No one

sitter här i julstämning, varma ljus omkring mig. katten sussar så gott i knät på mig och ja funderar ytligare en dag.
Vänner är inget man kan plocka på träd utan vänner är något man håller kärt. eller har ja missuppfattat detta ? snäälla förklara någon vad det är som händer? jag blir galen eller snarare förvirrad.
Jag är en ensam fjäder ute i tomma intet, så känns det nu.
Hade varit gott att vara fem år igen och ligga i mammas knä och låta tårarna falla. utan bekymmer utan pliker utan något.
No one! ingen ska få mig till att falla. ingen! Jag har byggt min egna skyddsmur, den är svårt att ta sig igenom. Men de finns brister, de finns små håll som folk hittar. När dom hittas så krossas muren!
Men ingen ska få mig att gå under

iiihhhh

ja har äntligen äntligen äntligen äntligen!!!!! fixat klänning!

längtar..

Nu är de advents pyntat och klart att välkommna julen! saknas bara snö.
ja har så julstämmning. men kan inte sluta tänka på dig vännen, vilken tur du har! Som får uppleva en amerikans jul. Ja e så avensjuk på dig!! massa snö massa glitter ljus och snö! stämning AB! allt som vi inte har här i Sverige.
man drömmer ju om en jul, och i alla fönster ska levande ljus brinna!
Man längtar ju till jul och värme.
Längtar tills man ska sätta upp och klä granen, så ja kan lägga alla julklappar under den. köpt massor med julklappar så de kommer inte få plats.
men ändå, du får uppleva en jul som jag bara kan drömma om. Vill byta roll med dig bara för ett tag. Saknar dig så oroligt mkt! snart kommer du hem och hälsar på.. kommer de inte bli jobbigt att åka tillbaka sen?
197635-33



Efter jul kommer min föddelsedag och efer den kommer nyår vilket menas med fest. Mia ( syster ) du har bättre koll p ådetta än va ja har haha.. men de kommer nog bli toppen hoppas ja i alla fall (:
hoppas bara att alla kommer

skyddsängel.

Du va min skyddsängel.
en ängel som vakade över mig och höll om mig med dina vita vingar. en ängel som alltid fanns i närheten och trösta. en ängel som aldrig backade. en ängel som visade mod och kraft. en ängel som aldrig hade svagheter.
men vad ser ja nu ?
Glorian på sne. vingarna är borta. alla svagheter som finns tittar fram. dom osynliga tårarna faller. Inget ljud ur din mun, inga orsaker. De ända felet är att fel ord kommer ur dig. ur ängeln som va min skyddsängel.
Nu när den ängeln är borta är ja förvirrad och ensam. Skulle ja stiga igenom en mörk skog så skulle ja inte vara trygg längre, ja skulle vara ensam i mörkret. ingen som lyste upp min gång. Dags att klara sig ensam.
För min skydds ängel har försvunnit för gott.
Även om ja försöker och återkallar dig, så visar du dig inte. Du backar av rädsla, rädsla att vinna och rädsla at visa dig. Ja stöttar dig, det är min tur att vara din skyddsängel. Men man måste bli förtjänad av en skyddsängel

att hugga en vän i ryggen?

ja? hur känns det ? det är ju en frågan som man kan ställa sig.
Att leta efter en vän och verkligen känna att hon / han är den rätta att lita på känns bra. Men senare att veta nej de kan ja inte, gör ont.
att känna sig sviken och stå som ett frågetecken och undra "varför kan inte en person säga vad hon / han tycker och tänker?" varför kan inte personen bara stå för vad hon/ han känner? det är också en bra fråga. Men den bästa fråga är, " hur känns det att hugga en vän i ryggen?" vet inte vart ja vill komma, men har mina funderingar och tankar spridda.
jag är trött på allt och vill säga det. men väljer att vara tyst ett tag.
En tyst minut? Jag en tyst minut för att förlorat en vän, en vän som precis dog bort.. en vän som alltid funnits.. en vän som inte finns ? en vän som är två personer i en ? en vän som inte vet vad han / hon vill. en tyst minut.
Sviket och hatet är de farligaste? Nej de farligaste är skit snacket, och att inte stå för vad som händer? som om man skulle bli arg för att en annan person har egna åsikter.
Jag förstår inte riktigt och kommer nog aldrig göra det.
men de ända ja vet är att du kommer aldrig vara min riktigt vän längre. Du är bara ett blåmärke. Ett blåmärke som känns och som inte försvinner. Men de gör inte ens ont längre.
Men frågan är " hur känns det att hugga en vän i ryggen?"

Anmälan inför nyår ?

Då va flisan på plats också, världen sötaste katt. Sju veckor jätte liten gör busig och gosig. Lyssnar gör hon också.

va inte därför ja skulle skriva. Ni som läser min blogg. snart 7 December!! vilket betyder... ??? Sista anmälningsdagen för Nyår!
7 December e absolute sista dagen för då börjar alla inköp för nyår och planerna e redan färdiga! kommer bli så fint så fint sååå... ( bara de blir som man tänkt sig )
de ända problemet är ju att ja inte hittat nån klänning än, men ja har ögonen öppna så hittar den snart ( hoppas jag )
så att du hade hittat en jätte fin sara. tycker du ska köpa den (: helt klart ..den va stil ren också..
vi får väl se hur min klänning ska se ut .. har ju testat en jätte fin men lite mkt paljetter ... hmm ..
Ah, fest på nyår blir de i alla fall (:
Kul att ni kommer ni som anmäält er .. massa kramar!!

skriver ganska tidigt idag för att ja kan inte sova, typiskt att jobba natt för man kan verkligen inte sova på natten även om man försöker :S typ som en klocka är inställd i kroppen som gör så man vaknar..
Missen somna i knät nu så ja ska väl kolla på tv i alla fall (:
kram kram till er alla!!

missen

missen



Får katt idag också (= ska hämta henne sen.
hihi* åtta veckor och älskar mat :)!! Flisan heter hon men ja kommer kalla henne tjockis :D

Miami ink!

kat von D



yey kollade på miami ink igår kväll innan ja skulle sova!
Kat von D! grym brud.. skulle inte skada om hon gadda mig men då får man la dra till Miami då. PFs en dröm de där semester också, precis som om det skulle hända ?? NOOOT!*
197635-31



En skön tjej de där, måste som fastnat för henne. Även om hon har många tatueringar så e hon ju snygg för de lixom? allt i ett haha!
kat


____________________________________________________________________

Att göra idag då:

massor
massor
massor.
kan inte sova heller =/

besvikelse

att de kan vara en sån besvikelse att bara sita och vänta på att en person ska höra av sig. Hur kan det vara de?
ja har verkligen verkligen vERKLIGEN hängt upp mig på detta och vill bara skrika på dig förstår du inte. en vän som bara försvinner gör ondare än att få en kniv i ryggen.
Och ni två till svin va håller ni på med ? samma skit högar där!!
Blir bara så jävla ledsen över att du väljer dom där, dom som inte alls betydde någon. dom som bara va där. men ja? pfs, du ser upp till andra som inte passar dig alls. skärp dig.

nu skiter ja i vilket. du e bara min vän ytligt

rädd för dig

Jag vet att du läser detta och jag hoppas verkligen att du läser det också!
Snälla människa va dig själv!
När du träffar andra du ändrar dig, ditt talesätt. Ja menar bara för du träffar äldre människor behöver du inte bli vuxnare i talesättet.
att trycka ner andras stilar och göra sig högfärdig gör inte saken bättre heller!
va dig själv. Va den du är. DU är bäst då.
Skit samma om ingen annan gillar de, då kanske inte dom / den är rätt för dig.
ja är rädd för dig man vet aldrig när du hugger än i ryggen nästa gång

pussar

saknar min sara så mkt!

papper och penna fram

papper och penna fram.
Fjärilar i magen och ser stjärnor mitt på dagen. va kommer detta sig ?
Om en högst stående man frågade mig va ja har gjort med mitt liv.. va svarar ja då? Jo ja spederar de med er.
nära och kära ? hmm vänner och fiender? även dom som hugger en i ryggen gång på gång för ja e dum nog för att förlåta.
En vän sa även till mig " har du bestämmt dig för någon så gör du det, eller ser till att de blir gjort. Även vill du glömma något så gör du det tar de som en klackspark och vänder ryggen till"
JA? kanske jag gör, men livet är för kort för att vänta? Livet är kort, man kan faktiskt dö i morgon om de ska vara så ...
men ja håller ändå i allt ja känner, ja glömer aldrig. Ja grubblar som alla andra. vet inte vad ja ska säga, kan inte få ut ett ord. Väntar på att du behöver mig och ber mig komma sen hugger du ner mig. krossad. Försent.
Tar alla chanser. Jag behöver dig som en vän och i min närhet!
försent.
___

Jag kan säga de till dig, du som lämnar mig du som åker iväg från mig. Tack för du ryckte upp mig, fick mig att stå och klara mig själv. Men du då? hur ska du klara dig nu? tiden läcker alla sår? jo klart den gör, men ja tror inte på sånt. Den tron är borta för länge sen. HUr kan du bara lämna allt kvar här hemma och åka iväg ? Du har mer än vad du tror.
__

Man lär sig av sina misstag?

hemma

well.. hemma från jobbet sen i måndags. haft feber ont i kroppen halsen och knappt tagit mig upp ur sängen, levt på alvedon! och druckit mkt.
Börjar bli på bättre humör, och även rycka upp mig fast fortfarande feber och sjuk.. Lite gladare när man tittar ut och de är snö i alla fall (L)
__

Uppdatering, vet inte riktigt vad ja ska skriva.
Men hur reagerar ni när en vän åker iväg sådär? Du är en betydelse full vän för mig och ja kommer alltid att bry mig om dig. De gör ont att du ska åka, och ja kan nog inte se faktum helt enkelt. Vill säga hej då öga mot öga men kommer blir ruggit svårt. Du tror mig inte. Du har fått mig att leva på ett sätt de sista, att rycka upp mig när ja varit på väg att dala ner. Nu är de min tur att hjälpa dig men hur kan ja ? hur ska ja lyckas? du måste faktiskt prata med mig mera. Ja är din vän och kommer alltid att vara de, vill itne att du ska flytta. Ja vill att du ska vinna över alla andra, över de du är rädd för. men vad är du rädd för? rädd för att förlora ? Nej, har faktiskt inte träffat nån som e så modig som du. Modigare än månda andra.. Snälla åk in till London.
____

hur kunde du? bara av att sluta av de sådär. Visst klart de dalar ut med tiden. men de känns fan också, du va en vän eller är en vän ? men en som betydde lite mer än vad dom andra gjorde .. hallå .. snälla .. ja e paff.. ja förstår inte .. ömhet lixom!?

uppdatering

Fick ett klagomål på att ja aldrig skriver längre. Nä orkar faktiskt inte med detta.
Men tänkte skriva lite i alla fall innan läggdags.
Frivecka och är hemma hos mamma skönt att hälsa på lite, i morong fredag ska ja hjälpa syrran att förbereda innan dopet. Eller namngivning eller va man ska kalla de som sker på lördag.
Även planerad fest på lördag hoppas alla dyker upp senare utgång (=! yeey

vill bara träffa (F)


Vintern är äntligen på G!