tss

asså trode jag visste vart jag hade dig även om det tog lång tid.
varför ska jag ens bry mig ?
jo för det gör ont, oh att nån vänder ryggen till så som kappan vänder efter vinden. Ah det är tråkigt. Fruktansvärt tråkigt
en gång var du min vän. men den gången är svart nu



jag kan jag också

sanningen!

jag är så jävla depprimerad igentligen! och jag försöker att hålla det innom mig men alla klagar HELA Jävla tiden på mig nu så här har ni det! JA ORKAR INTE! ja är deppig ledsen SÅ LÄMNA MIG I FRED!

1:a advent

1:a advent var det nu då. Fan va tidigt går fort. men det var ju det här jag vill ? eller hur :) ja nu e tiden inne! julpyntet är framme :)!
hur har eran helg varit? min har varit sisådär. Fredagen var fruktansvärt kul och träffade en gammal vän (marre) som jag saknar fruktansvärt mycket! det var kul å se dig igen (:
Lördagen låg jag och pontus bakis hela dagen. tyvärr!
och idag ska jag till mor och gratta henne osv :)

Måndag yes då börjar allvaret, man tar en vecka itaget! så vi får se .. de tar lång tid och det tålamodet har inte jag men jag får väll helt enkelt ta att skaffa det ..
alone!

adventspynt

Idag vaknade jag klockan 08.00! då ringde klockan i alla fall! ah så nu är HELA lägenheten städad och det är adventspynt överallt hihi(: fint fint.
jag orkar faktiskt inte skriva så mycket idag.. är helt slut ...

men ja kan skriva.... ja saknar dig vännen

R.I.P

igår natt så låg jag och tänkte, och dom tankarna som kom upp var på "min" katt. hur mysig hon var när hon var liten, hur hon kröp in och la sig i nacken. att hon alltid ville vara med, Hade alltid en "vän" i närheten må jag säga.
Men tyvärr fick jag lämna ifrån mig henne, det fanns inte tid det sista. Jag jobbade mycket natt och helgen och hon protesterade.
Nu när jag tänker så blir jag bara rörd, saknar henne så fruktansvärt mycket!
Men jag ger dig all min kärlek och alla mina tankar till dig och hoppas du har det mycket bättre nu och slipper lida!
jag älskar dig Flisan .. R.I.P

ljuset i min mörka tunnel


Tänd  ett ljus för allt du tror på ...
Ja, det är kanske vad man ska göra nu?  För ja vet inte vad haha..
Men ja tror jag börjar se ljuset i min mörka gång i alla fall :)! och ja ger inte upp, inte nu och inte sen och absolut inte senare! nu jävlar ska ja fram till det där ljuset ... HERE I COME!


Måndag innan första advent!

Hej! mitt vinterland.. ja just nu spelas det julmusik ur mina högtalare kan man säga..
jag har inte så mycket mer i huvudet än att jag längtar som skjutsingen efter torsdag, då jag ska julpynta. Dom senaste dagarna har jag suttit och kollat på Sunes Jul, och det har inte gjort saken bättre! För nu längtar jag ju ännu mera till julen!
I morses var det den underbaraste morgonen som jag efter längtat! när jag drog upp rullgardinen så snöade det ute! ja det gjorde det, det vräkte ner snö! men tyvärr så försvann den lika fort igen :(!
Mycket ska göras innan första advent





Mer bloggande i morgon 

DAY 8

tror jag att jag är inne på nu bestämt.
igår åkte jag och pontus till syrran och anders för vi skulle ha film-kväll. Men det blev bara en film nämligen fredag den 13 Första filmen!
personligen så tycker jag inte att den var så bra faktiskt, hmm höll på att somna ett tag. Men de kanske blir bättre ju längre fram i alla filmer man kommer? har ingen aning.
Sedan blev det massa BUZZ spelande :) riktigt skoj.

Idag, så blir det julpynta på bilisten. härligt härligt!

DAY 7

Idag har jag ju då inte bloggat något, har faktiskt inte haft tid. Mycket träning och mycket annat att göra haha.
Min dag började med att jag vaknade till klockan fem och låg i sängen myste med pontus och sedan när klockan var tio över sju fick jag väcka min kära pojke så han fick kasta sig iväg till jobbet. ojoj.
Klockan halv nio gick jag och sara iväg och tränade, fast innan var jag ju då på ams. Fick ingen speciell hjälp som vanligt. men åter till träningen, den gick bra och snabbt!
Hemma efter en stund och gjorde iordning mig osv sedan var det bara av att åka till grästorp! här jag är nu.
Hemma hos syrran vi har precis gått igenom hennes julsaker, och hon säger att hon inte har några tomtar! kyss mig i röven syrran, det har du fan visste och även om dom är små så äre det TOMTAR!

Nu är det faktiskt snöstorm!!!

Lite bilder för idag ..

Detta är taget igår när det började snöade ! :)



Massa snö












En mysig vinterbild kanske ?



DAY 6

Satt i soffan och var riktigt sugen på en clementin. så skulle hämta en och om vanligt titta jag ut genom fönstret. Och det SNÖADE! jag lovade det var stora fina flingor! åh även om jag har problem så blev jag riktigt glad över att se snö!
snö är det absolut bästa som finns!

DAY 6

Städar vardagsrummet idag i alla fall, bara fönstrena och golvet kvar! Sen är det klart i alla fall. Men har bara köket, hallen och sovrummet kvar.
julstädet är igång med andra ord. Sen tvätta på måndag och torsdag också!

Men ska förklara för er om min kris om man säger så. Jag bor i en lägenhet som kostar 3200 kronor per måndag och jag har andra räkningar. Konto på Hm och på Halens som jag betalar varje månad. Även mobilabonnemang som jag sagt upp men sista räkningen ska vara denna månaden. Men denna månaden är det fan kris om man säger så, ja har räkningar för 7598 kronor och får ut från Alfa kassan 4000 kronor! Det går inte ihop, och varför i helvete får jag inget jobb för? måste jag flytta hem? eller hur ska jag göra ?
Jag tänkter inte julen gå under för det, för det ska bli en riktigt jul en sån jul som man visar hur mycket andra betyder i stället för att ge bor julklappar. Det låter sjuk, men jag har redan diskuterat det med min syster och min mor. och dom säger samma sak, även om man inte har penga så kan man ju göra det bra ändå? Ska göra pepparkaks hus, baka pepparkakor och lussebullar. Göra fint hemma och mysigt och annat julpyssel.
Men ändå om jag försöker tänka posetivt så blir jag bara ledsen över att jag inte har några pengar eller ett jobb.


Så snälla ge mig mitt liv tillbaka ...

DAY 6

det här är varken en bra eller rolig dag!
kunde inte sova i natt som sagt så somnade klockan fem i morses och vaknade när pontus skulle iväg halv sex. Fick sova lite innan träningen i alla fall, gick upp åt mig två smörgåsar och sedan gick iväg till träningen.
Tränade och badade romerskbad med sara idag, och sedan gick jag hem.
Ringde alfa kassan idag och skulle se hur mycket jag får av dom på Torsdag nästa vecka .. YNKA 4000 kronor! hur fan ska ja klara mig på det ?
hur fan ska ja de  ?

planering mitt i allt

Ligger i soffan och kan verkligen inte sova, fråga mig inte varför ?tänker för mycket på julen! Jul jul strålande jul. detta kommer bli den bästa julen någonsin(L)!

I morgon ska jag till gymmet med sara och träna, bada romersktbad och grejja lite här hemma.
Fredag så ska jag troligen träna igen och sedan ams och sen hem till systern min (:!
Lördag så blir det hem till syrran med pontus och kolla på skräckfilm! även sova där :D!
söndag blir det att hjälpa till åh julpynta på macken :D!
Så ser denna veckan ut än så länge :)!

nästa vecka så ser de lite mer rörigt ut ..
Måndag: träna, och börja kolla omkring lite på julsaker
Tisdag: Kommer sofia och micca hit och fixar och donar, ska även handla mat och visa pontus klänningen ja vill ha och möte 18.30
Onsdag: Betala räkningar, möta syrran och vara med henne. Handla julblommor och börja städa här hemma. Mamma fyller 48 år !
Torsdag: julpynta med gardiner och dukar osv.. ( bara för ja har inte tid innan )
Fredag: Inflyttnings fest hos syrran (:!
lördag: Pontus bakis, så jag passar på att baka här hemma :)!
Söndag: hem till mamma på fösta advents fika! Fira mamma också :)!

DAY 5

Precis hemkommen från gymmet!! Åh, nu kommer allt bli så bra. och nu ska vi köra sten hårt! träffade min personligatränare daniel idag och han var mycket duktig! hjälpte mig med massor av övningar och allt. jätte kul. Helt plötsligt så längtar man ännu mera till att gå och träna.

Frukosten blev väldigt snabb idag, en knäckemacka och en korv bit på. sen iväg till gymmet. Efteråt blev det en apelsin och när jag kom hem blev det mat från igår!
Så när pontus kom hem, så blir det kyckling med lite örter och ris kanske ?

Ikväll blir det kanske lite te med honung i, för att få halsen att slappna av..

Träningen är klar idag och maten är klar så idag blir det bara mys framför tv. jag behöver det och pontus också hoppas jag.
så idag blir det inte så mycket mer bloggande från min del, utan släppa datorn och bara låta lugn och ro komma i min kropp.


DAY 5 morron

Svårt att sova i natt med alla tankar omkring sig. men mina frågor är besvarade,samt mitt hjärta. Det är väl omhändetaget, det är små missförstånd så väcker alla denna förvirrningen. Att tårarna flödade gör inget, det är bara en härlig känsla. Men att dom inte kan sluta är helt klart en skum känsla. men det är härligt att ligga i dina armar och bara låta problem flyta bort.
Du är härligt, du är underbar och du är sann.


Ska möta min personliga tränare idag, och få ett schema! sen blir det väl svarvning!


jag har många människor i mitt liv som betyder massor för mig, men den som betyder mest för mig är faktiskt min syster! Att kunna älska en person så högt på denna jorden förstår jag faktiskt inte. Jag älskar henne mer än vad jag älskar mig själv ( och man ska älska sig själv i massor ). Jag tror alla har en sån relation med sin syster, men för mig är min syster mitt allt. och konstigt nog så lyssnar jag och prata med dig om allt! Vet inte vad jag skulle gjort om du inte fanns! Du är bäst du e bra du e helt underbar!


Jag kan räkna upp hur mång vänner som helst som jag vill säga till att ni betyder, men det hade kännts fel om man skulle missa någon enstaka person. så jag skriver i stället: vänner ni betyder! och ni vet vilka ni är <3

( jag har blivet väldigt känslig dom senaste dagarna )

DAY 4 Night

Är det verkligen tillåtet att stjäla en person hjärta? och behålla det för sig själv, utan att dela med sig ?
Mitt hjärta är stulet och det är helt borta. Det som en gång var mitt omplåstrande hjärta gav jag bor till dig, för att jag älskar dig och vill vara med dig. Jag ville att du skulle ta emot det och ta väl hand om det även vara varsam om det. Inte tappa det.
Ett hjärta är umtåligt och tål inte så mycket som man tror. tappar man det kan det gå i tusen bitar.
jag älskar dig av hela mitt hjärta, ja vet inte hur jag ska förklara mer än att älskar är ett starkt ord som man inte slänger omkring sig ..

DAY 4

Åter till bloggen.
allt kanske inte alltid är så dåligt som man tror att  det är? Tjejer brukar ofta vända och virda på alla ord man får. Så Det kan vara ett posetivt ord, som man vänder och vrider och helt plötsligt är det ett negativ ord. Hur kommmer det det?
Jag vet inte, det ända jag vet är att jag är tjej och jag gör likadant. Precis som miljoner andra tjejer i världen.  Man diskuterar det fram och tillbaka och helt plötsligt så börjar man frågaställa sig samma fråga om och om igen.
Börjar tänka mer posetivt tjejer. Speciellt jag!
Men just för tillfället är allt negativt i mitt liv, jag är neg. mot allt som kommer i min väg. jag blir sur och grinig för allt och nej det är inte pms. jag älskar hösten men tyvärr är det nog en hösdeprision som har kommit över mig. En vecka kvar tills jag ska börja julstäda, då kommer allt bli mycket bättre igen! lovar.
ja ska bättre mig det lovar jag också..

DAY 4

DAY 4

Inget kommer bli som förut, och ja tror ja har missat ett stort HOPP i det hela. jag är en mycket förvirrad människa nu i alla fall.
Tillbaka till dagen, allt har gått bra. Gick upp klockan elva plockade lite. åt tonfisksallad till frukost så ska väl äta nått med makrill sen tror jag, lite sugen faktiskt.. kött till middag för pontis och kyckling till mig (:
ska möta syrran sen hoppas hon får mig på bra humör ..!

GAY 3

Märker att inget kommer någonsin  bli som jag vill ...

DAY 3


Resultat för idag DAY 3
Vaknade kvart i åtta! shit brottom som fan hade jag också. skulle åka med sara till Göteborg klockan halv nio! så nu var det fan att hoppa upp ur sängen springa och spinka sig, locka håret och i sista sekund göra frukost. Jag gjorde mig en Tonfisk sallad som jag åt i bilen på väg till Göteborg, och inte nog med det jag skar av mig tummen också! okej inte riktigt skar av, men jag gjorde ett skär sår på fingertoppen på tummen. Vilket gör fruktansvärt ont.
sara var på adution eller hur det stavas i göteborg för en musikal idag, och först var hon tvungen att göra en dans men tyvärr gick hon inte vidare. Detta var riktigt allvarliga grejjer alltså, folk från " so do you think you can dance" var där ( kände igen några faktiskt ) och Engelska folk från "high school musical" eller hur fan det stavas var där... och ja såg faktiskt en tjej som var med i tv serien "nya tider". JAg satt och kollade på dom som om jag inte hade sett en människa förut. När sara bytte om för dansen så frågade jag henne om hon hade något ploster för min tumme blödde fortfarande men tyvärr hade hon inte det fast en jätte snäll tjej kom fram med ploster till mig och sa att jag kunde få det :) så tack tack! FInns visst trevligt folk i gbg ;) .. Så när sara kom ut satt vi och väntade på resultatet och tyvärr så fick vi åka hem. Men vi åkte inte hem utan till IKEA!

Jag hittade ett så OTROLIGT snyggt smink bord på ikea som jag ville ha! fan fan fan! säger jag bara.

Senare så åkte vi till saras mormor och hälsade på :) fick kaffe och smörgås tack tack!
Härligt med en lite tripp ibland! så nu bär det av till träning och romersk bad!



DAY 2

DAY 2: Vaknade för en stund sedan så frukosten fick bli lite kyckling bitar ( från igår ) och lite sallad.
Till middag idag ska jag grilla torskfile och koka potatis. Med sallad.
Vi försöker ju i alla fall (:
Lång promenad?
_________________

Men över till något annat. Någon som har 70 000 kronor över? så kan ni väl vara snälla att sätta in dom på mitt konto i stället ? För JAG behöver dom till mina utbildningar!
Suck* ja nu är det inte bara Make up artist jag vill bli heller (: utan allt med hår och naglar också. men jag vil vara specifiserad eller va fan det heter på make up !  Åh herregud vad jag ivll mycket.
Igår satt jag och kollade på Hemnet. för skoj skull och hittade massa jag skulle vilja göra i en bostadsrätt, så nu  vill jag ha det också. Ett jobb, utbildningar, bostadsrätt,.. ah många tankar är igång nu i alla fall...




DAY 1

vaknade och blev på dåligt humör med en gång idag. Tack så mycket.
Snuvig och hostar och huvudvärk också fan ja orkar inte mer varför ska jag alltid bli sjuk för? ja orkar seriöst inte mer!
Tog mig med macka och ett glas vatten sen gick jag ut på promenad. Morron promenader förbränner bäst. Så i alla fall kom hem för en stund sedan och diskat och grejjer och nu funkar inte boxern! Fitt-dag

För att jag ska börja må lite bättre och rycka upp mig så har jag bestämt mig för att föra en lite "dagbok" här varje dag en vecka för att se hur det går. Om det funkar så fortsätter jag, om inte så slutar jag.
DAY 1
Frukost: Smörgås med mjukost och gurka
Lunch: Blir en lätt liten sallad med isbergsallad,paprika och äpple
Middag: Grillad kycklingfile med coscos och sallad
Mellanmål: Äpple
Kvällsmat: emh.... vet inte än ?

Det är i alla fall vad jag har planerat för mat idag, sen ska jag göra mig i ordning och efter emelie har varit på brölops (alltså ikvll nån gång ) blirdet lång promenad och då menar jag LÅNG promenad. Väntar nu på att maggan ska höra av sig så vi kan åka till edet och leka lite med hennes bil (:
skiter i att städa i lägenheten rent ut sagt.
skiter i allt.
men me it´s back soon!

Ni

KJJag tänker sluta att yttra mig om er! För det är inte mitt fel utan erat.

stress

Igår var jag emelie och sara ute på lipz 18! och jag får panik bara jag tänker tillbaka! jisses vad alla var små och gah fjortisar må jag säga rakt ut!
sara vann inte i alla fall, men vi tycker du är bäst ändå!


men lite om idag!
var hemma hos syrran och fikade, mysigt som fan!
men hinner faktiskt inte skiva så mkt mer idag men dagen klädsel!


åh en sak till... sökt jobb

Torsdag iGuess

antar att det är torsdag, och den här förbannade huvudvärken är igång igen!
I alla fall. klockan kvar i tio reste jag mig upp ur sängen slängde på mig kläder och i med frukost och jag lovar er för klockan tio var jag nämligen på G till sylte för att träffa sara. japp så är det, träffade henne en snabbis och senare fortsatte min promenad till lextorp. Gick runt och kolla lite där och viips så hade det gått en timme och då var jag redan på g hem. Härligt nu har jag gjort dagens nyttiga gärning känns det som.
Har precis duschat och blåst håret så nu ligger jag i sängen en stund, ska vila ögonen LITE bara och sedan ska jag göra mig i ordning och träffa emelie i stan(:!
Vi ska hitta en klänning till henne, vilket jag ställer upp på att hjälpa henne med. Men det blir INTE lätt för vi har inte samma smak när det gäller sånt ;) kanske på en del saker bara .. men vi får se hur det går (:
Kila vidare nu puss

funderingar

jag är så sjukt trött på det här nu, varför är det ingen som ser mig för? är jag osynlig ? är jag tom ? eller finns jag där men ingen bryr sig ?.
Många frågor inget svar.
Alla har en dröm, eller hur ? En dröm dom vill leva upp till och vill att den ska bli verkligen. Jag har en dröm och den är inte som alla andras dröm, jo en liten del kanske. Men jag vet inte, men ibland tror jag att jag försöker vara någon som jag egentligen inte är? Är jag en som försöker att inte vara ordningsam och lägga undan allt ? och  ta allt senare ? nej, jag är inte sån. kanske när jag var liten. men nu bor jag faktiskt själv och tar eget ansvar, jag vill ta tag i saker med en gång och inte bara vänta eller ta det sen. Jag vet inte men jag håller på att bli tokig på mig själv.
Har jag en dröm jag inte kan leva upp till ?


GOD MORGON

Onsdag morgon. klockan e snart tio i tio och jag har ätit min frukost. Sitter här ordning gjord och väntar på sara, vi ska allt traska ner til stan och träna lite.. vi ska vara lite duktiga idag hade vi tänkt oss, senare blir det stan och fika och skriva / rita lite i våra kalendrar och tjöta om allt möjligt.
Vi är ju arbetslösa så vi gör allt för att komma hemmifrån den stunden vi får haha..

Igår var Emelie och Johan här en stund, emelie fixade i ordning mig. Lite ovan men snyggt som dom andra säger (: tack tack <3
Det blev två filmer igår Wanted och The mist.. tror jag bestämt att dom hette. Jag och pontus har ju redan sett Wanted men det är så sjukt bra att man kunde lätt se den igen! The mist såg jag och emelie aldrig för vi gick ut på en snabb promenad. haha lite tjej snack är ju aldrig fel. När vi kom tillbaka så var inte filmen slut men den verkar påminna lite om Världarnas krig. Tyckte jag i alla fall ..

men vet ni vad? jag skriver lite till senare om dagens händelser *blink blink* ska borta tänderna nu och ta det där förbannade munskölj som dom gör reklam för på tv. " det tar bort 99.9% plagg i din mun". ah jag kan lova er att även dom goda bakterierna försvinner också haha .. :)
Ännu en gång till (: God morgon

Film idag

Seriöst jag måste ha ett jobb nu! jag måste rycka upp mig och vakna till liv igen! har legat i en grav fan ett halvår snart, sjukling och hängig. Ryck upp dig kärring jävel! så har jag bara lust att säga till mig själv, och en fot i röven borde jag ha.
Hädan efter ska jag gå upp innan tolv, och göra nyttiga saker. äta frukost i lugn och ro och sluta stessa. va fan stressar jag för? jar har ingen jobb ändå jag kan ta de lugn i stället. Träna i lugn och ro osv.. men nä jag är innre stressad. så mycket jag vill göra hela tiden så inget blir av i stället. ta en dag i taget.
suck* fuck it all


Emelie och johan kommer hit idag och då blire film.. det var längesen fan!








ett steg påväg i alla fall..


jag vet att jag klagar

försökt ta mig upp ur sängen hela dagen men det går inte. förstökt ställa mig upp, men huvudet pullserar som bara den. så måste lägga mig ner igen, ligger i sängen nu och skivet och mår inte alls bra. skulle ju följa med maggan till tauteraren, och mår skit för jag inte kan göra det :( ville ju träffa henne. Men mina ögon seriöst! asså jag kan inte ens hålla ögonen öppna för jag har så ont.
ena man kan göra är väl att vila, och låta dagen gå tills i morgon ..

huvudvärk ab

6:e Dagens huvudvärk och nu hjälper inte ens glasögonen. Jag har kommit på att jag har nog bihålsinflamation, för så fort jag böjer mig framåt så pulserar de i huvudet. Och nu är det försent att gå till läkaren på öppethus så får ringa i morgon.
hjärnhinneflamtion :O?

Farsdag

ja den firade inte jag ihop med min pappa i alla fall. Många runt om i världen / sverige gjorde väl det. men inte jag inte.
jag och min syster mia gav våran styv pappa roger sen present i fredags och våran riktiga pappa johnny ska väl få den nån dag framöver. i alla fall ett till STORT grattis på fars dag (:!

Jag firade fars dag i Torslanda kyrka ( alltså göteborg för er som inte vet ). Och där hedrade vi Theo. Pontus kusin skulle döpas idag och Theo är verkligen jätte söt. Först var vi i kyrkan och sedan åkte vi på lite efterfest men mat och fika även present öppning för mamma Linda och dottern Tindra. Det var lyckat i alla fall, men klart man blir lite sugen när man håller en såndan liten bebis. Pontus mamma Nina lastade över Theo till mig och klart när bebisar är så små så är dom ju som porslin. Man vet inte riktigt hur man ska hålla. Men när jag fick hålla honom kände jag ett lugn innom mig, åh vad man vill ha en sån liten. ens egen lixom.....
men det är många år kvar?
Innan jag blir gravid så ska jag ha fast jobb och bo i en insatts lägenhet och ha bra inkoms osvosv.
Som sagt det är några år kvar i alla fall och man ska inte tänka på det nu .. men man blir sugen i alla fall när man ser ett par sådana händer som håller om ens finger och dom tar i så knogarna blir alldeles vita.
GAH SYRRAN DU FÅR SKAFFA EN TILL!! ( så jag kan gosa med en liten ) haha :D

Pontus är iväg och sover hos hans syster i natt, för han ska köra emma och pierre till landvette i morgon tidigt. sen direkt efter åkter han till jobbet stackarn. ah, en natt till utan han då .. så hela denna veckan har jag sovit FYRA nätter utan honom .. kanske tre.. igår smnade jag själv  för han var på krogen. men inget minne av att han kommit hem vilket han tydligen gjort, och han har även prata med mig haha. Ah så tokigt det kan bli ..

nä ska sova nu, upp i morgon städa lite, promenad,träffa maggan å hanna, träna :Dhihi

Glad dag till alla pappor!!

En annorlunda lördag

att vakna varje dag av den där väckarklockan är inte speciellt roligt, och konstigt nog blir man bara tröttnare av att vakna av den. Hade jag vaknat självmant så hade jag ju varit pigg.
Ah, pontus hade ställt klockan på sju för att han skulle upp och stå i en moter på öppet hus ( på hans gamla skola ). Han pussade hej då på mig och åkte iväg ungefär halv åtta. jag somnade om som ett barn.
jag vaknade till och skulle lägga mig på mage då man vaknar av " brr brr" från telfonen. MEDDELANDE FRÅN SARA BLÅMES. " hej:) är du vaken ? jag är rastlös" något sånt stod det i alla fall :) klockan va då halv tolv. Så vi bestämmde oss att ses klockan halv ett och ta en promenad till mormor :)
När jag hade tagit på mig mössa, halsduk, vantar och tjockjacka. för en långpromenad så mötte jag sara och slog en pling till morfar. Det visade sig att dom satt på villabjörkås och åt farsdag middag (: så inget hälsa på mormor och morfar blev det idag.. men jag och sara traskade dit och lämnade kuvert i postlådan hos mormor och hos min morbror.. senare så gick vi omkring på lextorp och när vi kollade på klockan så var den halv tre! Två timmar promenad och tjöt om allt möjligt helt underbart.
Då hade man ont i bena och skulle ta sig upp för mina åtta trappor som man flåsar sönder sig på och sätter i nyckeln.. hmm dörren var inte låst.. glömde jag låsa den ? hur kan man glömma det? skakar på huvudet och går in, tv är på och det lyser . va fan säger jag högt! vänder mig och i soffan ligger pontus:D! Slängar av mig jackan mössa och vantar ( svettig som jag var ) och slänge mig på honom. han är så mysig att pussa på och så underbar (: mm älskar dig ( om du läser det här )

ställde mig och lagade mat, ris med fetaost sallad och kall sås och kyckling spett, korv / köttbulle spett ... gottgott..
jag är alla fall helt slut idag, ont i huvudet . 4 dagen irad som jag har det och tror jag har bihålsinflamation för så fort jag lutar huvudet framåt så spänner det i hela huvudet. Kanske ska kolla upp det jaaa!
Ligger i sängen nu i alla fall klockan är 21.10 och pontus är på fest. Jag orkade inte gå med som vanligt ( hans polare måse tror att jag är väldens tråkmåns) men i alla fall ska på dop i morgon så vill sova skönt gå upp klockan nio göra mig i ordniing i lugn och ro äta frukost och åka klockan elva.
VI får se hur det blir med det!

Syrran och Anders har ju äntligen flyttat så jag hoppas ni kommer i ordning och jag fattar inte hur ni kunde få plats med alla dom sakerna i eran lägenhet! ni har hur mycket som helst. Shit omg! säger jag bara haha ..
men nu har ni erat hus, och nu kan ni skaffa mer bebisar som moster kan passa :p!!

Ska sova nu ögonen börjar bli tynge natti natti och ännu en dag närmare jul

Ams på fredagar

igår kväll ställde jag larmet på telefonen klockan 09.00. Sov helt underbart i natt och brevid min älskling också. Inget kunde blir bättre..
I morses vaknade jag PANIKSLAGEN och klockan var tio i tio, va fan mobilen har inte ringt eller något. helt sjukt förbannad var jag, så jag hoppade upp ur sängen tog på mig kläder och cyklade iväg till ams.

på ams fanns inte alls mkt jobb, men fick i alla fall träffa en annan handläggare som hjälpte mig och skrev i att jag sökt min andra handläggare osv.
Handläggaren: så då ska vi se vad du matchar
jag: ah gärna, hitta nått jobb åt mig för jag blir tokig snart
handläggaren: höhö ja om du vill bli norrlänning?
jag: nej!
handläggaren: ja men då säger vi att du flyttar till skåne då.
jag: eh ... nej ?
handläggaren: ah men då skriver jag i att du varit här och sökt dom jobb som finns omkring här då?
jag: ah tack... hej då trevlig helg..


Varför ska man behöva flytta för att få jobb ?
ja så när jag cyklade hem så kom jag och tänka på den nya cyber-shot c905 telefonen ... åh vad jag vill ha den ...



Nu så håller jag i alla fall på att plocka lite här hemma, väntar på att klockan ska gå sen så klockan tolv åker jag med pappa till grästorp och hjälper mia att flytta ... såå jepp ... allt kan hända på en dag. Känn inte stressen ...

att bryta ett möster

Du är vad du äter är just nu på tv.
ja en viktnedgång kan ta år. men hur går det när man ska bryta ett mönster?
Att bryta ett möster är jobbigt, sjukt jobbigt.
Jag måste bryta mitt mönster. . . det är snart gjort

sjukaste drömmer ever

hha sjukaste drömmer ever! och jag ska ta mig fan dela med mig av den haha.

jag drömde om mina kära kusin emelie och hennes pojkvän johan. dom byggde ett hus nämligen som skulle bli ett hotell med 40 våningar! förstår ni 40 våningar. vet inte vad dom skulle med så många våningar till, men i alla fall. Våningen högst uppe skulle dom bo på i alla fall och dom hade gjorde den skit snygg! verkligen as snygg så man kan ju nästan kalla det en lyx svit.
Men inte bara det, dom hade även byggt en våning till mig på plan 39. Också som en lyx svit. Så fick jag även jobba i reseptionen!  Hela hotellet var helt underbart fint, och även personalen.
haha ah synd emelie att det där bara var en dröm ;P! hade varit skoj om du kom en dag och berätta att du skulle bygga en 40 våningars hus och göra det till hotell :p! Hihi

Ah nu ska jag packa det sista i köket (:!

kolla in

 Kolla in Spaaniz på bilddagboken .. där finns bilder från Halloween :D! 

lite uppdatering.

Glasögonen är på, ryggen är sträckt och sitter vid en riktig dator. Jag känner mig som en sekriterare på nått sätt. skrattretande faktiskt.
Ögonen börjar bli tyngre och mitt huvud pulserar. Fan haft huvudvärk flera dagar nu! inte alls bra.
Emelie och johan kommer hem på fredag en sväng (:! härligt, ska bli kul å se dom igen. Inte träffat dom så mycket ju tråkigt nog.
Och på lördag blir det laga curry bombay igen (: Timmy ska sova hos oss i helgen ( en vän till pontus ) så lagar god mat. och jag hoppas maggan kikar förbi och smakar då (:  ( hon skulle det om hon hann ).
Söndag dop för teo! Pontus kusin och jag har fortfarande inte hittat något att ta på mig ..suck*  får leta efter det på fredag tror jag. ...men nu room service

Onsdag

nu står det mellan valet och kvalet? eller vad man ska kalla det..
jag har i alla fall planer på att återgå till skolbänken! ja ni läser rätt, JAG till SKOLAN hmm .. intressant. Och det kan bli mycket skoj eller mycket tråkigt.
jag känner att jag vill göra något och bättre på betyg skadar ju faktiskt inte.

Just nu sitter jag barnvakt åt loke, sista veckan om man säger så. (kanske inte för evigt ). men syrran och anders och pappa är snart klara med huset och jag ska sova här tills i morgon och sen på fredag hjälper vi till med flytten.
det kommer bli jätte fint där! Det är det redan nu faktiskt, ni har lyckats bra!

lite

Det här med att ära rätt går ju aldrig som man tror eller hur. Men det handlar ju i alla fall om att försöka.

Mindre än en månad kvar tills jag får julpynta (: oj vad jag längtar! det är redan julafton för mig om man säger så höhö.
Jag vet itne riktigt hur man ska förklara längtarn så jag går över till att det är dags att platta håret nu faktiskt. För jag ska vara barnvakt :D hihi