Mätt!

Det här är fan jobbigare än vad jag trodde! omg, bara för ja vet att det är förbjudet så vill jag ju bara ha tusen gånger mer. jag dras bara till det söta hela tiden.
Jag vet att det är en vana och det är svårt att bryta en vana :/. Måste försöka kämpa över detta! Det är värt det jag vet. MYCKET om man säger så!.

Vet även att jag är sjukt seg på att ladda upp bilderna jag lovar att jag ska göra. så på nått sätt så ska ja få min dator till ett internet så att det går lite snabbare än att sitta på grannens om man säger så *smile*

händer idag för er då?

madde gumman tänker på dig <3

rusK

jag hade planer på att blogga om min helg. men det ändrades fort. Just nu kommer jag blogga om att jag är så trött på det här. jag sätterm ål hela tiden men bryter dom lika snabbt. så undan med detta målet. Även om  sommaren närmar sig med stormsteg så kommer jag att fortsätta ta en dag i taget!
Jag gör det här för MIN skull, det är JAG som vill det här. ingen annan klagar ju.
nu jävlar hej hå kämpa på





 skriver senare om min helg :) kommer även bilder då

Flera dagar

Jag bara älskar dom här blommorna! Gerbera min favorit blomma.. mm .. bättre än allt! Färglada och färgstarka!   För en gång skull var pontus med mig i affärer !





Onsdag:
Åkte till pontus efter att jag hade praktiserat. Så vi skulle ut till Överby pga att  pontus telefon har lagt av. apa på dig så nu får jag inte tag på dig heller.. Den telefonen han ville ha var slut så den skulle komma på fredag. Själv så la jag ifrån mig telefonen på siba toaletten :/ hur man nu kan vara så korkad och göra det!
Onsdagen var annars OK. 
Får en klump i magen varje gång det vet du! blir fan rädd : / 


Tors.
Dagen var här, och stressda var den också! Ams, skriva nya papper posta.  hälsa på ida, klippa klorna på boston ... hem äta .. lämna nycklar och kort till tobbe.. sjukhus, överby. middag med emma pierre och tobba / kompis och bio.
Det blev en shopaholics bekännelse eller hur fan det stavas. hade räknat med att den var mkt bättre än var den var. jag skrattade nog två gånger i hela filmen och pontus somnade  typ nästan ? .. ah en stor besvikelse. fast har sätt sämre filme också. men jag kände igen mig mkt själv i filmen :O:P!  hade världens huvudvärk efter och mådde illa osv... pontus körde hem mig. Förlåt om ja var otrevlig men ja va verkligen illamående...

Fredag:

trött idag, gäspar hela tiden. kaffe kaffe om man säger så.
senare blir det träning med syrran!! och göra sig i ordnign och åka till pontus. måste packa också :/ kalas för pontus på lördag:) känns som hela gbg kommer till dig hjärtat :P! hihi  ses sen.







25 mars

Kollade precis på Facebook, massa vänner som åker utomlands hela tiden fast dom e arbetslösa :/!  hur har ni råd?!

kollade precis på sista minuten resa! härligt det hade varit! funderar faktiskt nästan på göra det bara STIKKKKKKA!
ja dröma kan man göra.. fortsätta i alla fall. .. vill!

i morgon händer det :/...

24 Mars

god morgon god morgon! härligt att vakna av soltrålarna som lyser in i rummet och värmer riktigt :)! ANdra gången idag ja vaknar av klockan :) var uppe klockan 05.00 i morses åt frukost  och sedan gjorde jag mig i ordnign ltie och mötte upp mia halv sju :D dags för spinning :D haha ah vi är inte riktig kloka jag vet :) men härligt var det! dagens träning gjord. Sedan var de hem duscha och sova en stund och upp igen gjort i ordning mig och ska snart iväg till praktiken :)! Duktiga mig.

Jobbar till klockan nio halv tio idag! samma i morgon. och i morgon är det ju även voffeldagen! hmm får la se om det blir en voffla ? skulle inte tro det men men.

ska iväg nu :) skriver senare kanske :D puss


Måndag 23 Mars!

jap sikken underbar dag!

Solen sken och inga magsmärtor kan det bli bättre ? ja det kunde det :)!
Eftersom mina gratis sms och pengar är slut på telefonen så satt jag inne hos pontus och hoppasdes på att sara skulle vara ute på msn, men IKKE! .. så satt där och kollde på tv och boston va ute på terassen. Så hörde jag sara komma så ja hoppa upp ur soffan och sprang ut :). så ja bestämde mig för att komma upp till henne sen och säga hej :)!
Så det blev en dushc hos pontus och upp till sara låna smink och även kläder plus plattång :) tusen tack och räddaren i nöden! står i skuld till dig!!
(det var såhär att igår åkte jag till akuten i magsmärtor så hade på mig mjukisbyxor och en sleten tshirt och en fliiiiss tröjja " vet inte riktigt vad man ska kalla det" va jätte sleten i alla fal och ville inte gå runt sån )
så gick jag ner till pontus sen och kollade på twilight ( som ni kan läsa om innan ).Läkaren ringde också och berättade att jag hade låga hormonvärden så ska till sjukhuset igen på torsdag och ta ännu mera prover. och ja har förresten blåmärken efter igår när dom tog prover så sköterskan sög kuk! förlåt uttrycket!    Sen så kom pontus hem :D ÄNTLIGEN!  hungrig som en jag vet inte vad!  Men vi hade blivet bjudna på middag hem till Nina och Leif :) så v åkte med en gång och middagen va klar när vi kom dit! Jätte god mat :D tack Nina!
Sedan blev det kaffe och tjöt! Emma och Pierre dök upp också :) trevligt :D:D! så senare körde pontus hem mig och det blev en lång promenad för mig själv.
Och det blev en dushc till och nu sitter jag här :) glad faktiskt lättad!

Allt har blivet så bra igen på så kort tid. förstår inte igentligen men marie hade rätt :) ja skulle ge det tid och det har jag gjort. tänkt om helt faktiskt och nu e jag glad igen. en glad linda gör det mkt lättare! varför vara ledsen när man kan må såhär bra ?!
Borde sova nu igentligen ska upp halv sex och ringa pontus och även göra mig i ordning för träningen klockan halv sju :P! spinning mitt på mörra :P! haha sjuka vi är syrran men men bra träning :)

Sussa gott allihopa och ja saknar dig magico :D!! PUSS






Twilight

Har precis kollat klart på Twilight! igen...
Redan sätt den en gång och då älskade jag verkligen filmen. så tankade pontus ner den åt mig. och ja nu har jag sätt den igen och jag älskar den verkligen! åh va den är fin och mysig och helt underbar. ja blir på nått sätt glad när jag ser den, pirrar i hela kroppen!!
Längtar såååå tills tvåan kommer ut! Jag ska HELT klart gå på premiern!
Lööving you baajbbbiiii!!

 

Fredag!

så varit sjuk ett par dagar nu, och åter till praktiken. lite trött att vara vaken såhär tidigt. men det är normalt.
Väntar på att klockan ska gå... så att den kan bli åtta och då ska jag nog troligen göra mitt livs största beslut! :/ gör jag rätt?

längtar också tills jag kommer hem till syrran :) vi ska ha en liiiiiiiten systerdag idag. åka till tygladan och lite sånt ståhej .)mys. alltid lika kul med henne!

nya tankar

ja vad ska man säga ? en lärorik dag kanske?
Nu kan jag i alla fall säga att tankarna är fan värre än värst ? gör jag rätt eller ej?

varit hos pontus i tre dagar nu och varit sjuk. skönt att han har varit närheten av mig. Pratade ut lite för nån dag sedan så nu känns det som att alt är mkt bättre igen. lättnad må jag säga.
mår illa och ont i magen!!

Vet inte riktigt vad jag ska skiva mera i min blogg. träningen böjar på fredag troligen! och solen skiner och det känns verkligen som vår. jag är glad! happy! big smile you know.
Börjat packa i lägenheten, en hel del skit kvar må jag säga. slängt endel. sparat enhel de.
Massa roliga ider för nya lägenheten.


pusspuss

17 Mars

hade svårt för att sova i natt igen. Dels av smärtorna i kroppen, i magen och i halsen.
Ligger hemma hos pontus sjuk, han är iväg och jobbar. Ser ljuset från solen utifrån. våren på G kanske ?
Snälla låt mig bli frisk :( orkar inte vara sjuk! tycker inte om det!

Vet inte vad jag ska skriva längre i min blogg. det är änna tomt på idér.



Ni skulle bara veta vad jag har drömt under den tiden jag fick sova. Den va så verklig så att när jag vaknade började jag undra vart jag var. Härligt det hade varit..

ni måste ju se

Visst är dom söta!
gå in och läs på denna länk:

http://spaaniz.blogg.se/2009/march/till-min-anders.html?_tmp=d43938ccb801e7d0f1395acb7ec00720acd566bf

utmaning

utmanad av Mia..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Vispa vitorna till skum.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Lokes matbord
3. Vad såg du senast på TV?
Filmen Cars ihop med loke
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
Halv åtta? åtta ?
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Mia som skakar lokes välling Lek
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Jag var ute i snön och gick..
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Min nattstad
8. Vad har du på dig?
Linne, myströja, leggins och overneeeeee!!!
9. Drömde du något inatt?
haha ja! helt klart :$
10. När skrattade du senast?
igår :) 
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En Jävla massa filmtavlor! .
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? 
nej inte vad jag vet?
13. Vad tycker du om den här utmaningen? 
Väldigt uttråkad!
14. Vilken var den senaste Biofilmen du såg?
 minns inte ens va den hette. men jag och pontus var på en AS dålig film!
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
min utbildning
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
vet inte .. hmm inget jag kommer på ?
17. George Bush?.. tss
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? max, saga, nelly och villton :) 
21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? vet inte? men klart man vill bo utomlands
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? "hej mitt hjärta" 
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? Anders, sofia, marie

Torsdag 12 mars

Började min dag med att ramla ur sängen när klockan ringde! ont aj! men upp igen och ut tillbadrummet där jag gick in i DÖRREN! hur fan man kan lyckas med det. och jag lovar er då va jag FAN arg. svor as mkt :P.
när ja väl hade tagit på mig kläder, och sminkat mig så tänkte jag att ja skulle locka håret idag :D! ville känna mig fin. och då som jag gjorde en annan gång tappa jag locktången i ögat :(! va  fan e det för fel på denna dagen ? ah jag deppar inte för det :) är på praktiken nu, börjar bli förkyld. och pappa fick åka hem från jobbet idag för att han e sjuk. stackarn.

helgen blir lugn. filmer, och packning typ :) .. fredag blir ifs lite stressig pga att tre stycken ska komma och kolla på llägenheten :P! halv sju.. sju och halv åtta :P ahah ojoj...
Så igår va jag hemma och städa lite i den plockade upp överallt och damsög och moppade golvet :P bör fan damma ändå :)

näe vi hörs
PUSS PÅ ER

Onsdag 11 Mars

I natt har jag sovit jävligt dåligt! möjligvis för att det var fullmåne ute? vem vet?
så idag e jag fruktansvärt trött, men ska till trollhättan sen för att pontus fyller år ocskå grattis hun!
Innan jag gör "våran lilla tripP" så ska ja tvinga med dom till överby för jag måste verkligen ha ett par skor!
klockan 20.00 går bussen hem igen. så blir nog inte så långvarit i trollhättan idag. men har planerat att vara där i helgen  I MIN LÄGENHET! ska rensa och städa lite här och där :). börja packa smått haha vet det är ganska långt kvar tills jag ska flytta, men lika bra att börja.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mera idag.. kanske uppdaterar senare ? ikväll eller något ?
åhhh... ja vet vad jag vill men ska bara ta tag i det också. jag bara börjat dra i "alla" trådar för många gånger. men dags att ta tag i en nu

Tis 10 MARS en bra dag

Då är man på praktiken nu då :)!
börjar bli dåligt väder ute =/ solen skiner men himlen e typ grå här borta.
Sitter och tänker och funderar för mig själv här borta, inget om några andra bara m mig nu. hur man ska ta tag i sakerna för en gång skull. en sak har ajg redan börjat ta tag i. men allt det andra då :) låt denna tiden gå fort. längtar tills jag och syrran ska gå loss i "min lägenhet"
Pontus blir "stor" pojke i morgon då :) Grattis i förskott hun!
sedan är det syrrans tur. och dig kommer jag inte skriva att det är dags att bli "stor" nu för du blir faktiskt 27! ( en månad kvar )  haha ah tiden går fort :):)!!
 
idag är det en sån där bra dag :):)!

Tisdag 10 Mars

börjar klockan 12.40 idag :) eller åker då rättare ssagt.. så fått sova länge må ni tro. Somnade vid sju åtta igår kväll.. inte hört när pappa gick upp klockan fem :P haha .. så vaknade jag jsälv vid nio :) gott!
Första jag gjorde var att träna lite.. alltså då menar jag verkligen lite. eftersom jag inte får träna igentligen .. så ah ni förstår. ( i hope )
Nu är det MTV  och snart börja göra sig i ordning grejja lite här :)
inte solat på ett tag nu heller :/ tråkigt nog.. igår när jag var där var det fem st som stod och vänta :S suck? så det blev ingn solning för mig inte. men en lång promenad blev det i alal fall ......

I miss !


Försäkringskassan!

ja dom kan fan suga balle hårt! väntar på mina pengar, och gjort det länge nog :/! men vet inte ens om jag får pengarna på onsdag heller! ska fan ha dom då! jävla as på er.
SÅ kan man inte ens gå tillbaka till a-kassan heller. asså jag blir så jävla trött på det här. ge mig jobb nu, söker minst ett jobb om dage och nån gång kan man väl få ett.
hatar försäkringskassan förtillfället! tur att jag itne är enasm om det

Fördriva tid

Fördriva tid


 1. Vad heter du? Linda
 2. Ett ord på fyra bokstäver: Love
3. Flicknamn: Saga
4. Pojknamn: Nelly
5. Yrke: Snickare
6. Färg: Rosa
7. Klädesplagg: Tröja!
8. Mat: Paella
9. Sak i badrummet: matta
10 . Plats/stad: Costa brava
11. En orsak att vara sen: trasig klocka
12. Något man skriker: Heeeeej!
13. Film: The notebook
 14. Något man dricker: Vatten (flera liter)
15. Band: sturm und drang
16. Djur: katt
17. Gatunamn: Jon jespersgatan
18. Bil: jaguar
19. Sång: Closer
 20. Aktivitet med mer än en deltagare: Twister

Måndag 9 Mars

Åter måndag morgon igen! står här på jobbet med en Loka brevid mig och sömen i ögonen!
Skönt att komma upp ur sängen tidigt, men tyvärr så ser mitt rum ut som ett bombnedslag så vet att när jag kommer hem måste jag städa. Senare ska jag nog iväg och sola också, möjligtvis simma med sara .
Helgen har varit bra, chill och slö. Men bra.
Väntat på sms hela tiden men ej fått nått suck* lär ju få vänta i evigheter! (på rätt sms ).
När ja och anders åkte till macken idag, så fick jag sånt sug efter sommaren. sol och bad och bara njuta! "sommarlov"
Våren ska vara nära nu står det i tidningarna och varför är det då så att det fortfarande snöar ute ? suck* blir trött på det här tråkiga vädret. vill ha sol nu, lätta kläder .. och ögon för annat.
Påsken närmar sig med "stormsteg" tydligen här i samhället. Påskris sitter utanför varje affär :) vi har ett med lila och gula fjädrar :P hihi gull ?


Igår hemma hos pontus satt jag och funderar på hur min lägenhet ska se ut. ja vet det är en ½ månad kvar men ja älskar att planera lite :) Emma, pontus syrra hjälpte mig lite faktiskt.
Suckade så mkt över att badrummet där borta är rosa :/... men har man lila till så blir det snygg eller hur :) yey kommer märkas att det verkligen bor en tjej där känns det som :)
Vet också hur jag ska ha det i köket :) men en annan sak blir bilden i huvudet jämfört med irl. ( så som det är med allt) .
Det blir också ikea framåt månaderna D:!




Åh syrran tänk om vi kan ligga på gräset så som vi gjorde förra sommaren :D HÄRLIGT!



Utmaning

Blev utmanad av Therese Regler:
Berätta 7 saker om dig själv, utmana 7 andra bloggare, länka till den som gav dig utmaningen och skriv en kommentar hos de utmanade.

1. Jag är mörkhårig!
2. älskar att dansa
3. jag ska flytta 1 maj
4. Är besatt av min mobiltelefon
5. Försöker få det där förbannade körkortet
6. avgudar mina vänner / fam.
 7. Älskar att le och skratta


Jag utmanar, mia, anders, maggan, marie, Mamma

5 Mars eftermiddag

snusgubben har precis varit här, så nu har jag fått snus.. catch med smak av mint / vanilj. riktigt god faktiskt!


ja som jag sa förut så va ALLT så bra.. men ikke längre, de gick kanske tre timmar så mådde jag bajs senare. börja gråta när jag såg sara men tack för att du kom i allaf all (L) du betyder.
Vad är det med mig igentligen ?.. jisses. måste fan ta tag i det här. inte kul att gå runt och må skit hela tiden.
nu vet jag i alla fall att det inte beror på sömn problemen! ( för sovit har jag gjort i natt ).
Sover i trollhättan i nattt, så i morgon innan klockan tolv ska jag och sara gå ut och gå en LÅÅÅNG promenad. så ska jag få  pussa på lady ockå. devil kan oskcå få en puss. men ska ta med kameran så jag kan fota dom.

Längtar till senare


Torsdag 5 Mars dagtid!

äntligen fått sova!  Fick och la mig klockan sju igår första gången. bara för att jag var så sjukt trött. sten somde men vaknade halv åtta. gick in och satte mig i duschen en stund, eller utanför duschen och bena in i duschen ( min syster har lärt mig det, man slappnar av så lätt då ).  Satt på msn en stund prata med denny, mickaela, marie och några andra. bara allmänt lixom. hade på as varmt vatten så tillslut va det fan ångbastu inne i badrummet så stängde av och gick in i rummet. gick ur msn, kollade på klockan 20.38 och la mig ner. Sen vaknade jag av att telefonen ringde klockan 04.45 i morses :) ja har alltså fått sova!
Idag är jag pigg, en aning glad. men ska försöka ta tag i mig själv igen. Prata med emelie och hon peppar mig alltid! tack tjejen(F)! Så nu anser jag första dagen! (idag) börjas det. och på tisdag ska det vara igång.

så idag slutar jag klockan 17.00. ska hem till pappa, byta om och ge mig ut på en LÅNG jävla promenad. Ska till apoteket först ifs. hoppas dom har det jag ska ha bara :P! Funderar på be murre hjälpa mig. fast hon e handikappat just nu :( inga händer att arbeta med stackarn.  Tur att de gick bra med dig igår, så nu måste du se till att vila även om du tycker det är SVÅRT.

Va och solade igår också, helvete ja ser fan sjuk ut efter jag gjort det. fräknar ÖVERALLT. helt jävla fejset är fullt av dom.
va även hos frissan, toppade håret och klippte upp det. köpte även en sån där bra inpackning. ( hon lovade mig att håret skulle bli jätte fint och glansigt ) och tro mig ja har bejjbihår nu :P! haha as lent :) stolt*
Haha tränade även igår på pappas " så bra träningsmaskin hemma" haha han har byggt ihop den själv och tro mig :P så jävla bra är den inte :P han har itne ens dragit vajrarna rätt :P! ujuj pappi du försöker i alla fall ;);)!.

syrran krya på dig se till att bli frisk nu, vill ha en gång kompis!
Marre se till att nana mycket
Maggan se till att din kropp läker!

har en del sjuklingar i mitt liv nu (: puss på er!

Oj vilken underbar dag!
Får se hur underbar den är efter jag jobbat klart ;p


Onsdag 4 mars kväll

Sitter i sängen nu då. surfar på någon annans trådlösa internet, sjukt segt så håller på att få KRUPP! på skiten.


haha fått denny till att skaffa en bilddagbok:) det är fan inte dåligt av mig, men jag är tydligen bra på tjöta så äntligen blir det bilder uppdaterat från dom där borta.

vet inte riktigt vad jag ska skriva nu... mer än att.
det känns som att någon har tagit allt som jag äger och har i min kropp, hjärta, tarmar, inälvor allt! och bara kastat det på marken och hoppas på det. hej jag är ett tomt skal. ungefär så känner jag mig idag.
ett tomt hål. krossa mig i stället. gör det
Saknaden e stor, ett under att jag ens kan känna det.
min blick är tom.



Nu har jag funderat länge nog, och i morgon händer det nog efter jobbet :):)
Bilder kommer i sådana falll.. ska fundera lite till för säkerhetens skull.


Fuck U all.. cya !


Onsdag 4 mars dag

Denna dag börjar även dåligt den. hade glömt min soppa hemma så fick ta en baguett när jag kom till jobbet och en redbull för att vakna till. Druckit två koppar kaffe och även en redbull till på det för att vakna till liv. fortfarande as trött.
men har fått gjort lite nytta i alla fall, ringa till alla bolag och fått "flytta fram" räkningarna.- väntar fortfarande på pengar.
Sen så har jag packat upp varor och nu börjar jag bli på bra humör igen. Men fortfarande trött. Funderar på att gå till frissan idag och toppa mitt hår, även klippa upp det lite. vet inte riktigt om det ska vara så långt än.

Vill även sola idag.

Stackars syrran som ligger hemma sjuk, kanknappt prata heller. synd om dig.  börjar själv bli dålig tror jag, har ont ih alsen men hoppas på att det går över.


Vad händer en dag som denna ? vi får vänta och se på spänning.
  • möjligtvist promenad / sola / duscha / ta hand om mig själv dag ?
  • åka till thn en sväng?

???? ddoont know!



Inte tankar



är jag dagens jojo?

är jag dagens jojo?

Tisdag 3 mars kväll

Jobbigaste dagen på länge. förlåt alla för jag bettet mig som en fitta idag, överkänslig jävla människa det är vad jag är . så förbannad på mig själv att jag aldrig kan skärpa mig. väx upp för fan!
jag ska släppa det nu  ta en dag i taget, och se till så jag själv mår bra också. måste det  ...
Ska tvinga mig själv till saker som inte är så rockiga kanske, men måste. Måste är ett viktigt ord för mig.

trött är jag, och mår illa och ryggsmärtor. Ska hem och lägga mig i en tom och ensam säng. suck*
I morgon börjar jag klockan sex, eller ah jag åker klockan sex. slutar två. Så vet itne om jag ska sola efter åt, och sedan thn kanske? eller om jag ska bara vara hemma och VA lixom. Tänka på marre som opererar sig i moron. stacakre gumman.

fan va sur jag är, måste hålla mig för att inte skriva något illa alls...
torsdag jobbar jag från 7-17 åker klockan sex med christer till jobbet. men glad ändå, då har jag i alla fall något att göra och annat att fundera på. 

Mkt med mig själv just nu, vill komma fram til det där jävla målen nån gång så man akn börja ett normalt liv från början igen. Känner mig själv så jävla bra så vet ju att ja kommer få börja om flera gånger om. suck' trött på allt.. sug!


finns annat att tänka på... gör inte så här mot mig






Tisdag 3 mars

Hemma i lägenheten fortfarande, väntar på att två från eidar ska komma och besikta lägenheten! en stund kvar om man säger så.
Ser fortfarande ut som fan här även om pontus och jag plockade här igår.. Pontus flyttar ju idag. Lite jobbigt men kul för honom att han fick en fin lägenhet :) han blir ju även granne med sara ocskå :)
Var och hälsa på sara igår också medans jag ändå kollade på pontus lägenhet. och hon hade världens sötaste kattungar :)!! ja dör jag älskar dom. och Lady ( katten ) såg precis ut som min förra.. ! jobbigt att se men finns säkert flera katter som gör det :) ..
näh ska göra lite nytta nu ..

Måndag 2 Mars

tidigt pass idag på praktieken. men slutar ju då klockan tolv också. ganska härligt när man får gå hem så tidigt ändå.
Gjort något med min rygg så as ont när jag går :/ massage hade ju inte skadat! 
Idag har jag en sån där dålig klagar dag :/ klagar på allt, speciellt på mig.. mer än vanligt. Ska försöka bygga på en bättringsdag idag .. men vi får väl se hur det går...
trött e jag nu också.. så kan ha mkt med det att göra...

Fan vilken träningsvärk jag har :/!



Dag 1

Tredje dagen i Grästorp

Tredje dagen i Grästorp och andra natten.
Första natten var helt tokig! var barnvakt åt Loke, och han var förkyld så varje gång han hosta så ryckte jag till och vaknade. Helt slut var jag på morran, men lite sömn fick jag allt.
Var och bowlade med mitt gammla jobb igå också! skit kul hade jag. och dom andra också givetvis. Saknar dom jätte myket, umgänget inte arbetet haha. men sällskapet så klart!
andra natten var sådär ok. Fick för mig att ja hörde massa konstiga ljud hela tiden. Men det är ett gammalt hus och man hör alla grannar här så det kan vara därför. Drömde massa konstiga drömmar också.
idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. vaknade vid halv elva kanske, så gick jag ut och gick på en promenad. och sedan solade jag och gick hem till marre en stund. skönt att få träffa henne igen och få några goa skratt!
Så hemkommen och har precis klippt pappa, så nu sitter jag i köket och tittar ut på alla bilar som for förbi. Noll gradigt ute och grått, huset på andra sidan vägen håller dom fortfarande på att bygger om. Det gjrode dom även när jag flyttade från pappa för 1½ år sedan. Stackare som aldrig blir klara.
Träningsvärk i hela kroppen, vet inte varför. Men hon har jag i alla fall. och seg och trött idag. så ska in och ställa mig i en dusch sen vila en stund tror jag. eller tvärt om. vila först och duscha sen!


...Vi får se vad som händer under dagen..