lär


varm innombords

Läste precis min systers blogg där det stod.

Att bara få en kyss bakom örat när man inte är beredd på det,
 eller en kyss på munnen,
 eller en klapp på rumpan eller en smekning längs med ryggslutet.
 Att få ett sms där det står " Jag älskar dig"
 Det är dom enkla sakerna som betyder mest. Jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på det.

man blir varm när man väl får det dära.

tråkig dag!

Förut när jag gick hem var jag så skakis i bena att dom knappt kunde bära mig. Aldrig bitit mig så hår i kinderna förut som just då. hade så mycket och säga men ändå sa jag "vi ses " .  förstår inte!
Varför? existerar jag? ser du mig ? hör du mig?  va fan är det här?

instängd i en lägenhet

En underbarvän sara

Bet i ett pepparkorn fy fan va äckligt det är!
För en stund sedan stekte jag ägg och åt till frukost. Frukost nu tänker ni då? JA! Asså ja har problem och kan inte äta frukost så tidigt som alla andra, men jag måste börja med det. och nått uppigade. Kaffe borde införskaffas.

Tänkte skriva lite om min underbara sara till vän.
Sara fyller 22 år i morgon. Vi har tillbringat ungefär jag vet hur många år faktisk. jag har känt sig så länge så jag inte ens minns hur vi träffades. Vet att det var innan skoltiden i allafall.
Sara är en av mina bästa vänner och vi vet vart vi står och har varandra.
när vi var små sa vi allt " vi ska fortfarande umgås när vi skaffar barn". Jag vet att folk i våran omgivning skaffar barn hit och dit och jag är jätte glada för deras skull :)! men jag vet att både jag och du har en festgen i kroppen som fortfarande sticker ut ;)
Grattis i förskott gumman (: jag hoppas på en toppen dag åt dig!
Puss din bästis Linda




Pontus lovade att jag skulle få bada idag, och det tänker jag göra. men tända ljus skumbad och ansiktsmask!

trött på vara själv!

jag är trött på det här nu. att ligga inne och vara sjuk! seriöst va e det för liv ?
ja vill kunna göra masas men så fort jag anstränger mig så hostar jag så att jag spyr. . .
Ska ringa till jobbet i morgon och säga att jag kommer på måndag så ja kan jobba oh få lite pengar, sedan är det kalas för Theo på söndag. Vi får se om jag kan gå dit, tycker det är respektlöst att gå någonstans när man är sjuk. speciellt om det är barn där. Menar theo fyller ett år han kan bli väldigt sjuk.
Hoppas jag kan börja ta promenader på måndag i alla fall, me får se hur jag mår.

Trött på att vara själv!


lite deppig idag

pontus åkte till göteborg med andy.
Skulle få bada hos honom men nu skiter jag i det, lägger mig tidigt i stället.
Ligger och tänker på våran ettårs dag, den är nära. vill ju att det ska vara något speciellt, eftersom vi inte firar månader. Man vill ju ha lite speciellt eller hur ?
jaja, vet inte vad det blir. vi får väl se men hoppas han kommer på nått. Jag lär ju inte göra det.
:/
ansiktsmask, duscha och sova. jag e faktiskt sjuk!
c ya


naglar
åh vill klippa mig, fixa naglar osv nu!

Grattis alexandra!

Fick reda på att igår kväll fick min söta vän Alexandra en bebis :)! en liten pojke. har inte träffat henne på år och dagar men glädjer mig så mycket åt henne så ni ska bara veta. vet hur länge hon önskat det här:)
Grattis tjejen :) krama om den lille från mig så ses vi snart

vem vill inte vara prinssesa för en dag?

Vem vill inte vara prinssesa för en dag?


haha fräck tårta



Eftersom min kära vän Therese jonsson har blivet Therese Dahl för fyra dagar sedan så har man själv början inse att tiden går framåt och inte stannar upp. en vacker dag ska man stå brud vid altaret.
Eftersom ja hade mina planer att bli stylist och festfixare har jag några ideer om mitt bröllop. ett vinter bröllop!
helt underbart faktiskt, föreställer mig allt haha. sjukt jag är långt kvar tills den tiden. men man måstej u få drömm sig bort eller hur?
jag vet vilka som ska vara mina brudtärnor, och skall även ha brudnäbbar. Jag vet hur min frisyr ska se ut och klänningen.
även vad min "man" ska ha på sig. tärnorna ska ha en mörkrödd långklänning som dom skall få av mig, och även antingen frisyr eller smink.
i kyrkan ska näbbarna lägga rosenblad, och min pappa ska leda mig in i kyrkan.
jag vet hur sermonin ska gå till fast de blir lite mera americanskt av det.  haha tårtan ska vara stor! vem ivll inte vara en prinssesa för en dag? jo alla tjejer. jag vil även ha en stor hängande brudbukett! och korten skall tas efter jag varit i kyrkan.
Mycket man vill, sen handlar det också om vad min partner vill :) men just den dagen så hoppas jag att snön faller mycket. jag ve att tårarna kommer rinna ner från min kind, men allt kommer vara så underbart.
som sagt jag ser allt framför mig. häst och vagn då också :) men stora plädar!
Även om folk säger till mig nu " så fungerar det inte i kyrkan osv" så är det MIN dag och jag bestämmer hur JAG vill göra. vet att det kommer kosta MYCKET pengar. men det hänger bara en gång. och ja vill ha ett stort vacker bröllop!









Min längtan är stor

vet ni vad? ...
jag börjar repa mig, inte ont i kroppen längre. Men hostar som bara den oh snyser och ont i näsan och ah bihålsinflamtionen är ju kvar lix.  så fortfarande sjuk men på bättringsvägar.
det var inte det jag skulle blogga om .. utan dettta .....




Vi tänder ett ljus i advent .. advent...
ah längtar så mycket till hösten ( kallt ) när man får ha mysiga kläder på sig, och tända ljus innomhus och mörka färger och regnet. sedan att det går över till snön och röda färger och adventsljusstakar. ah jag är en människa som älskar julen! Verkligen ÄLSKAR DEN.
Fast detta året så tror jag att jag ska ta de lite lindrigare än förra året. Förra året "julpynta" jag redan första advent eller tog fram allt. inte detta året.
I alla fall åh saknar det som fan. ska baka massa i vinter också :)!  Och hem till syrran och pysseldag igen, och mysa med släkten och med älsklingen!
ah jag älskar julen helt klart. 
4 Månader kvar

min söta prins

Ligger och kollar på "a cinderella story" nu. Tur att dom fimerna bara är en saga.
haft min söta prins hos mig idag, han kom efter jobbet och väckte mig.
Sedan fick jag ligga på honom och vila lite till och mysa! men lat va han så han orkade inte åka och handla åt mig så jag fick göra det så nu slipper jag svälta ihjäl också.
och när jag kom tillbaka fick jag laga maten själv också:P, men sen fick jag mysa och helt plöstligt så började jag blöda näsblod! :/ igen.
I alla fall så höll min prins mig sällskap tack älskling!.

NU sitter jag och kallsvettas, vet inte varför men ANTAGLIGEN för att jag är sjuk =/!.
önskar bara jag kunde bli frisk igen, och sedan vill jag börja jobba träna och grejja igen! fannnn jävla virus förvinn nu





Man måste ha mål

Man måste ha mål här i livet för att ta sig någonstans inte sant?
Jag är en av dom som har många mål, men behöver börja dra i en tråd för att komma någonstans, jag vet bara inte vilken tråd jag ska börja att dra i.

mina mål är följande
1. Börja träna och bli mera hälsosam
2. skaffa en bra figur
3. Bli sylist / make up artist / och frisör
4. öppna eget
5. framgångsrik
6. skaffa familj.





men då kommer också stora frågan. vart börjar man? bara för man är arbetslös har man inga pengar så man kan inte ta något lån till utbildningarna som kostar minst 50 000! börja träna osv blir när man blir frisk och äta mer hälsosamt blir när man får pengar? jag är fortfarande fast i min såkallade cirkel.

Vad är dina mål?

Fortfarande sjuk, men hoppas på en förbättring!

Jag kurerar mig med mycket vatten, nässpray och alvedon. Sjuk som attans och varit hos doktorn idag där jag fick årder på att ligga i sängen och ta de lungt. Min förkyldning har satt sig på mitt balanssinne, så jag ramlar omkull rätt var det är. höll på att stå på huvudet inne hos doktorn. Virus i kroppen så ingen pencenlin. huvudvärken smyger sig på, och jag hatar att vara tät i näsan. Panik känslan av att inte kunna andas är hemsk. och svettas rätt som det är och andra stunden fryser jag.

Åter till min förändringar som jag får ta när jag blir frisk. min kära vän sara har åkt till öland läste jag på hennes bilddagbok, hoppas hon får det skönt där. Hon behöver ledig så mycket som hon har jobbat det sista. Önskar jag fick jobba i stället faktiskt. Längtar att komma tillbaka till "livet". Så tro min nått jag vill mest av allt är det att komma tillaka och jobba! jag vill verkligen!
Sara och jag har bestämt oss för längesedan att börja träna igen, och då blir jag förkyld men vi ska ta tag i detta. skönt att prat med henne och bli peppad. miss u hun!
Nu kan man äntligen ta tag i sitt egna liv!



Älsklingen pontus vågar inte vara med mig nu när jag är så sjuk, vilket jag förstår gott å väl. han började också få ont i halsen så han kan gott vara hemma hos sig själv nu så han slipper få mera :) hihi. men tack för du köpte mat och nässpray till mig!

Sitter i köket och tittar ut, hösten på G kanske? det bara regnar och regnar. vilket ja tycker är mycket härligt. men frågan är nu.
Vågar jag klippa av mig håret fortfarande?

Fråge stund! hoppas på svar

1. Hur kommer det sig att alla snygg, kända bloggare har långt hår med stora vågar osv?  jag menar kan man inte vara lika snygg i kortklipp hår ?


2. hur kommer det sig att vissa bara kan tjäna pengar på sin bloggar?

3. hur fan kommer det sig att jag alltid blir sjuk när jag skall börja träna!?!

bröllop och dagen efter

sitter här med min varma kopp chocklad!

igår var det Therese jonsson och Tomas Dahl´s bröllop.  Det var jätte fint och tack för jag fick vara med som en tärna och se dig.
I kyrkan början jag böla som alla andra men det gör man på bröllop. och på efterfesten hölls en del roliga tal, maten var god. Det björds på sprit. tyvärr dansade jag inte som alla andra men som sagt, jag e as sjuk. har en hel del bra bilder att ladda upp sedan på bilddagboken.. men här är bara ett smakprov!




Synd bara att jag var så jävla sjuk så ja visste inte vad jag skulle göra nästan. hade inte tid och tänka på det på dagen men på kvällen då man slappnar av så oj säger jag bara . bihålsinflamation kan knappt andas .. hostar ont i halsen och as ont i lederna, hade feber igår också . är detta bra nu när jag ska börja jobba på måndag nej?!
så jag kurerar mig med varm choklad, moronrock och heta duschar ibland.

måste bara få ur mig ilskan!

sitter här och funderar. Tänker i massor alltså.
JAg är lite less på folket runt omkring mig faktiskt. Ena personen snackar skit om mig ( vet jag) och tolkar saker hur hon/han själv vill. blir ledsen för minsta lilla och det orkar jag inte längre..
en annan är självupptagen
den trede är ah ja et inte vad uppkäftig.
Jag tänker inte säga vilka detta är. men de är inga närastående heller. Så varför ska jag igentligen bry mig ? bara störande för gundskull men släpper det nu.


Ont i halsen som attans också!
Önskar jag hade fått mysa med pontus något men inte det.
Ska damsuga, innan tezz kommer.
mat?

blä på det här.

Jag orkar inte mera!

Torsdag- stan, maggan, päsa

Regnet smattrar på fönstrena. jag vänder och vrider på mig. Känner att jag inte kan svälja. Så bestämmer mig för att ta morgonrocken på mig, gå ut i köket göra ordning en kopp te med smak av blåbär. Och en smörgås till det. mums till frukost.
Hanna kommer och hämtar mig efter jobbet då blir det stan och sedan hem till maggan. göra det sista och sen bara päsa? hoppas jag :)!

Igår var jag maggan hanna på genrepetion i kyrkan med therese och tomas. Vi fick reda på hur vi skulle gå in och vad vi skulle göra. Vi fick även höra hanna sjunga, åh fy sjutton va hon sjunger bra.  tårarna kom på både mig och tezz i kyrkan.
Sedan åkte vi hem till  tezz och skulle göra i ordning henne. Vi fixa håret och sminket och på med klänningen. Hon va väcker helt bedårande!
så fredag sista dagen att grejja med allt runt omkring och jag kommer sova väldigt skönt på lördag natten till söndag.

Måndag börjar jobbet. 07.00



tända ljus och magknip!

har nu hittat min frisyr jag skall ha, den är både lång och korthårig. och fräck.

Bloggar nu för jag mår så jävla dåligt. inte pga av nått annat utan jag har gått igenom mina räkningar. jisses säger jag bara. att jag alltid ska må såhär när det kommer till den förbannade jävla skiten.
har så ja kan  betala det men då får ja leva fattigt när det gäller mat. Hoppas på jobba så man kan tjäna ihop det snabbt och lätt och enkelt. Vill tjäna lite extra så man kan få lite extra i fickorna? om ni förstår vad jag menar .. typ sminka andra ? klippa pappa ? jobba någonstans? bara så man får lite extra att lägga i plånboken.  Alltid samma problem med det här.  min månad går ut på såhär:
Må dåligt för jag vet inte hur mycket jag får i pengar - betala räkningar, leva fattigt, betala de jag kan - börjar om från början oroar mig för nästa månad.
När ska detta ta slut?
Önskar jag hade pengar så jag kan köpa in smink också så man kan börja sminka folk för hobby och träna osv !

skall försöka sova nu i alla fall ...

Folk säger pengar är inte livet.. pengar är fan allt när man inte har dom


( detta är från en blogg som emelie min kusin visade mig, jag gillade den inte föst men gått igenom hela bloggen nu och nu älskar jag den. Hon e stylist för make up store. och jag älskar det!  dessutom heter hon Linda ;) )

bög på alla er som har pengar!

sitter hos emelie nu och kollar när hon fixar håret på therese :)!
Emelie visade mig även en blogg som handlar om smink och stylist. skit sugen på göra det säger jag bara. varför är det inte jag som bloggar om det?  blöt i ögat*

ska testa lite sminkninngar från den bloggen sedan när jag kommer hem. jag har ju penslarna och färgerna så varför inte ?shit ja e fan heart broken:(!! JA VILL SÅ JÄVLA VÄL! bah bög på alla er som får pengar

ingen vanlig söndagskväll

Ingen vanlig söndags kväll


Sitter i soffan med morgonrocken omkring mig, och älsklingen här också. han ligger under täcket och myser han med.
Vi kollade på anna nicole smith, men visade sig att det var Batman och Robin på tv också. Så det byttes kanal.
Har skaffat mig en "livs coatch" haha nu också, känns härligt.
I reklamen gick jag ut och gjorde mig två smörgåsar och en kopp te, fy vad jag läntar till hösten så man kan dricka te när det är kallt ute och bara mysa! Kommer in i vardagsrummet och pontus går ut i köket och gör detta också:) haha så nu sitter i här och myser med en kopp te och var sin smörgås :) Mysigt man kan ha det.




Till alla som läser min blogg

jag vill meddela till alla som nu läser min blogg.
jag har min blogg för att skriva av man jag känner och tycker och tänker för att må bättre. den är inte till för att folk ska tolka vad dom vill. Den är till för mig! för att jag inte ska gå och hålla allt innom mig och den är inte riktat till en person eller flera.
Jag måste få kunna skriva av mig precis som var och en.
Enjoy!

MINA FÖTTER

jag har så sjukt ont i mina fötter!

mens på g?

sitter i soffan med morgonrocken omkring mig, det är varm och god. Te´t står brevid och svalnar av lite. I min bakgrud hör man ljudet til en disney film. Man hör även ljudet av regnet smattrar mot fönstrena.
tårarna drar sig längst ner på kinden. Jag vet inte om jag är besviken eller rädd?
Jag förstår inte vad som håller på att hända just nu, varför det blir såhär? så fort man hörde orden så stelnade jag till. Och nu sitter jag här.
Fötterna värker från igår då jag gick barfota hem från stan, dumme fan.  Skakar på huvudet för att inse hur dum jag är.
Ögonen blir dimmiga, och det känns som allt börjara bli en mardröm ? jag vill inte ha det såhär.
kommer du komma ihåg?
Idag ska jag vara nykter köra tror jag eller bara vara hemma. vill till stan klockan 23.00 och se dead by april. eller bara ligga ner i sängen hela tiden.
jag vill att du ska vara här och hålla om mig hårt och säga att jag ska vara lugn. pussa mig på pannan och säga det är inte så.
Jag vet inte riktigt hur jag mår längre.. mens på g?


På söndag skall jag åka med sara och hälsa på sara / tony. Ska få se en jätte söt bebis.

hyllning till michael jackson:)


Ni måste kolla in detta :

 http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM


love u sis

Min dag får man väl säga kort och gott har varit en bajs dag!
Men det mesta har rett ut sig snabbt och lätt.

vet inte om jag skall ha mens eller va fan som händer eftersom jag blir så lätt irriterad.  men men var hos syrran på kvällen och färgade håret och åt pannkakor :) skönt det är att ha en syster som man kan prata om allt med :) love u.

uppdaterar mer i morogn, ohc lägger ut bilder då :)!

en liten uppdatering!

har inte uppdaternat min blogg på länge. ibland tröttnar jag.. ibland inte.
Dom senaste dagarna? hmm . ah i tisdags fyllde roger hela 57 år så vi var där och fick god smörgås tårta. jag blev hånad som vanligt och börjar bli trött på det. så funderar på sluta gå på "släkt middag" för tydligen är de aldrig någon som fattar att man blir sårad. så jag åkte hem, utan att ta ett vänligt hejdå.
Väl hemma så bestämde sig jag och sara till att åka ut till Ulvön! saknar stället. uppvuxen där på sommrarna men nu har jag inte vart där på kanske sex-sju år?





igår var vi i göteborg för pontus kompis timmy fyllde 20 för några helger sen men vi har tvärr inte kunnat hälsa på honom. så vi tog oss en tripp dit. helvete vad det regnade!
Sedan hämtade vi upp honom åkte ut till askim där pojkarna drack öl och jag cola light.  vi pratade om allt och bara myste allmänt. sedan började det åska och bixtra så det var inte lågt ifrån att tårarna kom. plus att ja körde bil så  ja va helt jävla hysterisk! haha stackars timmy första gången han åker med mig var katastrofal enligt mig!
HEmma så blev pontus ULTRA mysig, för han visste hur rädd jag varit! så ja fick ligga i hans famn oh då blev jag lugn <3 muma*






förändring på G

Regn regn och ännu mera regn!
Sitter i soffan, pontus ligger i sängen och sover. min snutt kom till mig i natt och tog hand om mig tack bejbi!


Håller på att tvätta, fan va tråkigt det är! Har även varit på ams idag, fick ingen speciell hjälp om man säger så:S
Tänkte att jag skulle börja ta hand om mig själv igen, änna lagt av med det ett tag. så Ändring är på gång. klippa av mig håret.. mitt kort börjar gälla igen :)! Jobbade förra veckan så änna kännt att jag lever igen.
Så nu hoppas jag på det bästa .. föränding på G

jag har mina planer precis som alla andra







blir inte mkt blogg nu för tiden

Vet inte riktigt vad jag skall skriva om. Dom flesta vet i alla fall..

Önskar mig fortfarande en söt liten hund. Såg en idag när jag tog en promenad till peter ( pontus kompis). Jisses säger jag för det.

Hade möhippa för therese igår :D och mycket kul blev det! bilder kommer komma upp...

ska sova puss

ska laga mat?

Vill börja med och säga grattis till marie och emil :) glad för eran skull.
lite avis faktiskt! .


Jobbar för fullt nu faktiskt och det är härligt. fast jag gör sista dagen i morgon... sen börjar jag v.31igen.

har inte för mycket att skriva om just nu .. hmm ?

vad ska man laga för mat?

fan vad skönt det känns att ha rätt!

Fan vad skönt det känns att ha rätt  - yeho!


Pratade precis med älsklingen i telefonen. och det verkar inte gå så bra för grabbarna ... haha
Dom skulle ta sig en tripp till Tyskland idag och fastnade i DK pga att bilen flippa? ah dom löser det som alltid :)
puss på honom. - Jag är sådär jätte kär i honom

Nu ska jag hälsa på min mor! och sedan skall jag Jobba :)!

förslag .. hjälp

Jag och Älsklingen satt upp till klockan 4 i natt och spelade The sims ihop haha. Så jag vaknade klockan tre i eftermiddags och hade världens huvudvärk, haft det hela dagen så inte ätit något och inte druckit ( får skylla mig själv ) så älsklingen va och handla snabbmat till mig nu. Jag behövde verkligen äta så ja kunde bli av med huvudvärken. jisses.

Sitter nu och funderar, min och pontus ettårs dag nästa månad och ja vill göra något speciellt. men jag behöver hjälp... förslag någon på vad man kan göra ?

ska vara på macken i morgon klockan 16-20 :) och det ska bli greate faktiskt!
och på tisdag ska jag träffa hanna  stumpi :):)!

Har inte så mkt att blogga om just nu .. har fortfarande huvudvärk så ska faktiskt sova nu
puss & kram

Jag är inte klok

haha ni kommer inte tro att jag är riktigt klok nu när jag skriver detta. men jag har redan gjort min önskelista inför jul / födelsedag :)! ja är crazy jag vet, men när jag kommer på saker som jag önskar mig klart jag skriver upp det .. inte sant?

i morgon tänkte jag städa mitt förråd och även ta mig en promenad med marie :) härligt.
mitt förråd måste i alla fall städas :/! hoppas på jag och pontus kan åka och slänga lite skit nån dag också! måste verkligen det. och verkligen är VERKLIGEN.

Mia, Anders och Loke var här idag på middag och jag bjöd på biffstroganoff med sallad och efterrätt var fruktsallad med nyttig chokadmose ( faktiskt så är det GI mose ) och grädde som inte alls är så nyttig :P! men Ja uppskattat var det :)
och det var mkt trevligt att ni kom :) Pontus var söt och hjälpte mig :)


jag ska väl lägga mig och sova nu i alla fall.
puss på er


Och jag längtar till vintern för jag älskar vintern för det är så OTROLIGT jävla mysig!