Mål. Plugg. Stad. Jobb. Lycka. Fashion

ja har mina planer som alla andra. Men ja tänker följa dom nu, inte tänka tillbaka inte ta några steg tillbaka. Tårar kommer falla och känslor kommer kännas.
Men det är något ja drömt om sen jag var lite, ja tänker genomföra det!  Minus blir det  bara minus inget mera nu!

MÅL. PLUGG. STAD. JOBB. LYCKA. FASHION!



omvärlden

idag har det inte gått bra. inte inte inte! fan fan fan.... f.a.n!

heartbroken

hemma och är sjuk ont i halsen och hela kroppen. typ svag. orkar inte ställa mig upp eller göra något.


Vet inte hur ja ska börja, men de gör ont. Och vad kan jag göra åt saken? inget.. inget alls.
Varför ska det alltid hända mig, och varför just du? Vart ingen annan, utan du.



En annan stad. Ett annat val. En annan människa.


Äntligen i morgon händer det.. i morgon




new start

börjar få ont i halsen.. trött och sleten!
tillbringat två dagar framför tv med vänner. Älskar verkligen dom avsnitten men de är slut nu =(! alla avsnitt borta, slut, väck.


Ingen stannar för evigt. ja har vänt.
ja vill börja om och de görs på måndag. byebye

besviken

grymt besviken! ja trodde du va en av dom som skulle förstå mig!

Hinder är ivägen

att må dåligt över något som man går och oroar sig för hela tiden är inte speciellt vettigt.
Att fälla en tår på grund av den orsaken är ingen lycka. Har man ett mål man vill nå fram så vill man dit såfort som möjligt.
Jag är där, jag är så nära att ja kan skymta mål linjen men att komma dit är svårt. Det är jobbigt. Och det är betydligt mycket längre än vad man tror. Det är hinder i vägen, stora som höghus. Små som sten, vassa som knivar. och jätte svårt.
allt jag behöver är  stöd och med hjälp. inte motgångar. Gör inga motgångar för mig. har jag ett mål så har jag, hjälp mig i stället för att sätta det emot mig.
Jag är påväg, och den vägen ska jag göra lättare för mig. men ja behöver er hjälp

fotboll

Spanien .- Sverige matchen blev 2-1 till spanien. Vilket ja sa hela tiden så synd att ja inte satsa några förbannade pengar på det!
va faktiskt en bra match enligt mig, men det är bara vad jag tycker. Fick se rosenberg mumma på honom!


ska inte prata mer om fotboll förens på onsdag...

utan mer om va fan håller ud på med igentligen?

en flickas dröm

att följa en flickas dröm från barndomen är stort.
Den dagen det äntligen händer ? Den dagen längtar vi flickor till... att stå där framme vid altaret och få den mannen vi alltid velat ha ? som vi drömt om? som vi kommer leva resten av våra liv med.
Ja alla drömmer om ett bröllop.
Men hur kom jag in på detta nu då? haha jag och syster har diskuterat de hela natten ( nästan ). Och de låter så lätt när man pratar om det och diskuterar, men så lätt är det inte. För min del kommer mitt bröllop kosta skjortan mycket!
Men man gifter sig bara en gång ( förhoppningsvis ). Och du sara du ska sjunga " the power of love" på mitt bröllop på min dag! Ja ska stå där och lyssna och fälla mina tårar innan ja vandrar ner för altaret.
Alla har sina drömmar, jag har min, du har din och andra har sina egna.


alla drömmer om den perfekta klänningen, den perfekta tårtan, tillställingen, sermonin, sminket, naglar, frisyr, allt! Jag är helt uppe i min drömmar!


fotboll

Sverige - Grekland gick ju förväntansfullt bra!
jag va helt inne på att grekland skulle vinna, men dum fulmade ganska bra och skadade dom svenska spelarna för det mesta. Sverige där emot va ganska sega i början men Zlatan lättade stämningen vilket var bra så nu tycker jag vi låter han vara en diva på planen och få sin uppmärksamhet så kommer vi vinna det här. VI har ju även henke larsson som backar upp honom ganska bra. Den andra stollen som fumlade in målet ( såg det ju inte så kan inte yttra mig ) .. i alla falla sluta de machen 2-0 till sverige.
Vi får se hur matchen blir på lördag sverige - spanien. Tror dock spanien kommer ta de bra då. David Villan e på g. Matchen mellan spanien - ryssland slutade 4-1 och villan gjorde tre av dom så man får ju passa sig ...

Läste även i tidningen att kvinnor röstat fram Cristiano Ronaldo som snyggaste fotbolls spelaren år 2008. Vilket man kan hålla med om! Fast ja håller mig nog til alexandersson.
längst ner på min lista kommer ju zlatan och ljungberg :S


Sverige ska ju inte förvänta sig för mycket nu bara

bara mitt

Det går inte längre! de funkari inte mera.
varför har de bara stoppat ? bara stannat, ja vill ju att de ska fortstätta och ja försöker ju i alla fall. Ja vill inte heller ge upp så därför ska man ta nya tag? men va fan de händer ju inget.
va ska jag göra? jag blir tokig helt tokig.
Hädan-efter så ska ja stänga in mig så att det blir av. Så att det blir som jag vill. För jag vill.
Jag har ett mål, mitt mål. Ingen annan .. bara mitt

kortfattat och bra

så ny adress hit alltså, allt för att kunna läsa...

va ska man uppdatera ? helgens händelser ? hmm
fredags va så jävla bakis så blir inte mkt att göra. åkte med maggan till knorren försökte vara social men blev inte alls bra - sängen.
Lördags va med ida och dom en stund mötte jimmy och c:o i stan drack lite nitlotten - mysig natt
söndag speciell morgon, hungrig skakis och trött- jobbet

Låt dig inte falla tillbaka på ruta ett

att gå på en diet kan vara svårare än vad man tror. Lusten och orken finns ju inte kvar till slut. Hur kan man orka med igentligen? att man misslyckas e ju bara dumt. men även om man lyckas tappar man ju modet till slut. Modet till vad då? jo till att ta den där tuggan igen. till att falla tillbaka.. tillbaka på ruta ett? vem vill hamna där igen?
många tankar, många känslor. men mycket öde.

en stund i lugnet

vaknar livrädd av att en katt står och jamar och skriker och vill ut! kastar en kudde på katten för att hon ska bli tyst med men vad händer? inget alls. Skriker och skriker.
Dags att gå upp då ytvaken och möter syster
- hej, ja ska ut och gå ska du med?
- visst.

Efter en timmes promenad så va vi hemma igen och dags för frukost. Men inte nog med att man inte får äta frukost ifre hellre utan hundjävlar sitter och skäller på icas parkering. Ingen lugn stund någonstans.

Idag blir det nog likavamt som det var igår kan ju hoppas på att de slutar blåsa så förbannat mycket bara. men ah time to go home soon.? ikväll i alla fall :) då ska jag i alla fall få mig en stund i det lugna <3

Nu återstår det bara tio timmar

Tiden räknas ner från tio timmar till 0 timmar. Sen är det helt klart bara fritt fram fri vecka!
ska allt bli skönt när man cyklar hemmåt klockan sju och solen värmer och känna " yes, nu kan jag göra vad jag vill i en vecka".
Ta en dag i taget som alla brukar säga men oftast så är alla fri veckor redan proppfulla med saker man ska göra som man inte hinner med när man jobbar.
Ah igår i alla fall så hade dom brännboll med jobbeet och de va riktigt varmt ute, vi åkte på rasten och kollade till dom "stackarna" och dom vekade ha de toppen (:! Där emot va man inte alls så sugen på att jobba efteråt haha me nde gick bra tillslut. Kan tänka mig att en hel del har även bränt sig pga att alla sprang nästan i bar överkropp och drack öl.. härligt härligt (:!

dags att trampa iväg till jobbet !!