Vaknde idag av kylan i mitt rum, borde skaffa mig nån som kan hålla värmen åt mig haha. Så det var bara att gå upp och försöka piggna till. men sängen lockade ännu mera!! Marre ringde och väckte mig haha men de va mysigt! då vaknade jag till liv och senare var det bara att gå upp ur  sängen och ta mig ut i KYLAN vill ja lova och traska bort till mia.
Just nu ligger mia på alla fyra och städar badrummet haha:D!

Snart jul
och igår brände jag pengar på julklappar:/! men dom ska slås in på fredag efter jag julstädat och pyntat hemma ( även granen).
och på Lördag ska ja hem till marre och lämna hennes paket, och på kvällen ska ja och mia färga håret!.
Maggans föddelsedag på Söndag:)! ( synd du inte är här : ( ).

Snabbtitt för nästa vecka:
Måndag: fortsätta med julmaten
Tisdag: fixa det sista ( jag "julmaten" hemma hos pappa ).
onsdag: Julafton med pappa
Torsdag: julafton!
Fredag: utgång!


Väldigt kass på blogga nu det sista, och även på att fota vill jag lova!

Konsert och bak!?

Att vakna av ett sms "Titta ut" va helt underbart. ( klockan va 15.15 underfär ). hade lagt mig för att vila mig en stund innan jag skulle till syrran. och där var det. Snön som jag hade väntat mig. Värmen steg i kroppen på mig och glad blev jag!
Jag befann mig hos min syster ungefär vid 16 tiden och började med köttbullar och janssons. Vi har även bakat Kola :).
haft en helt underbar dag hemma hos min syster med hennes Sambo och deras två barn! :)


Även bestämt oss för att jag ska åka med på Kiss konserten den 12 Juni 2010! de kommer rocka hihi.


Dagens fråga är ... ?

Fick sålt min gamla tv igår i alla fall, vilket var väldigt tur om man säger så! Dock fick jag lida för det genom att stäcka mig i ryggen! Så idag när jag vaknade så var det inte så lätt att ta sig upp ur sängen. Jag har fått ta många djupa andetag och försökt lugnat mig. och nu har jag även kletat in mig i liniment så det bör försvinna!

Börjat kolla igenom alla Beck avsnitt. hmm vad ska man säga om dom ? Jag brukade gilla dom tills jag kollade på Johan Falk filmerna. Nu är det med B filmer av Beck. Eller ah jag gillar dom ju så, men inte lika mkt som Falk.

Tänkte börja julstäda i veckan också, förmodligen när jag har tid. Så att man kan julpynta osv på Fredag, för det har jag faktiskt planerat att göra! Redan på fredag kommer alla reagera men JA, jag vill ha upp min julgran!
Fast egentligen vill jag ha det redan på Torsdag men då ska allt från lägenheten tömmas hoppas vi på!

Idag har min underbara systerson Loke Lucia på dagis så vi ska dit sen i eftermiddag / kväll. För väl hänga på pappa eller nått sånt haha. Ska bli skoj å se barnen som sjunger ...

Dagen fråga är:
Är det fel att dömma folk ?


julstämning

Julstämningen är äntligen på topp!
Började dagen med att göra sig i ordning och iväg  till min kära syster dit släkten skulle komma senare. Kvar över tio samlades mormor morfar kusinerna jacob och hanna. Roger jag mia och loke! ( tänd ett ljus och låt det brinna spelas genom högtalarna ). Vi hade bestämt oss för att gå tipspromenaden, och titta på julmarknaden. Kallt var den ute också vill jag lova och jag vann på bingon även Roger :). En trevlig promenad fick vi allt. 
Senare när tipspromenaden kvar klar så fick Loke, Mia, Jacob och Hanna rida på hästen framme på torget! vilket uppskattades mycket och vi andra gick runt och kikade på vad dom andra hade att erbjuda! snön började falla så det kan ju inte bli bättre eller hur :))!
Efter alla lotter och hästridning var vi nästan förfrusna så blev hemgång till min kära syster som bjöd oss på varm cider ( hennes "glögg" som består av varm äppelcider, vaniljstång och kanel ). Vi fick även våra underbart goda Lussekatter och pepparkakor som vi bakade igår! Mamma dök även upp, fin som ett prinssesa!
Sara har varit här och fikat med mig en stund nu också (:! så vi har myst och pratat en hel del ... 

och om en stund så ska jag väcka min syster ( som la sig för att vila ) så ska vi går fram och titta på Luciakröningen. kan det bli mer mysigare ??? 

massa love

sex and the city.

Sitter och kollar på serien nu. LÅnade boxen av min syster för ett tag sedan så tänkte kolla klart på det.

Seriöst tänk och leva deras liv? jag hade älskat det. helt underbart ju.
Så time to do that!?


Idag blev en helt undebar dag faktiskt! vilade mig och fick ett underbart samtal av eidar som meddelade att jag hade blivet av med mig längehet! Förstår ni?! jag slipper betala hyran och allt helt jäklans underbart är det. Sen blev det hem till mn syster och baka!! Så blev pepparkakor och lussekatter!! vi slog in julklappar och skrattade :). Vi kan allt ha många skratt ihop, när vi inte bråkar hihi! men vi har alltid varandra.

nu blir det några till avsnitt sen sängen ...
puss

Ett liv dans på rosor

att se en person somna in tänker man " det kan ju inte vara så farligt" men ojoj. blev tårögd. att se dig tappa kontrollen sådär, var jag inte berädd på!
Jag trodde det skulle gå snabbt och lätt men i stället blev de känslosamt och segt. Men du är stark och massa beröm ska du ha. vet hur nerverna är på dig och att du verkligen inte vill.
Sitter och väntar på dig sen och även nu så du behöver inte vara orolig, allt kommer gå bra!

_____

Allt är inte så lätt som alla säger. Livet. vardagen. Jobb. allt med andra ord. vem har egentligen ett liv som är "som en dans på rosor" ?. Ge mig det livet i sådana fall.
visst jag mår bra, bättre än på länge. jag klarar av saker som jag aldrig trodde om mig själv.
Ett liv om startade om på nytt ungefär så känns det. Spännande.

men det här trodde jag ju aldrig.


citat: " jag hoppas vi aldrig tappar kontakten, för jag vägrar förlora dig"

Shalgrenska!

Sitter nu på shalgrenska med min lille bejb! usch lider med dig så nervös du är. och jag som va så nervös för att köra i göteborg :(! haha..
Men men snart får du nålen i dig och känner fan inget efteråt och så kommer ja sitta brevid dig när du vaknar så allt e lugnt! stumpan mig (L)!
_________________________________________

I morgon tänkte ja gå upp i tid, kanske inte samma tid som idag :P ! men i tid ( vll säga vid 9 typ. iväg och sola och sen städa hemma!
senare ska ja även till trollhättan också och ha visning på lägenheten. Hoppas han verkligen tar den så ja blir av med skiten!!
Ska hinna ta mig en promenad i morgon också. och om min kära syster läser detta så ringer jag dig sen (;! och du vet varför ja ringer för de har ja redan frågat eftersom det är onsdg ! :)


Mr. D kom till mig i helgen :(!!

allt handlar om sitt x ?

bara för att jag skriver nått här på min blogg så handlar inte allt om mitt x. Och inget gör det heller. Låt mig vara och han också. Han gör vad han vill, jag gör vad jag vill. han är en vän nada mer. så nu vet ni det.
Sluta snacka skit och sluta dömma. Jag träffar väl för fan andra.




haha åter till Mr.D! Hemskt vad jag saknar dig :/ fan va här i stället för där borta.
saknar din famn
haha det är tur att du ser vem du är ;P!

haha kommentaren

haha ja fått en del kommentarer på förre inlägget! 

jag tycker det är väldigt kul att folk dömmmer inlägget innan dom vet sanningen :)! ta reda på fakta innan du lägger en kommentar "maaysan" eler va du hette!

mitt livs skratt!

jag har nog aldrig skrattat så mycket åt dig i hela mitt liv! hur  fan tänker människan?!
jag håller med dig emelie till tusen när det gället om personen.

jag förstår inte hur fan man kan göra så? seriöst, det är fan äckligt men jag hoppas fan du njuter av det. Och hoppas fan knullet är bra också. ( ursäkta språket ).
trodde du hade lite mera vett i huvudet än gå till henne. men tydligen inte.

Ah shet det är tur jag kan skratta åt dig / henne nu i allafall. :D! aaahahaha

jag vet inte vad jag ska säga mer än " den som väntar på något gott väntar aldrig för länge". haha du lär få vänta hela livet!


Tur det finns annat folk där ute (;
Lucky tooodaaay!



nuuuuu

Vet inte riktigt hur jag mår idag faktiskt.
om ja funderar för mkt . eller om jag är ledsen eller vad det är som händer.

jag vill att allt ska gå såååå fort nunuuuuuuu


lipz!

Hemkommen från Lipz och där gick det fan hett till ikväll vill ja lova !

Börja med att jag egentligen skulle köra för jag mådde inte alls bra men övertalan övervägde och det va ganska bra ändå! så vip på lipz och fest som fan, jag har i alla fall haft en toppen kväll så  massa tack till
Gök, plogen, marre, totte, peter, marcus, johanna mathias, pyret, sandra, (sandras kompis ) , gude, rickard, mattias, sara, anna ,  osvosv.. ja i alla fall kul!!!
å massa grattis till gök!!

hihi: )



Trött på detta!

Kan verkligen inte sova vad är det för fel på mig ?
Börjar bli sjuk igne också va fan är detta ?!!
Tät i nästan ont i halsen och hostan.  seriöst jag blir för fan trött på detta.

så nu sitter jag här väntar på julkalendern ( för fösta gången ). Gjort i ordnig varm choklad för halsen och äter min frukost.
Tänkte jag skulle försöka sova en stund efter även om det inte blir så länge så kanske det blir något i alla fall.

Snön är äntligen här men jag önskar den redan bort, eftersom jag är sjuk av den. Eller förkyld så att säga!


Mörkt och Långt

jag vet att jag tjötar
Sitte här för mig själv nu, min amaryllis som jag fick av min farmor förra veckan börjar redan slå ut! jätte fin är den :)!
Fundear och tusan vill alltså ha i löshår.. och ja kanske har för kort hår men det tror jag inte eftersom jag vill klippa upp det som tusan så kanske ska lösa detta ? och jag vet nu att ni syster tänker " fan va dum ihuvudet hon är". JA! det kanske jag är men jag gillar mitt långa hår jag hade och jag ska aldrig klippa av mig håret igen utan jag ska ha långt hår nu. Spara spara spara! ni vet SPARA!
så jag ska försöka få fixat fram pengar nu och fixa mitt hår! IGEN. Det är tur man har en kusin som kan detta haha ;P annars had det fan blivet dyrt!!

Jag med långt hår








Jag älskar julen

Ligger i sängen nu och tittar på polarexpressen!
Det finns inget härligare! julfilmer, mysigt och värmen! Fan man vill bo i filmen ungefär så känner jag..

jag älskar julen

skavsår!

nu var det längesen man bloggade kan jag lugnt lova!

så tänkte dra in lite fakta här!
Igår flyttades ett stort lass, med säng och bord soffa hyllor och allt . men "köket" är kvar om man säger så och förrådet!  Fått upp det mesta och skruvat hela jävla dagen och fan va ont i händerna jag har nu :/ Känns som dom blöder! skavsår!!

så idag när jag är klar så tänker jag ta mig en varm dusch! och ansiktsmask och bara ta det lugnt.

Fy fan vad livet kan vara härligt