en dröm

vet ni vad ?
just nu ligger jag i sängen nerbäddad, och väntar på att han ska komma in genom min dörr och snusa mig i nacken och hålla om mig. jag drömmer mig bort.
men ja vet att han inte gör de.

en dröm

vet ni vad ?
just nu ligger jag i sängen nerbäddad, och väntar på att han ska komma in genom min dörr och snusa mig i nacken och hålla om mig. jag drömmer mig bort.
men ja vet att han inte gör de.

Du kommer alltid finnas pontus

här kommer sanningen fram : jag vet att det jag skrivet om dig är elakt och dumt. det har sårat dig och gjort dig arg och ledsen. ja har kallat dig svin och sagt att man inte kan fälla tårar. men jag hade fel!
tårarna rinner precis nu, och ja får en kall ilning i kroppen så fort ja ser dig på bild, hör ifrån dig eller ser en människa som liknar dig. ja blir nervös och skakar. jag är fortfarnde kär i dig och jag älskar dig så sjukt mycket. Ska ja klara av att gå vidare ?
ja jag får ångest av att vara hemma, sitter i soffan och väntar varje dag på att du ska komma innanför dörren och säga " hej älskling med ett leende, sätt dig i soffan och kyssa mig".
Mina tankar är hos dig dygnet runt, folk säger " släpp det" . de går inte. sluta säga så.
Ni vet hur det är, några där ute. Älskar man någon så gör man!! jag älskar honom sjukt mycket. folk säger " ni va det perfket paret" sjukt fina ihop. JAG VET DET! men ja har förlorat honom. min bästa vän, min älskling, min dröm, min framtid. lost*
Jag kan bara säga förlåt för att ja sagt / skrivet. Men ja vet inte vart jag ska ta vägen. ja glömmer dig aldrig.
jag vet inte vad du känner eller tycker.
men nu vet folk vad jag känner och tycker.
jag vet att jag inte kan leva utan dig.  du ä min ängel i en säng
pontus kinberg, jag älskar dig fof. och kommer aldrig glömma dig




det är som du säger:  hela världen tror att ja hatar dig men nej då har dom fattat fel, jag hatar dig inte jag älskar dig men ja är sårad och ledsen.


träning!

japp nu ska jag iväg till stan och befinan mig vid en kopp kaffe gott!
idag är första steget :) yey!
ska iväg och träna med sara bodycombat skoj som satan :)! senare blir de hem och mysa framför tv :D! (L)

har massa att blogga om sedanre .. kisses and hug!

Allt kommer bli så bra!

Ny dag och nytt liv detta kommer bli så bra!
Jag och sara har gjort tränings schema för nästa vecka, vi börjar i morgn med Bodycombat!!
Kommer bli sket bra detta :)!
snart kommer folket och besöker mig :) mysigt!

Ikväl blir det inte så mycket, sara kanske kommer förbi så kollar vi film och bara är :) eller så gör ja nått annat :P haha men v märker  väl detta :)!
Nä ska duka och börja göra kaffe osv nu =)

pusspuss

jag vet inte ?



Sara och ja drog till Bohus och träffa denny camilla och sandra förut en sväng vill bara säga hej till Denny och på köpet fick ja träffa två jätte goa tjejer :) hoppas man träffar dom igen!
vi tjöta och dom fick mig skratta och glömma faktiskt. inse fakta också. sedan åkte ja och sara hem när dm andra skulle ut på krogen:)
marie kom över också så det blev morrötter och dipp :) mumma och även step up!
så nu lyssnar ja på lite musik, pratar med folk på msn (:. Mormor morfara mia och loke kommmer hit i morgon på fika .) köpte present till loke :)!

ha de bäst ni som är värda det! (L)

road tripp

Äntligen hemkommen från jobbet. sista natten segt och ledsamt. vad skal jag göra nu då ?

Fortfarande är tankarna igång, men dom är goda nu och inte onda. jo finns en ond tanke och de är att du vänt dig till helt fel person / personer. ( inget illa menat ) .det märks om man säger så.

kommer gå upp vid klockan elva idag, pappa kommer hit klockan tio över tolk och då ska jag vara klar och be han köra bort mig till lextorp.
Tänkte jag och emelie skulle ta en road tripp idag ( behöver det ) och ikväll så åker jag med till mia och anders på kräftskiva. massa bilder kommer att komma upp! promisse.
Måste få ur mig detta . Finns två saker som stör mig.
En sak: du har alltid funnit där min vän men vad har hänt nu ? du hör inte av dig eller något. jag som får höra av mgi tll dig hela tiden. varför?
Två saker: Ignorerar mig och säger att du inte gör de.. 
( handlar om två helt olika personer).

ska duscha nu och sedan sova!
Hörs senare .. kisses and hug!

skärpning!

Återigen sitter jag vid datorn på jobbet. Ni tänker säkert " Gör hon inget annat?" jo det ska jag tala om för er att jag gör! Torkat  någon slags olja idag med lacknafta så smakar fan det i käften.
Återigen tack till alla som finns där !
Var tvungen att ringa mamma förut och gråta av mig lite och sedan mia och sedan pappa. Emelie och johan dök upp idag tusen taack ockås. efter dom hade varit hos mig så kändes allt mkt bättre. ja kom till jobbet idag och log, och skrattade. Det kändes konstigt. men nu sitter jag här igen och funderar och funderar och funderar.
Jag måste se alla möjligheter. linda skärpning!
men det är klart att det är jobbigt, kommer vara de långtid framöver. men ta en dag i taget.
Måste lära mig andas först i alla fall. och sova .. måste även komma igång med maten. Idag när jag tog på mig mina arbetskläder så ramlade nästan byxorna av mig pfs!

Klart jag tänker på dig jämt, men jag måste släppa taget som alla säger.
men självklart är det svårt att släppa tagen om någon man älskar så mycket! inget försvinner över en dag.


tack till alla som gillar min frilla!

Kolla framåt inte bakåt, se alla möjligheter?

var hos frissan idag ( som många visste ) och gjorde en föränding. själv så hatar jag det, jätte miss nöjd med det. Fast det kanske bara är ovanan?
idag har jag bara gråtit en gång, och det är ju redan framsteg?
Försöker föja mina arbetskamraters råd " kolla framåt inte bakåt, se alla möjligheter nu".
jag trodde mitt liv var över.. tårarna var nära på komma när dom sa det för mina möjligheter  existerar inte. ja vill ju bara ha tillbaka honom. men jag är så jävla elak. ena stunden accepterar ja de och ser han som en vän, andra stunden hatar ja honom och bara vill slå honom ( även fast ja vet att han brottar ner mig då). och tredje stunden så älskar ja han så jävla mkt så det är sjuk!. ( i alla tre lägen älskar ja honom ). Även om ja skriver av mig det så sipprar tårarna fram.  Vi kanske träffas i framtiden?  jag vill ha framtiden nu. ... Tack alla vänner som ställer upp. 
Mina möjligheter.. hmm .. ja kanske får plugga i malmö? vem vet, ska kolla mera på skolan.
Igår när ja kom till jobbet.. så fick ja en kommentar " hur fan ser du ut? trött lr, ledsen kanske ? " ah ledsen. men syns det så väl? ja klart det gör! min jord har gått under!!
Fått sova fyra timmar idag sen vägra min kropp sova mera. drömde. precis ja drömde att du lämnad mig, även där får jag inte ens lugn och ro.. vaknade av att ja grät och min kropp var helt bedövad.
Så på korten ( före och efter ) ser ja väldigt trött ut. men de är så jag mår just nu ..

Enjoy









Inga flera tårar

Redo för att åka till jobbet. Tänker inte fälla en tår mer! aldrig varför skulle jag? dags att bli is kall och ego!
Kollar på olika skolor runt om i landet, tänkte faktiskst ta första bästa jag hittar. Man ska bara hita en också. Tänker ju inte sitta här och ruttna bort och vänta.
Tack allt folk som försökt gå mig på bra humör och inse saker och ting. Jag har fortfarande ninte somnt ännnu så vi får se hur det går i natt. värsta är att ja ska till frissan klockan 10.00 kommer ju somna där borta!

Ni tycker säkert jag är patetisk och bara kan släppa. me nde är inte så lätt som man tror. det gnager en innifrån och ut! Jag hoppas att jag inte är ensam om det här.

bearbetar

Jag kommer använda mig av min blogg för att gå vidare.
jag har precis förlorat min bästa vän och de betyder att inget kommer bli som förut. Varken mellan oss eller i omgivningen. men ja folk som stöttar mig. Och ja vet att du även gör det.  ja kan inte leva utan dig och inte med dig. men ja föredrar med dig, tyvärr går det itne nu..
Så jag tänker ta en dag i taget. det kommer bli mycket tårar. men de stärker mig bara


En stunden vill ja släppa allt, och sen börjar ja tänka och då kommer tårarna


Hjälplös

nu är det 14 timmar sen det hände. ja vet ni tycker jag är sjuk som räknar timmar men kan inte hjälpa det.
Fick ett samtal i morses efter ja bloggade klart de andra inlägget, de va kusinerna och niklas som skulle skämta med mig efersom ja jobba natt.  men den stämningen dog ganska snabbt. Tack för ni prata med mig och lugna ner mig och vågade hoppas och tro.
har fortfarande inte somnat ännu, ja vågar inte på nått sätt. ja går igenom varje jävla detalj i huvudet. Vad som kan gått fel? varför de gjorde det?  Shit ja vet ine själv hur ja ska andas eller stå / sitta / ligga .. vända eller vrida på mig . ja måste lugna ner mig men panik sprider sig i kroppen varje gång.
Menar kroppen att ja måste vara uppåtspidad hela tiden nu ? för att ja inte ska bryta ihop ?
ja vet inget längre, nu kan ja verkligen säga att jag har ingen kontroll alls.  Ja vill säga att ja hatar de här. ja hatar det! nu har ja sagt de också. 
folk försöker få mig tänka på annat " de kommer bli bra lugna dig" .. "tappa inte hoppet men tänk på dig själv nu". Fan heller. jag älskar honom så mycket, hur kan ja då tänka mig själv ? hur? snälla säg mig!


jag blir tokig. mer än vanligt

Jag älskar honom, men finns inget ja kan göra. Ja e hjälplös!

en blomma visnar med tiden

jag vet inte hur ja ska förklara detta.
De känns som mitt hjärta är borta ur min kropp, som någon stampat på det och hoppat på det. Det känns som jag är luft, som ja försöker säga något men ingen hör mig ingen ser mig.
jag kommer ta en dag i taget, men de kommer gå segt och jobbigt. Det är det värsta jag har varit med om, verkligen.
Att man kan älska någon så mycket de visste jag inte, förlora en bästa vän. Som om den hade dött eller något. Tårarna flödar till tusen. Alla säger bara det löser dig, eller de går bra du går vidare.
just nu finns inget vidare. inget de löser sig. ja ser inget som löser sig för ja vill inte att de ska göra de! ja vill att de ska vara som förut. Inget kommer någonsin bli detsamma igen.
kommer ja få flytta ? byta stad ? eller kommer ja klara av det här. ja kanske överdriver men just nu känns det så. Skakar i hela kroppen, huvudvärken börjar komma. Det är 9 timmar sedan nu som allt hände, som de bröt ihop. som allt gick sönder. Det är som en spegel som gått i tusen bitar och som du aldrig kan laga utan bara som ger dig otur för resten av livet.
Kom inte och säg att ja inbillade mig.
jag vill en sak, du vill en annan.

ja visste att det här skulle hända,  fan för allt.

Krossad / Brokent
some sad story!</3



saknaden är stor.

Yes! sitter nu vid datorn på jobbet. Lunchrast och knappt något att göra så tankarna kommer igång som vanligt.
- Men ja ska sluta tänka nu! tänker inte tänka mera. aldrig någonsin. nej!

Finns många alternativ att göra ikväll, så vi får se vad det blir. men hem och duscha blir det i alla fall. och sen får vi se :)!
Väldigt sugen på det mesta. Tänker inte sitta hemma i alla fall! minsta ja tänker jag.
i morgon kommer hanna och säger hejdå till mig :( så flyttar hion på söndag! dummis* men hoppas du får de skit bra på skolan! och ja vill komma och hälsa på ( om ja har pengar ).

saknades är stor. och ja vet inget längre

Vad vill jag igentligen? vad vill jag med livet ? känns ibland som ja tappar taget om det. existerar jag? finns jag? andas jag? Ibland ramlar man ur "banomloppet i livet" och det är då ja känner såhär. jag har ingen kontroll på vad ja vill.


blandade bilder finns

http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#0

kolla in mina bilder på bilddagboken

fest / jobb / ettårsdag!

Åhhh jag ska berätta för er.

I måndags var jag och sara duktiga. vi tränade och löpte och svettades. duktiga oss. Senare skulle sofie komma hem på fika hos mig eftersom hon kom från Örebro (haha ni ska höra hennes dialekt). Jag tog med mig sara hem också för ja kan ju inte lämna henne :) så satt vi tjöta gamla tider fester allt. Det slutade med att sofie säger " vi drar ut ikväll måndagsklubben i lidköping". Ah efter ett tag när dom fixat allt för mig och tjötat så följer jag med, vi fixar skjuss och kläder osv sätter igång klockan åtta på kvällen klockan tio åker vi.
Det blev en skit lyckad utekväll hade jatte skoj. men i mitt bakhuvud satt det " pontus har inte hört av sig ännu" blev lite ledsen men tänkte också " han är på kurs i jönköping han har inte tid att hör av sig slätt det". jaja när vi åker hem så somnar ja ganska fort i sängen. Vaknar klockan tio av att sofie  ringer och är fortfarande full? hallåt tjejen ;P hah knäpp du e :P klockan tolv står hon och henns pappa utanför mig pch bankar på dörren. upp ur sägen håret åt alla håll täcket runt mig och sminket ja säger då det :P haha sofie står där med en cider i handen och ska hämta sina saker :D sedan iväg för fortsätta festa :D
Jag själv var inte bakis bara trött. skakis. skrev en lapp till älskligen och senare klockan tre iväg till jobbet.

På jobbet trodde ja det skulle gå segare än vad det gjorde. Men fick även 5 sms av pontus på raken. Tydligen ingen mottagning så han HADE försökt höra av sig :D ja hade försökt ringa tusen ggr också den dagen. men blev i alla fall överlycklig :) Det är ju våran ettårs dag. så hallå?
Efter jobbet så skulle ja hem till pontus han skulle sova för han va så trött.. så ja åkte hem hit. knacka på dörren ( trodde inte ja hade nån nyckel med mig men de hade jag ). han öppnar och pussar mig och är glad :D! jag blev superglad för att han var vaken.
konversation:   - kan du hämta kallingar i badrumet?
- ja? varför de ?
- jag ska bara fixa en sak
jag går iväg.....
öppnar dörren. .. omg ni skullle sätt!!!  en skumbad massa ljus ett format hjärta. åh älsklingen hade varit så gullig. de är våran ettårs dag och han hade överraskat mig ja ble så glad! jätte skönt så de blev ett bad med honom och sedan mat från 7eleven.. och hem :)


Ni ska få se bilder efter jag kommer hem!
men vet ni? ja har den bästa killen i hela världen!



  • Jag har även börjat jobba nu, och hoppas på jobba mera
  • . Känns som ja kommer närmare min utbildning för varje dag!

  • Klippa håret på onsdag nästa v. och färga!

  • Tänkte på  min stackar syrra dagligen.

  • Tänker även på min fam. mkt.

P& K
Linda


pusspuss

det är tur jag har dig sofie via bloggen i alla fall. synd vi tappat kontakten dom senaste året tycker vi ska ändra på det. Får ta mig till örebro nån helg så vi får chilla och prata om det senaste :) puss på dig*

Sitter hos pontus nu. han duschar och sedan är det middag hemma hos Nina och leffe:)
hah ser ut som jag skall på fest kommer bilder senare*
Men ja som ni vet så älskar jag smink och hår haha, så ja testade en ny sminkning idag. Ett nytt sätt att sota ögonen på.. och pontus svarade - vad mycket smink du har gumman?
- ja men älskling, sen när ja blir make up artist kommer ja se ut såhär jämt, jag älskar det!
haha ja ni fattar tiur han reagerar i alla fall :) förlåt felstavningen men pontus har ju sin stora tv som en dataskärm och ja sitter i soffan och ser inte riktigt... såå måste kolla synen ocksåå:O
åter till hår och smink. Även tuperat håret och satt de i en boll o bak med spännen :) as läckert  ( tycker jag ).
När ja får pengar ( att kunna handla för ) så ska ja lägga dom lite oftare på smink och inte bara svart / brunt / vitt utan mera rosa grönt blått orange.. ja ni fattar :) så man kan spexa lite... åååh vad jag älskar det.
SÅ! om nån där ute nån gång vill köpa nått till mig... PRESENT KORT PÅ MAKE UP STORE I GÖTEBORG är alltid uppskattat. Bling bling örhängen ;) och ja önskar mig en klockan också:S...
mycket man vill ha här i världen :)! men ja de är dom tre sakerna haha .. pengar också. massa av dom:O! fast ja ska ju bli miljadär senare i mitt liv ;) haha!  ( drömma kan man ju få göra ;))

Pontus klar i duschen så nu blir de på men kläderna och sedan drar vi :D puss puss



till pontus mitt hjärta och er andra som försöker förstöra

Detta är till er  som försöker förstöra för mig.  jag är dum nog och ger svar på tal och ska lägga av med det!

jag älskar pontus kindberg sjukt mycket, han gör mig lycklig och första människan som får mig att känna mig såhär! Lycklig.
ingen ska få förstöra för mig, eller honom. Jag lovar.  som sagt jag är dum nog och ger svar på  tal, och ska lägga av med det och börja ge er ryggen i stället.
Är ni mina vänner så ställer ni upp är ni inte det så försvinn, eller hålll käften. Jag är inte sugen på någon annan än honom och vill inte ha någon annan än honom.
att det förflutna ska komma igen, hade jag faktiskt inte räknat med. Tyvärr sånt som man får stå ut med och sånt man måste lösa.
ja hatar de förflutna, de gamla.
-jag älskar dig pontus mer än allt

han är världens bästa kärlek och världens bästa kompis.


mmm frukost

vaknade precis, inte bra. Missade charlotta. skulle gått dit idag men tydlign inte fått upp ögonen förens nu. förlåt

Gjorde fukost blev bröd ( gjord av surdeg ) och lite smör på men keso och avkado och en skinkbete ;) haha ..nu e ja mätt som satan kan ja lugnt säga. och det var bar EN smörgås. man behöver inte mera om man har nyttigheterna på. och massa vatten till (gillar inte mjölk så undviker det helst .
Senare idag blir de stega köttfärs med lite vilt ala pana i .. och grönsaker. :) eller en sallad i alla fall. stekta tomater kanske ?
e ju värst att testa.. fanns massa goda recept ja vill testa men vet inte riktigt hur man lägger ut en länk här.

Bloggar mera senare :) puss

brottom att växa ?

Det har slått mig en tanke som jag bara MÅSTE få nämna.
det handlar om "vuxenheten"

Folk runt omkring som är mellan 20-25 års ålder försöker vara så vuxna hela tiden. Varför?
för de är moget?
för dom inte orkar med att släppa loss ?
för dom e trötta på annat?
För dom har brottom att växa upp eller vad ?

Visst att folk skaffar barn osv helt okej. det gör man som man vill. men skaffar barn och leker vuxna så att de smittas av på deras vänner? vad är det me alla hallå?
visst ja förösker också vara vuxen ibland men inte så det smittas av på andra.
jag älskar festa, släppa loss, vara barnslig allt!

Varför kan inte ni också vara det? menar komigen, ni är inte så jävla vuxna så ni behöver sitta och smutta på rödvin och bena i kors med kostymer osv.
ja orkar inte. tråkigt bara

nu blev det en uppdatering

Hemma igen efter en vecka i huset. Passat Nina och Leifs hus medans dom har varit i prag och gottat sig, många intressanta bider :)! Fick ett jätte fint halsband som jag tackar så mycket för ännu en gång och även ett par fina örhängen :) tusen tack*
Dom har tapetserat i min lägenhet och även bytt någon rör över fläckten så att den inte luktar rök längre, känns jätte skönt att komma hem. Det mest negativa är ju att de är svinkallt och vet inte riktigt hur domhär elementena fungerar heller...
Sitter även och läser min kära vän sofies blogg. Hur hon lyckats med lchf osv, man blir peppad. blev även tipsad om en blogg som jag började läsa. En tjeje som vägde 137 kg och gått ner 54,5 kg sen i januari. Duktigt. stort plus till dig!
Så jag själv ska fakiskt testa lchf dieten och blanda med viktväktarna. Känns lite som att man måste ju ha koll på hur mycket man äter eller hur ? svårt val.
träning kommer igång också.
Jobbar eftermiddag nästa vecka så blir att försöka gå upp tidigit och ge sig ut på stigen och springa lite.
Kan alla andra lyckas så kan jag? måste lägga ner lite energi på mig själv bara och se till att de händer. ja menar ingen annan kan träna åt mig.

Sitter i alla fall i min soffa nu , ögonen är tunga så antar att ja börjar bli trött som fan. Kollar på bones.
stackars pontus är och fixar bilen ockås. Tänker på dig

Fyra härliga lediga dagar. funderar på dra till charlotta i morgon och hjälpa henne!


(bild från SilverBlomman)

hagel!




Ingen trodde på mig igår!! De är hagel i trollhättan och väldigt mkt av det också. hallå vad är det för  fel på detta vädret?


mera uppdateras ikäll med bilder också!

lte uppdatering

hemma fån jobbet nu! äntligen helg om man säger så! pust*
Jobbar nästa vecka tisdag till fredag ( eftermiddag ).

Latif har varit så snäll och fixat min dator nu, så äntligen har jag fått tillbaka den .. min bebis ahah!
Varit hemma också och kollat lägenheten, mmm nya tapet skit läckra! ska möblera om i morgon också. Och även damsuga upp alla jävla spån haha ;)!

men ja orkar inte uppdatera mera nu sofie, så ja gör det i morgon :D


Psss

blandat!

Sitter och kollar på LA ink. inget slår de programet. märker också att min idol pixi är tillbaka :) hothot! Hon e allt ja vill vara.
Crazy, jobbar med tatueringar, make up artist och vågad!



Det jag skulle skriva om vad idag GI och LCHF : jag förstår inte riktigt vad det är för dieter. LCHF funkar på en av mina vänner och det syns och märks. men vet inte vad et är. samma med GI också funkar fast på två av mina vänner. vet inte heller riktigt va det är. Själv har cambridgecuren funkat på mig ch även Viktväktarna. VIktväktarna har ja kör för längesedan men vet även att de funkade super bra på min systerryster! .
Viktväktarna blir det framöver också, ändra min livsstil och även bryta ett gamalt mönster.

Men till mina läsare. Ni som vet vad GI är och LCHF. kan ju kommentera och förklara. så kanske jag lär mig nått nytt :)

klippa mig nu!

Längtar så mycket tills jag ska klippa mig.
ska klippa mig den 26 aug klocan 10.00 men det känns som det är en evighet kvar. och jag kommer ångra mig tusen ggr till. men har äntligen hittat en frisyr som jag ska ha, fräckt!
ska även färga om håret igen också.. men sist jag klippte av mig håret så kort så trodde folk jag var en flata :S
Va fan kan man inte få ha kort hår ändå?
Skiter ifs vad folk tycker och tänker för nu ska jag göra detta :) det växer ut igen.
Vill göra det i morgon!


kyla. brrr*

Precis hemkommen från Silverblomman! Ska på invigning i morgon och det kommer bli kanon bra! Skriv mera om det i morgon.

Idag vaknade jag av massa pussar av pontus, gott :)! sedan åkte han hem till sig för att spela WOW. suck* säger inget så har jag inget sagt, men redan haft ett förhållande med det där spelet en gång i mitt liv och de pallar jag inte mera. kommer aldirg acceptera det. ( ida vet vad jag menar ).
Lagade korvståganoff och ris :) var tvungen att steka upp korven som jag tog fram igår så nu har pontus och jag var sin matlåda till jobbet nästa vecka!. Ska hoppa in i duschen snart och göra mig i ordning för emma och pierre kommrt hit och grillar:) mysigt!
Den här värmen tar kol på mig, orkar inte med mera värme. vill ha kyla. trivs i kyla!

ska även få nya tapeter hemma i vardagsrummet! jippi för mig!! .. och dom har bytt rör i köket över fläkten så nu luktar det inte rök heller! skit bra. 
 
Suttit och tänk endel på detta med katterna. min syster har så rätt dom är bra sällskap! vilket dom faktiskt är. super bra. och märker det på marie som har katter, de är ju mysigt. det är ju ens små bebisar så det blir nog faktiskt katt!! japp .. men får ändå tänka lite till pådetta, vill inte kasta mig i något.

På måndag ska jag på arbetsinterjuv! och till ams :)!

KOLLA IN MIN BLOGG / BILDDAGBOK ELLER FACEBOOK I MORGON KVÄLL! KOMMER UPP MASSA BRA BILDER KAN JAG LOVA!

Lycka till Charlotta tror på dig! Vet att det kommer gå skit bra! Hoppas du läser detta för du behöver höra det här.


stor besvikelse

Så arg så att jag spricker, eller snarare besviken rättare sagt. ledsen också? eftersom tårarna kommer.
Fattar inte varför du gör såhär?  hur svårt kan det vara att stå för nått man säger?
Säg inte en sak och gör sedan en annan snälla gör inte så. Jag orkar inte med tomma ord.
MIn tankar startar alltid vid en suitvation som denna.
jag blir så trött, så ledsen, så besviken att de bara krymer inombords hela tiden.
pga ord och lovningar

Help?

vilken huvudvärk jag har då! Helt jävla otroligt. trött som fan också, svettig också =/.

sitter  och funderar på om jag ska skaffa katt också, vill ju ha mina gosiga söta puss kisseungar!!! Men ja har beslutsångest
Help?

kattunge?

Ligger i soffan och tar det lugnt. trött efter en dag som denna.

ladda upp bilder på bdb . fick en kommentar " Obesvarat Anonym   idag, 20:16
Fan vad ful du är.. jäkligt ful i ansiktet är du. Nu förstår jag varför alla säger att du är äcklig och vidrig :S :S :S "

Vilken tur att den här anonyma personen får skriva av sig, stackare som har så dåligt självförtroende att han/hon måste trycka ner på mig? Väldigt moget? eller inte, du vågar inte stå för vad du tycker och tänker med tanken på att du är anonym. skaffa ett liv och bry dig inte om mig.

så åter till min dag, har jobbat idag inte haft så mycket att göra. Men slutade och åkte och fixade tapeter till lägenheten och sedan drog jag till syrran och vi vidare till veronica. Tittade på kattungarna och ja fastnade så mycket för två stycken nu ska jag bara komma på om jag ska ha dom lr inte också ... beslutsångest. hjälp?


en väldigt trött dag

Sov hos pontus i natt, härligt som satan! sten somnade klockan halv tio eller nått.  vaknade när klockan ringde och tänkte " fan döda mig eller nått". Gick upp och pontus körde hem mig och sedan fortsatte han vidare till jobbet. Själv satte jag mig i köket och åt frukost. Börjar bli duktig på det där med frukost.
Fick sedan skjuss till jobbet, snällt! och jobbet var grymt segt idag. ville bara somna hela tiden. Men jobbet blev klart och berömde mig själv. och även av andra.
Cyklade hem ( ställde cykeln på saab igår ). kom hem plockade lite, åkte och handlade mat sedan hem till Nina och Leif. Vi skall nämligen passa deras hus en vecka medans dom är i prag och gottar sig :)! Så jag ställde mig och lagade mat, kassler som jag HATAR men måste vänja mig att äta något annat. med ris bananer och bearnaisesås. in i ugnen gott gott och inte alls mkt points. Bakade även Kärleksmums haha som blev lite tunna men jätte goda :)

NU ligger jag och pontus i soffa helt döda, jätte trötta efter jobbet och jag ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag STEN SOVA! vill inget annat än sova. !  Men jag vill heller inget annat än jobba. så ska på arbetsinterjuv också :)! hoppas  på det bästa.

hinner inte blogga mer än en gång per dag!
Trött jobbnarkoman!