Bleh!

Måndag - Hälsa på syster på Sjukhuset!
Tisdag - Flickorna lediga från jobbet så tvingar med dom till torp : )
Onsdag - Sara 20 år |hälsa på mormor och mia :)
Torsdag - Utgång för att tjuvstarta på saras fest
Fredag - Tvätta
Lördag - sara har fest!!
Söndag - Packa!!
________________________________
Måndag - Packa det sista och städa rummet | åka till frida
Tisdag -  Åker til BULGARIEN!


åter hemma 14 aug :)! 

 

Lite annat om flickorna!
Maggan: "Ska bara äta upp min banana så vi kan leka pantrar i skogen" Llängesen och vänskapen består.
Sara: Kännt dig jätte länge tjejen och de varit jätte gott! men nu drar du till usa, och ja kommer tänka på dig hela tiden! helt klart!
Frida: Ny vännen från gymnasiet, men änsålänge är ja jätte glad att ja lärt känna dig och det kommer ja verkligen känna länge!!
Tezz: Raggare och världens sötaste av dom också!
Hanna: jätte goa hanna, älskar och spela instrument och vi älskar att lyssna
Alexandra: tjejen som alltid är glad när man träffar henne, det behöver man verkligen inte vara orolig för i allafall! Du kommer alltid med ett leende som gör en själv jätte glad!
Gabriella: party tjejen! vet du hur tomt det är utan dig nu? helt emty! de e bäst

Synd och säga det men den bästa tjejen i mitt liv är faktistk Syster Mia, och de är helt tomt utan dig! Igår när ja träffa dig blev ja så glad att ja bara ville gråta och inte åka hem! Men får träffa dig flera ggr innan ja åker till Bulgarien och jaaa, jag kommer hem :)!




Nypa snoppen av pojkar eller bunkra upp med kondomer!?

ja! precis sådär står det! gå ute på stan en vanlig dag och du ser hur många som helst som går med magen i vädret och ska föda vilken sek. som helst!
Syrran fick en son två månader förtidigt och då va ändå alla gravida tyckte jag, men nu alltså shit! alla får ungar till höger och vänster. Man läser i tidningen att de är över"befolkat" på bb i trollhättan och göteborg nu börjar de även bli fullt i skövde också. tänk alla dom stackarna som ska föda ska dom behöva åka till kirruna för att kunna föda KNIIPP!!
Använd kondom eller käka Ppiller! eller bli gravid någon annan månad, sprid ut det lite! lite så känns det som faktiskt. ( visst inte planerat ) men tänk alla stackars sjuksköterskor som får ta hand om er bebisar! :P!

ja e glad i alla fall Lille loke kom till världens :) världens sötaste underbaraste pojke!! ingen slår honom och ingen charmar så mkt som han gör (L)!

helgen...

Fredags va körigt på jobbet, jobbade utan rast osv (= så va ganska trött när ja och frida åkte till göteborg för att växla pengar! men gick jätte bra i alla fall och vi skulle ju ut på nitlotten senare på kvällen. Fan va kul det va också, jisses inte haft så kul på länge flickor :)

Lördagen va fan så seg, haha ja och sara va helt döda på jobbet men de gick galant. och åkte hem så fick vi fon-samtal av kajsa och fråga om vi skulle med ut så de gjorde vi =) förfest hos kim, de va skojsigt men senare va det  däremot inte så värst kul :/  kunde varit mycket bättre :) träffa ju lilla marcus i alla fall (= du e allt min gose marcus haha!
maggan kunde inte följa med för hon va jätte trött )= så lät henne sova så hon får följa med på torsdag i stället när vi ska fira sara :D!!
Frida kom senare och hämtade mig så gick vi och åt och hem :)

söndag inte så mkt att göra sugen på beck-kväll meh inge kul själv så blir väl städa lite =)

va händer här näst?

Big Girls Don´t cry

stämmer bra det gäller att hålla in tårarna. du förstår inte hur jobbigt de kommer bli att förlora dig tjejen! bara kontakt över internet kommer bli svårt ju, kommer sakna dig i massor.
De är inte långt kvar nu, snart fyller du 20 också sen blir de bulgarien för min del och senare drar du, långt bort till USA. Gör ont bara jag tänker på det... tomt
Kommer finnas när du kommer hem så du behöver inte oroa dig som du alltid säger, dom andra finns också ska du se.
vill inte tänka mera på de ...








Miss Y (F)

lite gott å blandat

Mycket har inte hänt idag.
bara tänker på dig hela tiden sjukt mycket, hur fan slutar man ? hjälp omg!

Sara åker snart till USA :(! men ändå du får fan leva i LA, jag kommer och hälsar på om jag kan gumman! Så ja lovar absolut inte något.  Ska hämta din present nu :D!!

Sitter och lyssnar på Follow - Breaking Benjamin nu fick den av Filip får se va de e för skit han lyssnar på ;) Värsta e att den faktiskt e bra :O! hmm ..Jävla data som gick sönder har fan ingen musik kvar ju! :,(!

take care :)

Timmar som räknas..

Idag har tiden gått hur fort som helst. Inte ens räknat timmarna på jobbet, bara diggat till musik pratat i fonen och jobbat som ett as :) härligt härligt så det ska vara.
Händer väl inte så mycket idag, hela himlen öppnade ju sig när jag slutade på jobbet hmm .. konstigt nog. Kanske är meningen att ja ska jobba hela tiden och inte vara ute ?
Däremot så räckas varje dagar timmar och minut tills vi drar till bulgarien, ska bli så gott och lämna allt för en vecka. Men ändå så kommer de finns i mina tankar. mm de går inte släppa, aldrig.

image17
Syster ringde idag! Hon va ute och gick med Loke =)! saknar henne så fruktan svärt mycket! Det är helt tomt utan dig, en bit som saknas och de är ingen liten bit utan halva mig så se till att komma hem <3!

En människa? en vänskap ? ett trasig hjärta

har du någonsin varit med om en människa som ändra humör för varje minut ? timme ? dagar?
det har jag. Vet inte hur ja ska förklara detta, men de känns i hela kroppen och de gör ont och svider. vet inte vad ja ska ta mig till men ja vänder och vrider på allt hela tiden för att få det att passa ihop, men ändå gör det ju inte det.
Att ha en vän som är ledsen varje gång man träffas och sedan se hur hon lyser upp som en sol av att träffa andra det gör ont. Och få till svar att det är jag som gör detta fel? Vad är det för fel? säg det till mig i sånna fall så ja kan rätta till det. Saken är det är inte mitt fel, det är ditt fel du undviker du går undan du svarar inte du kan inte föra en konveration. Du puffar undan problemet helt enkelt. Inse att vi älskar dig! den gammla vanliga människan inte den som tror att hon e grym och står i centrum för så är det verkligen inte. Jag skäms!
men ja tänker låta allt vara nu, en vänskap som får bestå helt enkelt. jag väntar och de kommer göra ont, men bättre att vänta och inte bry sig än att gå omkrin och vara ledsen besviken och arg.
Du förstår inte.


Ett trasig hjärta bestårimage16


göteborg


Japp idag va ja och hanna och tezz i Göteborg och fotade oss ;D! skojj som fan va det! lägger upp lite bilder här ;D




tooooodeeliiidooo!

Äntligen va man igång då! de tog år! har inte förstått nått av detta men nu gör ja nog de : )
skriver mera senare...