Inspiration

Göteborg en hel dag!
Ja va ska man säga, att handla håret gick bra. men att hitta en restaurang va mindre kul. 1½ timmes letande och tokhungriga så hamnade vi på en kinarestaurang i stället. mätta och belåtna gick vi vidare och gick och gick och gick. sen åkte vi hem haha ..
men trötta som as vill jag lova!

Men nu när jag väl är hemma så har ja testat lite sminkningar .. detta är en.
Inspiration från Avatar!






Kolla andra bloggen



http://spaanhis.blogspot.com/


Love it!

Jag orkar egentligen inte blogga just nu.
men ska bli lite ändå.

Zumba ikväll!! fast ja kom precis hem från världens roligaste zumba pass, hoppas det går lika bra ikväll mia! vi kämpar på.
3 mars ska ja få massage, kommer göra ont eftersom jag inte kan slappna av men ska göra mitt bästa.
och i morgon ska jag till Göteborg med flickorna, det ska bli riktigt nice. En såndär avslappar dag! det behöver jag. Lust att lägga mig i bubbelpoolen med ansiktsmask ikväll. Men blir inget med det!!
Dena veckan har det inte varit så mycket socialt umgänge, men skönt å se frida å sara en stund igår. Så hoppas på att få träffa lite mer vänner nästa vecka. börjar 15.30 då. förutom på måndagar och onsdagar. Kommer även bli vattengympa instrukör. så nu leer ja hela tide för fan vad jag mår bra!!


kort och gott



kort och gott, underbar dag!



jag mår konstigt

Pt träningen gick as bra! så väldigt nöjd med det!


men nu några  timmar senare känner jag mig konstigt, jag är yr och svettas och mår inte alls bra. Illa på nått sätt. Snurrar i huvudet.. tänkte på om de var blodsocker fall men det hjälpte inte att ta något socker faktiskt. vad kan detta vara då?
Får ju bara inte bli sjuk nu, ska på box ikväll!!
Frida och Sara har varit här och vi har diskuterat resan .. (Y)


lyckodag

Först vill jag meddela att jag vill se alice i underlandet, den med läckerbiten johnny depp!

Min dag idag har varit hel olik från dom andra må jag säga. Min chef stackarn fick feber och tappa rösten och mådde inte alls bra idag så jag tog hennes pass, mage rumpa lår. och det blev stations övningar 2 minuter på varje! och det var uppskattat och ingen klagade på att jag var ny, eller gapa och skrek på dom haha. Sen så fick jag även reda på att ja fick bli vattengympa instruktör om jag ville och det vill jag givetvis så tränade på syrran idag och det gick galant!! inga problem där.
Blev ingen pump för mig idag som jag hade hoppats på men fick min träning ändå, gick runt och bar på moa. det är en bebis till instruktörerna som är där. alltså hon som höll i pumpen. Och de är kan jag lova träning som tusan!! och efteråt blev det lite plock och pill innan vi stängde!
Men nu är jag helt död, och i morgon ska ja få boka in en gratis massage!! det ska bli sjukt skönt faktiskt. ska även träffa en PT imorgon. så det här kommer bli sjukt bra.
OCH DET BÄSTA.
tärnklänningen passade, lite mer träning så är den perfekt!!

vet inte men jag känner lyckan för massa saker sprida sig i kroppen. Vårkänslor??

Mål

6: mars ska ut med jobbet och bowla samt käka. så de kommer bli en trevlig kväll!!
13 mars kommer bli en bra kväll hos sofia med shlager och utgång samt alkohol och vänner
15 april Syrran fyller år!
19 april mormor och morfar firar sin 70 års dag
slutet av april hemligt
15 maj Mia och Anders ska ha bröllop
28 maj Underbar resa väntar ihop med Frida och Sara. SOM jag kommer slita för detta, varende 50öring ska sparas haha
1 juni JOBBA!!!


 

längtar!



LONDON BABY!
alltid velat säga det där högt och sträcka på armarna och ut med höfterna haha aah!


mera tid hemma

ja va ska man säga. Fick ett samtal av chefen i morses att jag inte ska jobba klockan 12 pga att dom skottar taket där borta och då får det inte vara folk där! Fine tänkte jag, fast attans kunde sovit en timme extra. men nu är jag glad att jag inte gjorde det. Måste få kontroll på dettta sovberoendet.
Så hon meddela att hon skulle ringa när jag fick traska dit. och 3 timmar senare ringde hon. Snön är borta men nu ligger den framför alla dörrar så vi kommer inte in i byggnaden och det finns inget folk som kan skotta bort det, så hon skulle ringa runt och kolla lite. Men jag ska gå dit bort klockan tre och kolla om jag kommer in eller inte annars får jag gå till det andra stället och hålla anita sällskap.
vad tokigt allt kan bli i detta snökaoset!!

Så för att göra min pappa gladare så tänkte jag faktiskt att jag skulle diska och sen städa lite nu när jag ändå har tid.
Fast jag ska även kolla lite på den här weekend resan.

Så på återseende ;) haha


Drömmer vidare...

om min utbildning. Längtan kommer och gå hela tiden.
jag vill verkligen göra detta seriöst. Fick precis ett brev från en skola som är nyöppnad, men det kostar också. och det finns inget med csn stöd heller.. suck*

har även planer på en språkresa, och där hoppas jag att man kan kombinera skönhet. Finns språk och mode. Men det är inte riktigt min grejj att sitta och sy! Vi får se vad det blir av det.. ska kolla upp detta mer nogrant..

Hoppas det går som vi vill Frida

Massage!

Som dom flesta vet så känner dom faktiskt min mamma. och alla vet att min mamma är sjuk och ont i kropp å leder. Eller hur ?
Och jag lider med henne faktiskt, hon har ont i hela k´roppen jämt och ständigt.
JAG hoppas faktiskt att jag slipper det där när jag blir äldre. men nu när jag är ung och tränar så har jag fått problem med svanskotan tror jag. Jätte ont när jag sitter ner och försöker stäcka ut mig om man säger så.
Så jag funderar faktiskt på om de hjälper med att gå till en massör? kanske är så att man måste massera ut massa koter kanske??. .. hum tål att tänkas på.



Badat i snön....

ordagrant JA! Var påväg till praktiken och skulle gå samma väg som vanligt. OCh det är vägen genom fotbollsplanen och skolan ( ni som bor här vet vad jag menar ). Tittade inte uppåt utan bara där ja skulle gå i snön gick kanske 15 steg, sen tyckte jag de var konstigt att inte snön försvann. Menar det var ju fan en väg jag gick på. så jag tittade upp. och framför mig va det ett hav av snö, dom hade inte skottat där. så bestämde mig för att vända mig om och gå runt. Då åkte jag NER i snön så jag stod med snö upp till låren, nästan höfterna. och ja överdriver itne funderade ALLVARLIGT på att fota det men det kom massa folk så kunde inte med. men så jag vände och gick tillbaka och ni tror fan inet då att ja fastnar med foten och ramlar!!
Så ja, jag har badat i snön men lyckades komma till praktiken och nu är jag varm igen. men ändå hallå?? vart är allt folk som jobbar med snöskottning / plogning!


För övrigt idag så har jag haft en härlig morgon. klockan ringde vid halv åtta. så ställde om den, sen ringde mia och då kom jag på att jävla skulle möta henne på hemköp. skynda på med klöäder och stack dit. vi kom hem gjorde det vi skulle läs på min
träningblogg ikväll så får ni se.
Vi åt en härlig fukost och pratade, myste osv osv. En bra morgon för min del!!
Och mia, det är inte så tokigt ändå :)!!

Nu till praktiken igen, jobbar til 20.00 ikväll, och då ska jag hem blogga lite på andra bloggen.

Lots of Love<3


Bruden!

jag vet inte riktigt om jag får blogga om detta. men jag tänker göra det ändå. jag skall göra ordning mia ( min syster) på hennes och anders stora dag.
Det är inget kyrkligt bröllop utan borgligt. och dom skall gifta sig vid Forshall, vilket är vid en fors och eftersom det är vår då så kommer de vara vitsippor överallt. tänk er själva hur det kommer se ut.

Mia skall ha en brudklänning som är vit med svart bälte. och ett svart lånat halsband av Marika. hon skall få låna en slöja, men vi få se hur den ser ut =) tror det komer bli jätte fint!!



Håret på min syster är den stora frågan, jag kan verkligen inte göra något med hår. så jag tänker försöka i alla fall. och denna frisyren ska ja försöka mig på !



Och till sminket. det är taget av min favorit bloggare Linda Hallberg! Men jag ska fösöka göra den på syrran för jag tror det kommer bli as läckert till detta!
men som sagt STORT expriment. och tåla mod behövs.


Mia om du läser detta så förstår du nu att jag vill testa!

Tärna!!

jag som är tärna!
Och man ska inte glänsa mer än bruden och det tänker jag verkligen inte göra heller, men jag vill också vara fin.
så tänkte visa er lite vad jag har för planer och ni får GÄRNA säga om det är bra eller dåligt.
då kör vi.
Klänningen jag ska ha, är grå. Eftersom bröllopet ska gå i
VITT ( och ingen ska ha vitt mer än bruden)
SVART ( dom flesta kommer säkert att ha det på sig )
RÖTT ( det skall Louise och Veronica ha på sig eftersom dom också kommer vara speciella <3 )
SILVER ( och det ska jag ha på mig "grått" )



Till detta tänker jag ha svarta detaljer, svarta örhängen, halsband, armband, och pumps
nr 1 eller 2?




Sen har vi ju smink och frisyr. Så jag börjar med håret då, tänker avfärga håret och lägga i en ljusbrun färg eller chokladbrun om inte ljusare. Emelie gullunge ska även få sätta i löshår på mig. Så tittar lite på "the look" från röda mattan haha eftersom det nästan kommer utspela sig på röda mattan ;)!
nr 1,2,3 eller 4 ?







Vi har nog en vinnare.. rihanna har både smink och frisyr som jag kan tänka mig.



sminket då...


dåliga dagar kommer och går..

jag har en sån där riktigt dålig dag idag!
eller den var bra när syrran och jag var på gymmet, svettades skrattade pratatde och drömde oss bort.
Vi kom hem till henne åt bra mat osv osv osv..
tills vi kom till den delen då vi skulle mäta oss inför klänningarna som vi vill ha till hennes bröllop. Ah tjenna de va rena skämtet för fan! Och syrran satt bara och skratta åt det!  INTE KUL.
Testade sminkningar hema också och dom blev FAN inte bra heller sur surpuppa å mig...

kom hem surade så ja nästan börja gråta, och min älskade van gaby fick mig på bättre humör och gav mig hopp. Mia vi ska klara detta om ja så ska DÖ på kuppen! jag dör för oss båda så du kan få gifta dig ändå ;) ! hah
nä men som sagt, tur jag har han (F)!

testade min svarta klänning jag skulle haft för två år sen på nyår och den passade inte då men nu sitter den som smäck faktiskt så det är ju posetivt!!!
så den blir det den 13:e ;) !!

jag är duktig ändå, inte tokigt!!

rastlös

Det är nått fel med mig, när jag är rastlös så bakar jag. men jag bakar aldrig åt mig själv utan ja bakar och matar andra med de haha :P visst idag åt jag en cupcakes men det va jag förtjänt av. och vet ni vad det bästa är?
JAG FÅR..


snöoväder!

Helt jävla sinnesrubbat att det kan existera såhär mycket snö!!
Gick till ica och sen till syrran och hem igen, och det är fan snö ända upp till mina knäskålar! Såg syrran skotta så tyckte synd om henne och skulle hjälpa henne  ah tjenna!! börja frysa som ett as pga att ja hade ju fan bara linne under jackan ( hade inte planerat att jag sklle vara ute så länge). Stannade kvar en stund i alla fall, men sen gick jag hem och nu har jag ingen känsel i mina ben ! tokigt nog.
Tänk när den här helsikes jävla snön ska försvinna?!!? det kommer ju för fan bli översvämning överallt, sverige kommer gå under.
Och så kan ju dom som har jouren när det gäller att skotta snö ta tag i det tidigare!!! och inte för sent!!

Och sen hjälper det ju inte om man skottar för de blåser ju bara tillbaka


Långt inlägg :P??

Jag satsar på det med en gång !

Min dag har varit riktigt bra faktiskt!
Vaknade i tid, så tog tid på mig att äta frukost och göra mig i ordning (vilket jag inte gjorde eftersom jag skulle simma ). Så Traskade iväg i snöstormen till mia för att ta en fika ! Och där fick jag gott kaffe, massa mys med Loke som klättrade upp i mitt knä för att sitta och kolla på Skönheten och Odjuret. Sen så gjorde jag lite tränings schema ihop med mia. Fick även passa barna lite medans mia skottade snö! duktiga henne!!!
Klockan ett bar det av till badet, och jag hade bestämt mig för att simma som sagt. När jag väl kommer dit så solar jag en stund! och sen hoppar i vattnet ISKALLT! Men bara jag där och hög musik simmade som fisken i vattnet! och fick min träning som jag behövde. Upp ur vattnet duschae och gjorde mig i ordning. Klockan va ungefär kvar i två när ja brjade jobba och ja kan ju lova att jag blev hysterisk men det gick över...
Bakade muffins för en hel jävla armé idag haha. Sportlov nästa vecka för barnen så finns massa muffins å köpa även cupcakes!!
Härligt tjejsnack ihop med chefen,syrran och sofia idag! Vill säga att de är härliga tjejer det där och jag kände mig bara så jävla glad av det. jag trivs verkligen på min praktik! menar jag får träna sola äta när jag vill. jag tar hand om mig själv för jag vet vad som skall göras! Stort ansvar oh det är härligt!! klättra på stegen bara (Y) det gillar vi.

Mia och jag hade bestämt oss för att ha en liten syskonkväll och det blev toppen!! haha men jag gillar mia´s kommentar till mig idag.
jag sa nått roligt och hon skrattade och säger " - va roligt du är linda, har du alltid varit såhär rolig ?" ehh jaha? tack för den :P
Men vi hade roligt och mysigt, med sushi som mia hade varit iväg och köpt men ja orkade verkligen bara tre bitar :s mättsamt det där. sen hade hon choklad och chips inte alls nyttigt men blev av det också och nu mår jag illa!! Vi kollade på Prinssesan och Grodan och fan jag säger det igen och sagt det förut JAAG ÄLSKAR DISNEY! inget fel på det och man behöver inte vara"barn" för det. och man kanske kan drömma sig bort att det KAN ju finnas Mr right för oss ALLA där ute nånstans. och NÅN kille kan vara så underbar som dom är i disney filmer. drömmar går ju. Men åter till filmen. -se den!

Ska upp tidigt i morgon och träna med frida om hon inte är insnöad om hon är det ska ja sparka bort snön och gräva ut henne så vi kan träna :P för jag vill verkligen inte gå på spinning :( hatar det!!!
Låt det sluta snöa!!


En toppen Fredag<3


vänder och vrider!

Alla vet att jag älskar min säng eller hur ?
Shet brukar inte vara lätt väckt med det har jag varit det senaste, vaknade av syrran skickade sms vid halv sju / sju? och skrev att det blev ingen morgon träning pga att Loke stannar hemma från dagis. Så jag ställde om klockan och somnade om. vaknade självmant och ändå vänder ja och vrider på mig. Spelar ingen roll hur många gånger jag vänder och vrider på mig för jag hittar alltid skönare ställning haha, helt sinnes sjukt.
Så träningen för mig själv idag är att jag går tidigare till jobbet och simmar / solar. så får jag träningen gjord. Och ikväll kan jag ägna all min tid åt syrran, film, och sushi som jag tjötat hål i huvudet på mia hihi ÄNTLIGEN.
jag vill inte gå upp men jag måste väl :(


babe

Ja vart ska ja börja?
posetivt tänkande gör allt bra inte sant ?
Mötet idag gick skit bra, folk är nöjda med mig och trivs. Mycket beröm till mig för jag ligger steget före och tar för mkt ansvar. Jag visar vad jag går för och tar hand om kunderna. Vilket jag själv tycker är bra, vem vill inte ta hand om sina kunder lixom?
Andra bollar i luften också, så vi får se hur allt går egentligen. Borde ta tag i en boll och hålla den kvar. Fast väntar bar apå svar från frida och även kataloger haha. Sen får vi se vart vi tar vägen! ;)

Babe


Jag är kär i en dröm

Det stämmer bra det.
Ibland blir man besviken, men idag insåg jag det. jag är kär i en dröm. vem vet om den existerar, om den är sann eller inte ? Menar.. man träffar nytt folk på internet varje dag. eller ah jag gör det i alla fall.. Men det finns en person som sätter sina spår. Man börjar dagdrömma, vill ha verkligheten. Men Finns du ens? eller är det bara en påhittat person?
önskar nästan att du läser detta men ändå inte...
vad har du gjort med mig?
Jag får dagdrömma precis som vilken annan människa som helst :)



Glad dag!

idag vaknade jag med ett strålande humör även fast syrran ringe och väckte mig ( som jag bad om ). ska gå bort till dom om en stund och kolla hur det går med snöskottningen men ska köpa med mig en lite suprise till dom =)hhi! duktiga som dom varit och skottat så mkt!
Vet inte men idag känns det som en super bra dag

Innan bröllopet!

jag vet att det är syrra som ska gifta sig men jag vill också vara fin så tänkte fixa lågt hår igen då ;) !! och denna hårfärgen (Y)!



försvinnnnnn

Ligger i soffan, lyckats tvätta idag  men ska ställa mig och diska innan pappa kommer hem så blir han glad!
den här förbannade jävla snön kan ta och försvinna nu :(

drömma får man väl göra ?

haha ja va ska man säga drömma får man väl göra ?
hade varit riktigt nice att åka iväg till Thailand just nu. fast inte bara en vanlig resa hade varit nice med lyx inblandat. Lyxplan, lyxresa, lyxbåt! ja det mesta. .
Slippa trängas på flyg och kunna slappna av på riktigt. ja asså man kan ju drömma som sagt, det gör väl alla :)?
Dricka skumpa, ligga vid polen och steka. Möjligtvis på en lyxyacht. hahah aah ..återgå till verkligheten


Ångest AB!

Jag fattar inte hur jag kan må såhär!
Legat hemma sen i måndags pga att ja haft kramper i magen! och då har jag inte kunnat träna. Och idag när ja vaknar asså ja känner mig inte direkt snygg!
Ja vill kunna träna och allt! men när jag är sjuk så kan man ju inte träna så varför ska jag få ångest för det???
Jag mår bättre av att äta rätt å träna.
Magont har försvunnit litegrann så i morgon ska ja till praktiken och då ska ja fan träna!!

åååhh denna dagen suger redan.

:(

drömtydare sökes igen ?


Sitter i soffan och försöker räta ut mig faktiskt! Andas lugnt och dricker vatten!
Funderar också på min dröm som jag hade i natt.
seriöst de är inte första gången ja drömmer att ja tappar tänder. det är hemskt!! Och vad kan det stå för ? Vissa säger att det är bra, andra dåligt. Jag får snarare panik av den drömmen! samma jävla dröm hela jävla tiden.. ska ja bli tandlös eller vad då??
help


magen !

jag måste verkligen kolla upp om jag är allergisk mot mjölk eller gluten eller va fan det heter!!
hemma från praktiken idag!! *arg



(bilderna tagna igår)

Thors namngivning!

Alla hjärtans dag och den dagen ger jag till Thor, eller rättare sagt vi alla ger den till Thor.


Nyårslöfte klart!!!

asså förstår ni lr!
Varje fredag klockan 17.00-18.00 ska ja och syrran ha Zumba pass !! Så vårat nyårs löfte är ju helt klart!!


att göra lista

att göra lista ( när jag kommer hem )

  1. Byta säng kläder
  2. Städa ordning på alla saker runt omkring
  3. Lägga tvätt i tvätten
  4. Damma
  5. Tända ljus och fixa smink bordet
  6. Skriva tränings schmea
  7. kolla igenom nästa veckas träning och mat
  8. damsuga
  9. stänga av mobilen
  10. sten sova
  11. Vakna i morogn precis när jag vill.
  12. Tvinga med mia till gymmet en timme!

solarium!

Jaaa och mia fick i uppgift att hjälpa hälsoborgen att fixa ordning deras solarium som nu för övrigt kostar 1 kr minuten :D;)!

men har inget före kort tyvärr :/
men såhär blev resultatet!


Och även lite annat :D


som jag lovat er!

hihi stämmer bra det .. mitt smink bort har jag fotat nu!
och även mina nya härliga färger. men sminkboret är inte klart än! inte på långa vägar men det finns där i alla fall ;D !!






min fråga till er.

Vad ska jag göra ???

jag är i en suitvation där, en person snackar så jävla mkt skit om en annan person. för att detta ska bli lättare så kommer jag döpa dom till ett och två. Person Ett är den som snackar skit, person två den andra.
Person två har jag inget emot, trevlig, lugn, lite blug sådär. medan person ett är som en hök, som bara tjara och snackar låter inte en människa andas emellan ungefär såhär upplever jag det.
Person ett, snacka så mkt skit om person två att jag spyr. ända jag gör är att stå och säga "mm". Jag har sagt ifrån nån gång sådär vad jag tycker och tänker.
men är det meningen att jag ska säga detta till person 3? jag vill inte vara nån skvallerbytta men just nu så har ja ångest. faktistk! asså de är sjukt jobbigt för allt börjar bara om från början.
Kan det vara så att person ett är avensjuk ?
kan det vara så att person ett vill få en att må dåligt ?
kan det vara så att person TVÅ verkligen är avskum ?
jag vet faktiskt inte, jag vet inte vad ajg ska göra. stänga av tankarna och bara låta det rinna iväg ? ja om det ändå vore så enkelt.


blogg.se funkr inte som det skall idag så blir en uppdatering i morgon kväll! god natt

till bordet

Detta hade blivet perfekt till mitt bord!

en sån här hylla 149;-

Två sånna här 99:-

Och en stol! 169:-

rena julafton!

jag är ny ägare till dom här härliga färgerna!! jag är så kär så kär. det va det bästa sm kunde hända just nu. men vill ha flera, så ja måste "bygga" ut mitt smink bort haha ;D men det ska ändå göras ändå.
jag och syrran va på rusta idag och " shoppade " loss lite. blider kommer upp ikväll och jag hoppas ni kommer att gilla det. men jag hittade en tapet som jag blev helt kär i och som ja ska kolla upp vad den kostar och köpa, eftersom jag ska göra om i rummet här hemma. och den kanske tar slut :O? Så Tänkte i alla fall ha den som en fondvägg, det kommer bli riktigt snyggt!
Planen är ju att jag ska bo hemma minst ett år och spara pengar. kommer aldrig flytta hemmifrån efter jag gjort ordning här haha ;)! och vet ni vad det bästa är ???.. dom dom* ( leksaker från br ) nä men att pappa kommer älska det också. På nått sätt så säger han alltid " åh vad du är jobbig som ska hålla på och grejja". men Jag vet att han gillar det innerst inne för det kommer alltid ett " ah det blev inte så tokigt ändå" haha.. Pappa du är bäst :D men även mamma roger, mia anders loke och thor också :D! my big famely!

matrecept osv kommer också ut ikväll på min "sport blogg" så kolla in den också. Men för gudskull glöm inte att kolla in boggen ikväll eller i morgon! saftiga bilder komma att komma upp!!



Behöver fortfarande hjälp med vad mitt mål kan vara varje månad?

Det du inte visste om mig ..

Det du inte visste om mig ...

  • Oftast klär jag mig i svarta / mörka kläder, fast egentligen gillar jag ljusa och mjuka färger!

  • jag har haft massa djur som liten, väldigt många katter och hundar! men önskar mig fortfarande en liten vovve att pussa på. Fast kanske borde skaffa mig en Guldfisk mycket fint!
  • varje dag så skriver jag kalender, och planerar oftast mina dagar / veckor med den.

    • Jag måste lyssna på musik varje morgon för att vakna, har jag inte lyssnat på musik så är jag sur och grinig. Det är som folk som är beroende av kaffe inte får sitt kaffe!

  • Jag älskar snön och jul, men har även börjat älska sommaren lika mycket konstigt nog!

    • jag faller för intensiva blickar
    • Jag har precis blivet helt såld / tok kär i fiat bil!
    • Jag älskar att stå framför spegeln och mima.
    • Jag dricker ungefär 2 liter vatten per dag
    • Jag kollar på kläder i smyg och drömmer mig bort!!
    • Jag vill tautera hela mig höger arm!


      Lite onödigt fakta men trött är jag nu i alla fall .... natti


minns ni ?

Minns ni min lista jag gjorde ??

under 2010 ska jag;


  • Börja spara pengar
  • Använda mitt träningskort till fullo
  • Fixa ett jobb
  • Kanske börja plugga?
  • Bli mer hälsosammare
  • skaffa längre hår
  • ska på kiss konserten i sthlm!
    Tatuera mig ännu mera!
    sola ännu mera!

    Tänkte meddela lite saker som redan har börjat lösa sig.
    1 ) Träningskortet används till fullo.
    2) det har bara gått en månad men lite pengar är sparade
    3) sommarjobb är fixat, och just nu praktik
    4) Jag har blir mer hälsosammare, tar vara på mig själv mera
    5) Solar gör jag hur mkt som helst haha

    så egentligen är det ju, konserten som väntar.
    Och Tatueringar som jag vill göra!
    och håret växer så det skriker om det!
    Detta året kommer bli ett toppen år känner jag redan nu så låt 2010 vara mitt år



the tournament

the tournament
Har precis kollat på en jätte bra film ihop med marre och mattias! Och jag tyckete den va sket bra så den får lätt en 4:a av mig. se den!
och mia ( syrran ) va fan ska ja ha filmtipset.se för när sidan aldrig funkar när jg ska skriva in nått :/
skit sida! .


Mitt nästa mål ...

har min andra blogg där jag skriver om min viktnedgång och träning samt mat!
men nu är min stora fråga ( för att jag inte ska tappa motivationen ) vad mitt nästa mål ska bli ?.
Mitt mål började efter nyår och slutade till sofias fest. och jag lyckades gå ner i vikt.
men nu då? ... förslag ?

God morgon!

God morgon gott folk!!!
Sovit as härligt i natt, somnade vid tio tiden! och sov som en stock faktiskt.
idag ska jag min syster och loke och mamma samt roger åka till badhuset och bada lite. Även om jag är sjuk som sen tok så varför inte?
OCh efteråt så ska ja mysa med en BEN och JERRY glass faktiskt!!
Sen får vi väl se om något händer ? :) '

Planerar min söndag lite, för ja och marre ska ta och äta liten god middag och mysa!


zumba!!!

Kolla in!   http://spaanhis.blogspot.com/

lite blogg kanske

jag borde blogga lite.
Var hemma igår från praktiken, vilket inte kändes så jäklans bra eftesom jag bara har varit där fyra dagar och sen blir as sjuk. men så kan det gå. Tyvärr tränade jag på dagen innan, och det blev inte bättre på eftermiddagen när ja skulle jobba för då kom migränhuvudvärken och svårt att andas osv osv. Så va hemma och vila upp mig tills idag. Idag ska jag bara med syrran och titta på när hon tränar, och lugna hennes nerver samtidigt som hon lugnar miina! sen bär det av till jobbet klockan 15.00. Och då tänkte jag prata lite med mimmi och dona lite. Passet som jag och syrran ska ha börjar 16.30 och då måste ja må bra eftersom ja ska träna då, dumt nog!
I helgen tänker ja bara ligga utslagen i sängen och inte göra ett skit, se till å bli frisk ungefär så ja!

Sökt endel jobb lite här och var, utanför västragötalans län. Så jag började uppe vid stockholm, kollade lite och hittade nått intressant som jag funderar på att söka. vi får väl se!

fan nyser hela tiden!


sminkbord

.. ak! jag lovade er bilder på mitt fina sminkbord men nu är det såhär.
Jag är för trött för det.
så ligger i sängen och tänker blunda nu...........................

tummen upp

har varit väldigt dålig på blogga det senaste men jag har varken orkat eler haft tid!

Snöstorm ute och jag börjar undra va fan sommaren är. jag som HATAR Sommaren längtar som fan til sommaren! nu får det vara nog med snö.. Ska uppdatera här lite senare ikväll och visa mitt fina sminkbord pappa byggt till mig :) har ja världens bästa pappa lr ;D??
och så väntar ja på mina läckra ögonskuggor från trader också!
de kommer bli najs, ända som saknas är en barstol och små lackhyllor från ikea sen e allt galant!

sömnbrist

helt sjukt! försökt sova ganska länge nu och jag kan fan inte sova. kan inte somna.
somnar om en stund och vakna. så sover jag en stund till och vaknar.
vakna av att jag är törstig, vaknar av att ja e kissnödig, vakna av at ja int kan andas, vaknar av att de är för varmt. vad är det med mig ? jag behöver ju faktiskt sova. ska upp klockan sju egentligen och göra mig i ordning osv för dra till gymmet! måste ge fullt ut idag för igår gjorde jag ju för fan ingenting.
ska tll praktiken idag igen klockan 15, och värsta är att jag börjar bli sjuk på det. nu får ja fan lägga av.. SOOOOV !