Lördag

jag uttrycket mig såhär. fy fan vad härligt det är att sova!?. Jag förstår inte men jag älskar det verkligen. bästa som finns.

Middag hos pontus mamma idag ( mors dag middag ).
Emelie ringde i morses och frågade om vi skulle hänga med till Lysekil men tackade nej, har sina anledningar och det är inte emot er lovar. men hemska minnen bara.
Pontus sitter helt inne i sitt spelade på xbox just nu, och jag börjar få huvudvärk. ovanligt NEJ. har huvudvärk dagligen och vet inte vad det är med mig. Börjar få depp period nu också, bleh. det går fram och tillbaka hela tiden. försöker rycka upp mig och sara på måndag börjar vi! det har vi sagt!! tummen upp till oss :)

Jag vet inte hur jag ska börja nu heller och vet att jag brukar skriva det ofta men
fan vad jag älskar dig pontus! du e min livs kärlek!



var på Änglar och Demoner igår, visst den var OK om man säger så men jag satt ochväntade på att filmen skulle ta slut hela tiden. Seg seg seg! inte spännande eller nått. nej nej! usch.
och faktiskt så smakade inte ens min mat gott på kopp´rn =/! ledsen att behöva säga det.



thai mat

så hur ska man börja dagen =)!
Åkte och köpte frukost sen så bestämde jag mig för att åka hem till pontus och äta den. så blev frukost där och sedan åkte jag med pontus och hämta hans arbetskamrat och sedan till marie.
min dag har inte varit speciellt mycket mer än gjort mig i ordning och äntligen dags för middag med mamma och mia och loke. det blev thai mat för första gången för min mammas del. och jag och mia visste ju precis vad vi skulle ha :)
haha det var faktiskt trevligt och jätte kul hoppas vi kan göra om det. och mamma ta de lugnt på gotland nu. och mia vi syns i morgon :)
Dagen avslutas hemma hos niklas.
skriver allt mera i morgon!
puss & kram

tisdag!

Så var det tisdag idag. och jag har inte gjort så mycket. mitt körkort har kommit så tänkte hämta det i morgon wohoo! Pengar i morgon också ännu ett wooho!
Gjorde ansiktsmask förut, och testade även cholklad mörk .. 70 % med fikonbös i haha! men ben and jerry slår allt. det var min sista också .
Ska iväg en sväng om en stund väntar på samtal..
Regnar ute gör det med sug påden du :/!






Puss&Kram Linda

Måndag 26 maj

Nu är det en dålig uppdatering här så tänkte börja.

Lånat pontus bil ett tag nu. tusen tack hjärtat puss på dig.
Är dålig på att fota nu mera så täntke börja med det också! ..
Idag har jag varit hemma och sovit och grejat, och sedan hämta jag pontus och vi åkte och handla mat.. så vi skulle grilla med alex :)
Så vi handlade fläskfilé, potatis, sallad och marinad :)  sedan kom maggan också och höll oss sällskap :D! och efter det kom nicklas och adam :)  .. tyvärr så åkte jag och pontus till akuten.. tack hjärtat för du var med mig även om du ska jobba. allt var bra i alla fall .. tror ja ska ringa im orogn igen.

Så i morgon blir det ändrade planer, städa och göra ärende ;)  och  fota.. promisse FOTA!

puss& kram Linda

Min fredag

Vet inte hur jag ska börja... Känslan är ..... hmm speciell känns som jag fortfarande kör olagligt haha! förstår det lixom inte :)

Idag har jag varit och kollat på när Premier har spelat brännboll. alla började dricka typ tolv och jag kom klockan fyra och alla var fulla :P och jätte goa! jag hade skit kul, men tyvärr började det spöregna och nu sitter jag och fryser som fan och väntar på att pontus ska höra av sig nån gång.....



thihih

FÖR JA HAR FÅTT KÖRKORT!!

tänk er in i min sits

Vet inte hur jag ska uttrycka mig för att det inte ska bli fel allt. Men just nu är mitt liv åt helvete. ingen förstår och jag bara skäller. vad ska jag göra åt saken ? Du som är min självfrände trodde jag förstod men i stället fick jag bara ett hugg i hjärtat. Tårarna flödar hela tiden, det är en jobbig period nu. Och sen att du håller på med skiten gör inte saken bättre. vad ska jag göra ? Det är en stor fråga för tillfället.
Jag försöker ta tagen som den kommer, men det är inte lätt för alltid så får jag ett hinder i vägen.
Jag önskar ni kunde tänka er in i min sits. Jag har inte valt det här. Verkligen inte.




Varför måste man dricka för att man får lön? varför måste man testa nya dumma saker?
ja förstår inte det heller. Bara för man har pengar behöver väl inte alkoholen ta över? eller nått annat skit!
Det är tur att vi har olika liv

eurovision!

Från den dagen jag satt i Pontus mormors soffa i göteborg och hörde låten sa jag att "norge kommer vinna dom tar hem detta" .. ja var bestämd på det igår också. och titta vad han gör :D han toppar nästan! haha skit bra är låten och han är super söt :) Sverige kom på plats nr 21. HAHAHA!! låter suger och jag GILLAR VERKLIGEN INTE DEN! dom kunde skickat va fan som helst. E. M. D hade varit bättre!
Tyvärr har låten fastnat i mitt huvud så har nynnat på låten hela natten.  INte mycket sömn på dom här dagarna magsmärtor så jag vet inte vad!. Lite sur.  Han förstår inte heller. mm tänk då.
Ahp. idag ska ja med mamma roger mia och dom upp till hunneberg fika och sen hem. och jag ska vara SJÄLV!

Grattis Norge !

mitt livs värsta dag

Äntligen har jag fått komma igång med jobbandet. Timmar har jag fått, men tyvärr så tog det slut idag.  Men trevligt så länge som det varade.
vill säga stort tack till sara för ditt stöd idag. hade inte klarat mig utan dig.
tårarna har flödat och tack för pontus som funnit där och det var  härligt att åka iväg till Grästorp en stund. Hörde Loke säga Linda ( inda ) idag och Pontus ( ontus ) han e så mysig nu åååh morsters favvo unge.
Mia och Anders har fått jätte fint i trädgården med staket och allt. Vi var även och hälsade på mamma och roger. skönt att få prata av mig.
Denna dagen var mitt livs värsta dag tror jag.. Värre kommer det att bli.

Vi har även fått köpare på Boston. hjärtat ska iväg nu. :(

Jag älskar min Pontus mest av allt.
puss&kram


God day!

Blir väckt av älsklingen varje morgon vilket är underbart.  tur jag har dig annars hade jag inte kommit upp.

Så idag har jag klippt mig eller ah  toppat mig. tog typ en halv timme för bruden att platta håret bara då kan ni tänka er hur länge det tog att klippa de. Jisses.
så gjorde slingor hemma ( billigast så ). och nu ser jag ut som en tiger :S seriöst haha, fy fan för allt. Ja ville bli ljusare, men alltså detta.. ah ja får stå ut med detta tills nästa månad så får jag gå till frissan och fixa det.

Sitter och kollar på vänner, och kikar. Igentligen vill jag att det ska börja regna så jag kan sitta inne oh bara mysa :)

Mormor fylle år i morgon! så jag och pontus ska dit i morgon! och innan det ska jag till ams och fixa massa saker.





puss & kram slut

vatten...

Tittar på vänner nu och väntar på sara :) hon ska komma förbi och sedan blir det långt promenad :) .
jag är förälskad i Pontus Kindberg

Denna dagen har ja varit på möte idag sedan träffade jag sara och åt en god smörgås och sedan hade ja uppkörning och kuggade. IGEN. men tack maggan för du var med :)
suck*
börjar snart ge upp ? alla säger att jag inte ska det men HALLÅ VAD ÄR DET FÖR FEL?
bävernylle på allt
mormor fyller år på fredag också.

jag är fortfarande sjuk och mia JAG ÄR SJUK! en natt med mig och du hade INTE pallat det!

vi får se hur allt går Puss & kram


sjuk!

Sitter i soffan och är bomtät i näsan! jisses säger jag bara .
Dom andra är ute och grllar och jag vlle följa med! men kan tyvärr inte måste nog hålla mig inne nu. Bihålerna sprängs och det är inte så konstgit heller :/!

Veckan
Måndag: Vård centralen massa prover
Tisdag: körning
Onsdag: Maggan och Hanna kommer hit hoppas jag :)
Torsdag: Frissan
Fredag: Jag vet inte ännu
Lördag: konfirmation och tjejkväll
Söndag: SOVA!


Vi får väl se om det blir någon förändring...

sjuuuuuukling NR 1!