kommentarer

alltså folk och kommentaret. Vad jag och pontus gör ska ni skita i. bry er om er själva och sluta lägga energi på oss.
tack på förhand!

Mamma

Jag kan verkligen inte förstå!  Asså jag känner ingen som har mer otur än min mamma. Hon har verkligen världens otur. Sjuk hela tiden och när hon väl är på bättringsvägar så får hon något annat. hon har fan haft allt förutom aids och hiv.
mamma jag lider med dig, och önskar jag kunde göra något för att du skulle må bättre.
Du är jätte duktig som kämpar på. Kämpar för livet!
Och jag och syrran kommer alltid finns där för dig. tänker på dig

min emelie!

Om allt går som jag har planerat nu dom här dagarna, så åker jag och pontus bus till ikea. ( som sagts innan ) och sedan ikväll åker vi till emelie och johan (: tänkte dumpa min dator där och be emelie fixa lite annat också :)

Sedan i morgon så efter jobbet täntke jag vara hos emelie  X antal timmar :P haha .. japp make over i morgon (: hoho (: (: i like.
tur jag har den tjejen. saknat dig massa


På måndag börjar allt seriöst igen


ny dag, nya möjligheter!

ny dag. nya möjligheter. så ska jag tänka hädan efter. Ska stänga av mina tankar. mitt liv känns det som. inget dum eller nått utan bara vara mig själv och njuta för stunden. Verkligheten kommer ikapp en tillslut så därför bör man ta tag i sakerna med en gång. Förhoppningsvis ska jag till ikea idag med pontus och kanske hälsa på hans mormor också, hon e så mysig! Ska köpa en bäddmadrass på ikea idag, så på fredag kommer pappa hem och hämtar sängen och så ska vi hem ill Grästorp och göra ordning mitt rum. idag ska jag även börja packa smått, lär ju få tvätta när ja flyttar hem till papap också. pga att det finns fan inga tvättider i vårat hus.
Kommer sakna alla i trollhättan. mitt hem ju!. känns som jag ska åka åt helvetes långt bort även om det är 20 minuter med bil. grästorp är inte mitt hem och kommer aldrig bli eller vara.
jag kommer tänka och jag kommer gråta jag är inte mer än männsklig.

jag har kommit på några positiva saker i alla fall.

jag kommer få träffa min syster, anders och loke och mamma, roger och pappa masssa mera. ( saknat dom )
kommer få massa träning, och lägga enerig på mig ( behöver det nu )
kommer träffa marre mera (:
kommer börja sola ska bli massa brun innan sommaren.
ja kommer bli av med skulder.
jag kommer tänka klart
jag kommer känna saknaden i kroppen
jag kommer hitta mig själv.

det finns igentligen massa posetiva saker... men just nu så känns det inte alls bra. pga att ja kommer inte trivas i grästorp jag kommer få hålla igång hela tiden!



tisdag

oj oj oj nu börjar det hända grejer här. Mötte emelie på bussen igår på g hem.  gick till eidar och skrev kontrakt på nya lägenheten. Just precis nya lägenheten. 1 maj flyttar jag till en etta med riktigt kök.
Idag så ska Pontus iväg på en visning på en lägenhet. hoppas han gillr den och hoppas pdået bästa för honom (: (F)
Allt hände så fort helt plötsligt..

tisdag: hälsa på mormor
onsdag: veti nte om det blev ikea då eller om det blir håret? hmm
torsdag: håret eller ikea ?
Fredag: flyttar jag till pappa och sak vara barnvakt åt loke :)
lördag: bowla med premier (:
Söndag... ja då e jag ju hos pappa

Måndag

Läste precis aftonbladet, och fick reda på att heath ledger vann en oscar igår. Grattis till honom. Varje gång jag hör hans namn, så blir jag tårögd. konstigt nog! Man saknar hans filmer, och tur det så har jag endel hemma med honom! my love.

japp idag då, vaknade ungefär klockan fyra! Boston har var jätte jobbig i natt, vet inte om han har ont i magen eller så pga att han fått ett annat foder under två dagar. Pontus hade inte kunnat sova sen halv fyra, så blev lite mys och sedan åkte han till jobbet. Jag låg kvar i sängen ett tag men sedan gick jag upp räknade lite osv. Idag ska jag även till Charlotta ihop med mia, har bestämt mig för en klocka jag vill ha och som jag tänkte fråga om hon kunde göra i alla fall (: vi ska kolla på det!

Sen kommer jag troligen att sten sova!
Somnade klockan typ åtta igår kväll, och ja sov hela natten. skönt att få sova...
men nu börjar jag bli seg.. som vanligt.

försökt ringa fitt soc hela dagen och ams! kommer troligen inte få några pengar till den 27 i alla fall :/! sug på den du! 
Min handledare på ams kan ju suga rent ut sagt kuk! han e aldrig där, och när man ringer får man fani nga svar på något. jaha hur fan ska man lösa sina problem då? I NEED YOU lixom! du ska vara där när jag behöver dig.
yeye, ska ringa i morgon också så får la hoppas idioten är där då!

aggresiv!


5 dagar kvar.



längtar efter långt hår!

happy thoughts

Lördag och utgång. Yes stämmer bra det. Ska ut idag med Hannapanna och magico och sandra (:! Dom andra hade tyvärr inga pengar. inte vi heller men inträdet betalar vi sen e vi nytkra och dansar gärnet :)! I fucking love it!!
 Så kommer man till det stora problemet, va fan ska man ha på sig  ? funderingarna är igång men lutar mera åt röda byxor, svart linne och pumps! vi får se när ja kommer hem. alltid så ändrar man sig. bilder komemr även ut.


Sov hos syrran i natt, sten somnade klockan tio igår kväll haha. Pontus kom förbi mia igår, det var skönt. känna närheten och honom. tårarna flöda som vanligt på mig.
Nu är det nära, bara några dagar kvar. jag ska njuta så mycket jag kan dom nuvarande dagarna. jag kommer behöva er mycket nu.


 
ja nu blir det inte att hända läpp, jag är glad och kan le :)! happy thoughts

Resecentrum

Sitter på resecentrum i trollhättn nu. Musik i öronen och telefonen brevid mig. Givetvis en kopp kaffe också. Vad ska man göra ? Idag tar mitt liv mig vidare till Grästorp. Vaknade av att tandläkaren ringde och väckte mig, ändrad tid. Så fick lite panik, började packa det jag skulle ha och sedan vara det bara att göra sig i ordning och sticka. Senare i Grästrop ska jag möta marre och prata lite. Hoppas på en kaffe tjejen (; blink blink. Till mamma kommer jag senare ikväll. Sova hos syrran i natt i alla fall och jobba i morgon. Det är prat på att det bli utgång i morgon ändå, och det hoppas jag för jag är sjukt sugen på att dansa. Men då kommer det vanliga, vad fan ska man ha på sig?!? Oraka att det alltid är samma problem. Jag skulle vilja kunna gå in i min garderob och bara ta ett klädesplagg så var det klart sedan! Men så kan inte jag göra, verkligen inte! Jag är tvärt om, måste testa 8 plagg innan jag går utanför dörren ( inte när det gäller mjukiskläer osv då, för det tycker jag är bäst ! ) . Så mycket man vill här i livet som man inte kan få. Tyvärr.

Ibland när jag pratar så kommer mina ord ut fel ur min mun. Konstigt nog. Jag tänker en sak i huvudet men säger det på ett helt annat sätt. Vilket också kan såra människor. Inte alls min mening. Förlåt. Klart han betyder, klart är något för mig. Min bebis min älskling. Han betyder mycket. Jag är en person som fäster mig så jävla hårt vid något så det gör ont att släppa taget! Alltid! Brukar oftas få vara min mamma eler min syster som säger ” linda det är dags att göra si och så nu”. Jag vill inte vara en sån person, jag har egna ben att stå på. Ett eget liv att ta hand om. Precis som alla andra. Jag menar inget illa av det jag sa, det kom bara ut fel.

Ah, då var flytten till Grästorp nära också då. Vet inte hur känsligjag har blivet det sista, men det här är inte normalt av mig. Jag brukar vara en stark teje som skiter i vilket tar det som det kommer. Men nu? Oj jisses säger jag bara, lipar för minsta lilla. Jag vill att allt ska bli bra då måste man göra rastiska saker eller hur?!. Va med mig.






För övrigt så är jag fett sugen på att sätta i miina piercingar igen :/


...

Från min kropp
Jag kan visa dig
En plats
Gud vet
Du bör känna till
Rymden är heliga
Tror ni verkligen
Vill du åka?

 

Åh du behöver inte betyda någonting alls till mig
Nej du behöver inte betyda något alls till mig
Men du har vad som krävs för att ställa mig fri
Åh du kan betyda allt för mig

Min mamma

ny dag. nya tider. nytt allt. me is happy! skrev blogg för en stund sedan men när ja precis hade sparat så kom min mamma in i butiken! nu e allt bra igen (L) puss på mamma! hon e bäst


Du får mig att inse fakta.

jag vaknade och hade en dålig dag

i natt har jag legat och vänt och vritt på mig hela tiden, men tillslut somnat. att tankarna for runt så mycket på nätterna så man inte ens klarar av att drömma är illa. I morses när klockan ringde ville jag inte ens öppna mina ögon. jag fick rättare sagt inte upp dom. att blunda och försöka hitta lampan samtidigt va fan svårt, tur att jag har en hårig nalle brevid så jag visste på ett ungefär vart ja skulle leta. När jag väl kommit upp så va de bara kallt vatten som fattades. piggnade jag till ? nej. Sten somnade på bussen hit och vaknade precis när vi var i Nossebro. Sitter här nu, druckti tre koppar kaffe redan och jag är sjukt trött.. det här kommer bli en lång dag. och ingen bra dag.

Igår när jag plockade upp allt godis så skar jag mig på godis papper, skit ont gjorde det! och blödde satan också. Idag när jag plockade upp tidningarna så skar jag mig också.! va e det här? surar inte för det men svider gör det. Gör ondare att ha massa skär sår än att ha ett vanligt köttsår!

Längtar sjukt mkt tills i morgon, ska få krama om min mamma jätte hår då! och bara hålla om länge och ja vet att hon kommer krama mig hårt tillbaka och rkama mig länge länge! en sån kram längtar jag till.


Idag när jag kommer hem så hoppas jag att ja ska ut och gå med sara en LÅÅÅNG promenad. skulle kunna gå till kina och tillbaka ungefär. Nä men långt i alla fall! varma kläder mössa och vantar och bara gå, gå och GÅ.



Onsdag

Idag blev det ingen kaffe som start på dagen utan en Loka citron i stället.
precis fyllt på godis, och guud jag dör vad godis sugen man blir men inte äta. ajjabajja!
idag ska jag färga håret på madde stumpii! och städa lite samtidigt (; jag kan faktiskt göra två saker samtidigt så det så. jag är tjej.
men skulle göra klart för er att JA jag letar efter en annan lägenhet en etta, och jag hoppas jag får den jag har kollat på. och NEJ det är INTE slut mellan mig och pontus. fått många frågningar på det. nej nej nej! ikke! .. så nu vet ni det. Skit i oss och bry er om er själva i stället.
bloggar mera senare .. =)!



17 januari kvällen :)

japp varit hos mormor nu ikväll och fikat tillsammans med sara :) fått prata av mig lite, lät som att jag inte hade fått prata på hela dagen typhaha stackas mormor men du e bäst :)!
det var skönt att träffa sara också inte träffat henne på LÄNNNNGE! men nu äntligen :) så nästa vecka är det jag sara och björn gustavsson som ska inta saras lägenhet ;d  haha sara såg nämligen inte några avsnitt av förra årets melo. och HON har verkligen missat nått då!

Så i morgon kommer madde hem och jag ska färga hennes hår :D sedan blir det foton också!...



 
för övrigt så bryr jag mig och detta är ett tecken på de.

bestämt mig

jaa det är sant! jag har bestämt mig. alla tjötar på att jag ska bestämma mig. Antingen brunhårig eller blond?! jAA ska vara brun for life!? kommer tröttna :P men nu framöver brunt så.
Jävla tjöt på er!



blöh!

För övrigt så är det dags för mig att söka sommarjobb.. det suger när jag tänker på det. jag vill ha ett vanligt jobb, vanliga tider. vanligt liv. Hallå jag är inte 12 år! ja fan vill ha ett normalt jobb!


Sen så har jag gått och skaffat en blogg åt min mor. tänkte att hon skulle få skiva av sig lite hon också. hoppas att hon blir glad av det i alla fall. ibland känns det lättare att skriva än att prata osv.

www.carinagunnarsson.blogg.se

hur ska man sammanfatta allt?

och hur ska man sammanfatta allt?
Var och kollade på  lägenhet igår, och vill ha den JA. änså länge. fräsch fin och stor. japp passar bra till mig, riktigt kök också. Så väntar på svar så får vi se.

jag har förklarat för dom flesta att jag vill fånga en pappersbit och läsa på det och tolka vad jag ska göra. kan ju säg att jag fångar bokstäver ! så jag får bokstavera det själv, så det kan bli hur som! skit jobbigt, skit svårt.
i veckan tänker jag faktiskt ta de lugnt och ta en dag i taget. tänker inte tänka eller något tänker bara vara. bara exister!
men det jag vet är
Tisdag: praktiken, fixa filmerna .. hem och vet inte vad
Ondsdag: praktiken, plocka varor.. hem vet itne vad  kanske färga håret på madde?
Torsdag: praktiken, möjligtvis lipz för att dansa
Fredag: ledig pga tandläkaren, träffa marre, hälsa på mamma och sova hos mia! pussa på loke!
Lördag: Praktiken, tjejkväll hos mig. melo. och lipz för att dansa sönder! syrran ska med toppen :)!
söndag: gräva ner mig i sängen! och inte existera.

Alla undrar säkert vart det är med mig varför jag alltid skriver skit på min blogg osv. ja men ni som stör er läs då för fan inte. så jävla trött på att höra erat skit snack, ta reda på fakta innan ni sprider rykten. håll det för er själva väx upp! Jag pallar inte. jag vet vilka det är som snackar och från er tar jag avstånd! jag behöver inte er. fan ska jag med er till? tss nej.

Mål
Börja sola
Spara pengar och bli ekonomisk
Skaffa hårförlägning och färga håret ( blir nog brunhårig på heltid nu )
ta hand om mig
alltid vara glad
Gå ner i vikt
skaffa självförtroende
Köpa kläder
...

jag tar nog ett mål i taget.





Nalle

my world is upside down


bara kortfattat

Helgen har varit toppen. helt underbar.
alla hjärtans dag var jätte mysig och jag fick hålla om pontus en hel dag..
Idag har jag bara spytt pga min kära magkatarr =/ ..
Grattis till tobbe som blev 16 år .. =)

skiver mera i morgon min värld snurrar

Fredag 13/ 2-09

Min värld håller fortfarande på att snurra omkring, att den aldrig stannar på den rätta platsen. Tankarna flyger omkring som en papperssvärm. jag vill bara få tag på en bit läsa på lappen och fatta tycke. vad skal jag göra ?
Pratade precis med min mamma i telefonen, skönt att du mår bättre. Och jag hoppas att du är på mera bättringsvägar. tänker på dig dagligen. Fredag nästa vecka ska jag till Grästorp hälsa på Marre och sedan tandläkaren så komme troligen förbi dig då mamms. Det är skönt att prata av sig med dig ibland, håller på att bli tokig. vill lägga mig i ditt knä känna mig som fem år och bara hålla om hårt och låta tårarna rinna. Det hade varit härligt.

Fredag den 13: e idag, hemsk dag.  Än sålänge har det inte hänt mig något mer än att jag är mer känslig än vanligt och nej jag har inte pms. trött är jag också, inte sovit ordentligt i natt. Nalle har spökat i mina drömmar må jag säga. Vaknade klockan 05 i morses och trodde boston pissade inne så skulle ut i hallen och kolla. men nej han låg i sängen och sten sov märkte honom inte. Vet inte vad det är med mig. varför sover jag inte ? varför vaknar jag av ingenting? varför varför varför? varför frågar jag så mkt hela tiden?
Jag ska lära mig att stå på mina egna ben.

idag så tänkte jag åka till Överby och handla det jag ska ha. hem och lägga det i frysen / kylen sedan så ska ja och maggan försöka få hjälp med henne bil. historian: Igår skulle jag sara maggan madde ullis och c:o åka och fika. Madde sov och ullis försov sig. de var fullt på allla fik så vi drog till MC för att ta en kaffe. Goran emil marie och Alex. kom dit och hölll oss sällskap :) tackar så mkt för detta :) vi hade skoj, eller jag skratta en del i allaf all :)! Sedan så skulle vi åka och maggans bil sluta fungerade :O ! så vi hamnade i garaget och försökte hitta en lsöning men inget. så bätte lycka idag! stackars maggan det händer alltid dig :(! krama om*

jag har mina planer, och det händer sakta med säkert idag.. och framåt i morgon och söndag... let seee!


Vad är dina planer Fredag den 13:e


torsdag

Jag må ju då säga att jag är så fruktansvärt avis på marie idag som ska fixa sitt löshår :P jag e så sugen så det verkligen DRAR I tarmarna på mig haha! hoppas det blir bra tjejen och jag kommer dö av avensjuka tror jag :D
Så mickaela ( om du läser detta ) vi måste fixa det på mig direkt när jag får pengar över :P hihih. vill haaa!

idag blir det nog en kaffe med magico ihope :) och lite tjejsnack som vanligt:D! kul kul.
sen vet jag inte direkt. inte någn stor lust med någon!

igår var emelie och johan hemma och kollade på film :) vi såg världen tråkigaste film så alla höll på att somna haha :P dumt val av film LINDA  men det va skoj åh se dom igen :) så hoppas det bli snart igen :)!


I morgon fredag den 13 : e  :/ ska helst ligga hemma då

disk medel

kom till praktiken för drygt 5 minuter sedan. gjorde ordning min soppa som jag dricker.. och nu står jag här. efter första klunken så inser jag att va fan det smakar diskmedel:S  ah.. ni tror fan itne att det är DISKMEDEL jag har hält i då!
God morgon gott folk!
men rren i munnen lär man ju bli .. blääh

sanningen

Visa att du vet hur du ska behandla den du älskar.
Och nej,den Kille/tjej som gör så här för den hon/han älskar är ingen toffel ... den personen är bara trygg i sig själv och i sina känslor.





När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den


hittades på ett helt annat ställe
 

Onsdag 11/2-09

busskortet går ut idag! så blir att köpa ett nytt på g hem så man kommer iväg i morgon igen.
Vaknade inte av pontus klocka idag, vaknade av att jag hade pontus som viskade mitt namn lite försiktigt sådär. sen blev det lite mys.
Pontus körde iväg boston till sandra klockan halv sju :)! och jag fick en stund för mig själv. alltid skönt på morgonen.
Nalle kom till rese idag igen och höll mig sällskap. skönt så slipper man sitta där själv. gott att han någon åh prata med :)
På bussen var det jag och en annan skum kille, konstigt nog så varje gång jag åker med bussen och han är med ( och när jag har på bluetoch eller hur fan det stavas ) så får jag alltid bilder :S! vet inte om det är han som försöker skicka till någon annan men lyckas alltid komm till mig. hmm knepigt.

så idag vad händer dÅ? ska vara här sen vet jag inte, har filmer hemma jag vill se men jag vet faktiskt itne riktigt hur jag ska göra.. let seeee!!
 
Kisses and hug from me!



( börjar nsätan tycka att min blogg e lite tråkigt, finns ju inga bilder )

tisdag 10/2-09

Snön bara faller ute,jag som trodde vi var på vägen till våren men inte. Står i tidningen idag att det kommer in snö oväder från frankrike. men det drabbar abra skåne.
Igår blev det städat hemma, jag löste det bäst fan jag vill. om man säger så. sedan gjordes inte så mycket mer. punk punk punk.

idag så är det sådär, nalle höll mig sällskap innan bussen kom :) tack tack. Skönt så slapp man bli trött innan man skulle åka till Nossebro. Aset kallt var det ute också.. men de försvann sen. Så på bussen somnade jag som alltid, trött som jag är och inte alls pigg på något idag. vaknade när jag var i Nossebro. Och ja nu står jag här igen. kaffet brevid mig ( vet precis hur många koppar jag kan dricka på en dag ). och sömnen i ögonen. vill hem sovao ch aldrig mer vakna så känner jag nu. bara jag får sova sova sova! saknat mitt duntäcke och kuddar!

Som sagt städae igår och ska till att hålla det så nu. Så att man vill komma hem!  men mina planer är fortfarande i huvudet även om det snurrar.

Måndag morgon

mina tankar snurrar lika mycket som min värld gjorde när jag var bakfull förra helgen. att inget kan stå still och hamna rätt på sin plats. eller är det meningen att man ska alltid söka efter nya svar?
Står på macken just nu, fläkten i ansiktet och kaffet brevid mig. pigg måste jag bli. pontus vaknade på fel sida idag, så det gjorde att jag också vaknade på fel sida.  inget mys här inte.

Igår drog jag madde och maggan till BORÅS och besökte pojkarna. ( Robin, koffe och denny ) kul att se dom igen. När vi klampade in så satt dom och åt bullar och drack kaffe ( antar att det var frukosten ). Senare sattes det igång med skiss på tatueringar och bilder och tjosan! Min i nacken blev jag nöjd med. skit bra! och så skönt det var att tatuera sig i nacken jisses! går inte jämföra med något. hur härligt som helst. så rekomenderar ska ni tatuera er gör det i nacken. jag vågade faktiskt inte göra tatueringen på foten pga att jag är så kittlig och sen aj smärtan! så hoppade den igår, och gör den nog nästa gång vi åker dit :). Maddes tatuering blev riktigt grym ( för att vara från en "hemma lärling")!. hon gjrode en kobra på ryggen. riktigt nice!  du e duktig robin massa beröm till dig.

Idag när jag kommer hem, så ska jag städa lite. Pontus ska ha börjat med allt men ja får givetvis hjälpa till. Sen så vet jag inte om jag ska vila en stund eller ut och träffa folk och senare sova för natten? har inte rikitgt bestämt mig ännu.
Får se till att göra lite nytta, skaka om mig så att nått ramlar på plats i huvudet i allafall. suck*
Ska sluta ta råd och lyssna på mig själv ett tag... tror jag




5 dagar kvar till alla hjärtans dag
häng med dagligen för mina planer

bästa!

Mias kommentar idag från jobbet:
När två korvar ligger brevid varandra och pussas! så blir det ju prinskorvar!!

utmaning igen

Spaaniz utamnade mig

  • 1) Tre namn jag lyssnar till: Linda, spanis, älskling
  • 2) Någonting jag tycker om med mig själv: För det mesta glad
  • 3) Någonting jag inte tycker om med mig själv: Dåligt självförtroende
  • 4) Detta är jag rädd för:    mörker, spindlar , döden
  • 5) Tre saker jag vill ha varje dag:   sömn, kärlek, luft
  • 6) Tre saker jag absolut inte kan göra: tala olika språk, hålla liv i mina blommor, jag vet inte
  • 7) Detta tycker jag om att göra: Pussas, kramas och mysa!.
  • 8 ) Detta vill jag göra just nu: hem och få sova en stund
  • 9) Bästa känslan:  att vara lycklig
  • 10) Värsta känslan: När någon säger att man har gjort något fel, utan att man vet vad
  • 11) Egenskaper jag gärna vill att min partner har:  kärleksfull, omtänksam, snäll, specill, glad.
  • 12) Är jag kär just nu? klart jag är!
  • 13) Jag vill gifta mig?  helt klart...
  • 14) Följande saker vill jag göra innan jag dör: Gifta mig, nått mitt vikt mål, fixa min karriär, öppna min salong, få barn. leva mitt liv
  • 15) Min käraste ägodel?   folket i min närhet
  • 16) Något jag vill ha i present: Smycken, blommor, böcker, kläder, smink.
  • 17) Detta har jag på mig just nu: Tubtop, cardigan, och tights
  • 18) Favoritkläder: stilrent och snyggt
  • 19) Favoritdjur: katt
  • 20) Följande musikstilar tilltalar mig mest: RnB hiphop, pop, metal, hårdrock
  • 21) Favoritlåt just nu: shake it med metro station
  • 22) Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligaste = Religion . tråkigaste= Matte
  • 23) Stjärntecken: Stenbock
  • 24) En bok jag älskar: Verklighetsbaserade + Twilight
  • 25) En film jag älskar: Dagboken
  • 26) Tv-program jag gillar: Top model
  • 27) Favoritdoft: min parfym :$ DKNY
  • 28) Detta äter jag gärna: taco + kyckling
  • 29) Dricker helst: Mineralvatten och vatten
  • 30) Favoritgodis: Choklad med stora bokstäver! 
  • 31) Hit vill jag gärna åka på semester: Grekland och italien
  • 32) Färg på mina ögon: Bruna
  • 33) Min längd: 166 cm lång
  • 34) Jag tror på: ett liv efter döden, själsfrände. kärlek i första ögonkastet
  • 35) Jag spelar: dum och tv spel, sims går bra också
  • 36) Personer jag beundrar:  min syster
  • 37) Så här bor jag: Lägenhet i Trollhättan
  • 38) Antal döda krukväxter i hemmet? tre tror jag
  • 39) Det här tänder mig:  Pontus:O
  • 40) Det här gör mig avtänd:   håriga ryggar!
  • 41) Favoritfärg:   svart,rosa, grön, röd. ah dom mesta
  • 44) Favoritcitat:  kasta inte sten i glashus
  • 45) En hemlighet jag vet: Nalles hemlighet :P
  • 46) Bästa present jag fått: Kameran ja fick av Roger och mamma!
  • 47) Senast köpta skiva:  köper inga skivor
  • 48) Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Ögonen
  • 49) Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: allt annat?
  • 50) Udda förmåga/egenskap:  (enligt min syster) är jag bra på sminka
  • 51) Om jag vore ett djur skulle jag vara: En fågel
  • 55) Vad lyssnar du på just nu? robin williams - i wanna feel real love
  • 56) Vad har du gjort/ska du göra idag? Jobbar med mia på macken, ska hem och pussa på pontus och senare på föddelsedagsfest / kanske lipz!
  • 57) Var är dina föräldrar födda? Mamma i Vbg och pappa i Danmark
  • 58) Vad är det senaste du installerade på datorn? JAVA
  • 59) Vilken är din favoritrestaurang?  shangri la
  • 60) När badade du i en pool senast? När jag var i bulgarien -07
  • 61) Hur många barn vill du ha? 4 stycken!
  • 62) Vilken musikstil tycker du mest illa om? punk!
  • 63) Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? soc.
  • 64) Vad har du för TV-kanaler? Tillräckligt många
  • 65) Har du åkt moped någon gång? för många gånger
  • 66) Har du busringt någon gång?  haha ja.
  • 67) Har du fått felparkeringsböter? får jag äga ett körkort först?
  • 68) Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? FU HELLER!
  • 67) Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Bulgarien
  • 68) Har du en egen trädgård?nej men en balkong?
  • 69) Vilken är din favorit bland tecknade serier? disney, inget snack om saken.
  • 70) Kan du alla orden i nationalsången? ja tror det
  • 71) Badkar eller duschkabin? BADKAR!
  • 72) Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Twiligt helt klart!
  • 73) Favoritpizza? kebabpizza utan kebab
  • 74) Chips eller popcorn? chips
  • 75) Vilken färg på läppstift använder du? Ljusbrunt
  • 76) Har du rökt jordnötsskal någon gång? eh va? nä
  • 77) Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nej
  • 78) Apelsin- eller äppeljuice? Äpple
  • 79) Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Jag pontus syrran anders och loke.
  • 80) Favoritchoklad? special nougador
  • 81) När röstade du senast? aldrig gjort
  • 82) När åt du en hemodlad tomat sist? hmmm ....
  • 83) Har du vunnit en prispokal någon gång? nej..
  • 84) Är du bra på matlagning? jag tror det, ingen som klagat i alla fall
  • 85) Klarar du att tanka själv? jag har ju ingen BIL!
  • 86) Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV?Ja, tyvärr!
  • 87) Pepsi eller Coca Cola? Cola.
  • 88) Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?haha ja ...  blå overall! sexy!
  • 89) Vad var det senaste du handlade?  cellofan!
  • 90) Har du kräkts offentligt? haha ja!
  • 90) Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? hitta den sanna kärleken!
  • 91) Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jao
  • 92) Har du ringt något betalnummer? ja, när big brother gick på tv
  • 93) Kan man vara vän med sitt ex? ja, varför skulle man inte kunna
  • 94) Vem var det du besökte på sjukhus senast? när syrran låg inne för att föda loke
  • 95) Hade du mycket hår som liten bebis? haha ja var flint! såg ut som ett ufo. var fem år när ja fick hår säger alla :P
  • 96) Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? " det får inte att ta de här samtalet nu" skulle jag tro?
  • 97) Vad har du i din väska? jenas, linne, smink,parfym, bortagningsmedel, naglack, kalender osv :P
  • 98) Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Pussar på pontus
  • 99) Vad har du att vara tacksam för? allt jag har runt omkring mig.
  • 100) Var hittade du den här listan? hos syrran vem annars?

jag utmanar: Tezz, maggan, sofia

3:e bara idag!

vad är din största räddsla?
Vi hade en diskution här på jobbet. Skräckfilm / mörker. Ah jag som är mörkrädd, varför utsätter man sig då för att kolla på skräckfilmer? Kan inte säga att jag tycker det är percis kul att kolla på dom, eller att jag njuter.
jag vet ju själv hur rädd jag blir, att jag inte kan sova. att jag får för mig massa saker. Hur kommer det då sig att jag ser på filmera? Mina vänner tycker det är kul att kolla när ja skriker, hoppas och nästan börjar lipa. vet när jag emelie johan och pontus hade dilla och hyrde film hela tiden, just skräck. pontus tyckte de va fruktansvärt kul att skrämma upp mig och emelie så att jag nästan började gråta. hemsk hemskt :P
jag kan få för mig att de står folk bakom mig fast det inte gör det. ja får ibildningar.. sjuuuka!

haha aldrig att jag skulle flytta ut till landet bland skog, när jag är så mörkrädd som jag är. utsätter man sig för det? NEJ! inte jag.. fan heller. :)
så min räddsla är mörker AB

Utmaning AB

Jag blev utmanad av Mia!

- Gå in i mappen "mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
- Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
- Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.



Jag på midsommar 2008. ( pontus sparat denna bilden på datorn)



NU utmanar jag : Frida, Tezz, Maggan, Sara, gabriella, alexandra, anders

Fredag en happy dag!

Välkommen till blogg världen! 
Äntligen fredag! tjoho. så kan man väll säga? helg och allt :)! Står på jobbet nu, faktiskt inte trött idag! as härligt. men det kommer väl senare antar jag.
Fredag = Hem till syster efter jobbet, roger är så snäll och kommer och hämtar mig klockan 16.00. Ska hjälpa syrran att laga paella, super god mat faktiskt :) men jag har mina soppor, så när dom äter blir det väl internet för mig ( otrevligt men sant ). tänker inte direkt sitta och titta på när dom äter. Louise och barnen kommer hem till mia och anders för lite mat osv :) Har även med mig kameran så blir massa foton senare :)! hihi mee löööv!!
Så sjukt glad idag, vet inte vad det är med mig. Kanske tack vare Nalle, eller min sömn.

Blir kanske promenad idag med något sällskap ? vem vet.

Lördag, ska jag tillbringa min dag på macken igen. Ihop med syster och kanske Mamma:).Kommer bli en tokig dag. På kvällen är et föddelsedags fest som vi ska på. Inget drickande för mig,  alla andra ska dricka men jag står över ( tur det ).
Kanske hälsa på andra en sväng.

Söndag
ska vi till borås :) står fortfarande med på schemat i alla fall, så hoppas denna snön försvinner fortare än fan!

Ska bli kul å få pussa lite på Loke idag:) min söta systerson som ja saknat så mycket! uj va moster ska mysa med dig sen

skit också!

Soc kan bara helt enkelt ta sig i röven!

beep

Jag må då säga att jag är världens sämsta människa! fy fan vad svag jag är.. :/ jag har fallit flera ggr om. men nu jävlar är det fan dags att ta tag i det igen. i need help!

stjärntecken!

Vädur:
Din planet:
Väduren styrs av Mars som ansågs vara romarnas krigsgud. Vilket innebär att du som vädur måste försöka utveckla din medfödda beslutsamhet, detta kommer du att tjäna på. Du ska även akta dig för att göra saker utan att tänka dig för.

Dina positiva sidor:
Du är det första tecknet zodiaken och det är därför inte konstigt att du är utrustad med en stark självkänsla och tycker att det är naturligt att stå i centrum. Du är djärv, social, ambitiös, energisk en typisk ledare. Du får en kick av äventyret och testar det mesta. Ärlighet är viktigt för dig och du ogillar skvaller och förtal. Utnyttja din charm, optimism och gå på anda när du fått något i sinnet. Då är du omöjlig att stoppa.


Dina negativa sidor:
Du kan bli ganska pådrivande. Takt och smidighet är inte din starka sida. Försök att inte vara allt för framfusig och bråka inte med som har andra åsikter än du. Lägg band på din otålighet.

http://www.ullvi3.koping.se/friitis/Elevarbeten/astrologi/vadur1.htm       
läs mera här!




lite planer inför helgen

Onsdag i dag då. Så idag ska jag ut på överby och handla lite på H&M! och även gå omkring och hjälpa madde med kläd hittandes ;).
tänkte prata lite om helgen:
Fredag: Sova hos Mia och Anders var det bestämt men enligt Mia " så har jag aldrig hört det ". så vi får se.
Lördag: Jobbar till tre, sedan hem
Söndag
: borås :)

en full helg skönt skönt, men en sak som är säker är att jag ska i alla fall SOVA! .. just precis med storta bokstäver S O V A!
  

älskar


jag vill idag

texten som jag skrev igår kommer från en låt som Hillary duff sjunger i en av mina favorit filmer. Men igår kände jag att den verkligen passade in på mig.
Står på praktiken nu med en kaffe brevid mig och skriver lite. Super trött, ville helst inte gå upp ur sängen idag. Men har bestämt mig för att när jag kommer hem ska jag krypa ner under ett täcke i soffan helst i knät på pontus. och bara sitta och bara hålla om och bara vara. Jag skiter i om han spelar, skiter i om han kollar på tv eller pratar i telefon. jag ska! ja vill helt enkelt.. åhsåå massa pussar!

.. me

Jag fann mig själv i dag
och, jag hittade mig själv och sprang iväg
Men något som drog mig tillbaka
En röst skäl, jag glömde att jag hade
Allt jag vet är du inte är här för att säga
Vad du alltid brukade säga
Men det är skrivet i himlen ikväll


Så jag kommer inte att ge upp
Nej, jag kommer inte att bryta mig ned
Förr det verkar som att livet vänder
Och jag kommer att vara stark
Även om allt går fel
När jag står i mörkret tror jag fortfarande
Någon vakar över mig

Jag har sett att strimma av ljus
Och det är lysande på mitt öde
skiner hela tiden
Och jag kommer inte att vara rädd
För att följa överallt det är med mig
Allt som var igår är borta
Och nu hör jag

I detta ögonblick, att mina drömmar

Det spelar ingen roll vad folk säger
Och det spelar ingen roll hur lång tid det tar
Tro på dig själv
Och du flyger högt
Och det bara att fråga hur sann du är
Var sann mot dig själv och följ ditt hjärta

Så jag kommer inte att ge upp

Nej jag kommer inte att bryta ned
Förr än det verkar livet vänder
Och jag kommer att vara stark
Även om allt går fel
När jag står i mörkret tror jag fortfarande ...


Att någon tittar på,
Någons titta över
Någon vakar över mig


.. me

Jag fann mig själv i dag
och, jag hittade mig själv och sprang iväg
Men något som drog mig tillbaka
En röst skäl, jag glömde att jag hade
Allt jag vet är du inte är här för att säga
Vad du alltid brukade säga
Men det är skrivet i himlen ikväll


Så jag kommer inte att ge upp
Nej, jag kommer inte att bryta mig ned
Förr det verkar som att livet vänder
Och jag kommer att vara stark
Även om allt går fel
När jag står i mörkret tror jag fortfarande
Någon vakar över mig

Jag har sett att strimma av ljus
Och det är lysande på mitt öde
skiner hela tiden
Och jag kommer inte att vara rädd
För att följa överallt det är med mig
Allt som var igår är borta
Och nu hör jag

I detta ögonblick, att mina drömmar

Det spelar ingen roll vad folk säger
Och det spelar ingen roll hur lång tid det tar
Tro på dig själv
Och du flyger högt
Och det bara att fråga hur sann du är
Var sann mot dig själv och följ ditt hjärta

Så jag kommer inte att ge upp

Nej jag kommer inte att bryta ned
Förr än det verkar livet vänder
Och jag kommer att vara stark
Även om allt går fel
När jag står i mörkret tror jag fortfarande ...


Att någon tittar på,
Någons titta över
Någon vakar över mig


måndag

Vet ni hur underbart det är att vakna utan att hela världen snurrar :D

sleep tight

Fest hos kusinen igår, kämpigt hade jätte trevligt. och bålen var livs´farlig! .. Drack av den och helt väck mår illa bara jag pratar om det. jag hade trevligt i alla fall men kommer inte ihåg alls mkt. Så dagen har bestått av dricka spy äta spy dricka spy . osv. Fett bakis idag!
Grattis igen i alla fall!

Så planerna är på g, ska inte skriva så mycket om det här pga att det är personligt och nej det handlar inte om mitt mål osv utan det handlar om annat.

Vet inte riktigt vad jag ska blogga mera om idag, eftersom det är folk som tycker det är störande att jag bloggat om allt så vet man inte ens längre vad man vågar skriva om.. så folket där ute ... vad får jag INTE skriva för er? hmm
Igentligen skriver jag vad fan jag vill men vil inte att andra ska ta illa upp.

Ledig i morgon så kommer sandra förbi mig klockan tolv och tar en kopp te och senare ska jag hjälpa mickaela och sedan ska jag träffa madde :) härligt härligt. Men just nu så ska jag bara sova och hoppas på att vakna i morgon utan att må illa och UTAN att hela rummet snurrar och utan en stinkande spydoft!

sleep tight