bada !

Sitter hemma hos mamma nu!
Seriöst något allvarligt fel på mig faktiskt. jag ställde klockan på 9.00 igår kväll, men jag trodde att jag ställde klockan på 10.00! haha .. så jag gick upp packad det jag skulle ha osv. och åkte iväg till mamma. Var här halv kvart i tio och trodde då fan att jag var här kvar i elva. haha ! vilken dag det kommer bli idag.
Så nu sitter jag här och v'ntar på att pappa ska komma hem så jag kan åka till honom å hämta slddar och sedan till mia och pussa på mina söta systersöner :)!
ska till frida idag också och ikväll ska ja ta en varmt LÅNGT BAD!

upp innan ett! wow

att jag alltid skall vakna såhär sent! vad är det med mig igentligen?
Har i alla fall tagit mit i kragen och gått upp innan ett idag och det är ju bra ! För å vara mig.
Tänkte städa idag, och tänkte även att jag skulle handlat mat osv. Men det gör jag nog på fredags när allt annat ska handlas också. Har ja mat så det räcker till fredag :).
Tänkte också ringa min mor sen och fråga om ja får sova hos dom från i morgon till fredag. En dag alltså. Blir lättare med allt annat med :)
så vill ja ju träffa lilleman också ;p LIIIITEN baktanke hihi.
Det är många bollar i luften nu.

ett litet tips? Rött?

Ovanligt att jag sitter i soffan va ? haha .. Det gör jag inte nu! sitter faktiskt i köket, och vänta på kyckligen ska tina klart nån gång. sent för äta middag men vad ska man göra ? inte ätit något förutom kakor idag!
Hör tv i vardagsrummet / sovrummet, och låter som despret e på.
Så planerar på kyckling och ris med currysås idag! haha och vatten. Ska åka och handla middag och allt i morogn men idag har jag ju haft fullt upp som sagt.
En vanlig onsdag? eller en dag närmre så man blir MER ivrig än vad man redan är .. hihi pirrpirr!
Så kan ge er ett litet tips inför lördagen. RÖTT


Lunch ihop med sara, avslutades med pussar på Thor!

God kväll!!!
Min dag började med en lunch ihop med sara, och avslutades med att jag fick pussa på Thor.

Sara och jag satt och lunchade på Oden cafet och tjötade om allt möjligt. Det var skönt att träffa hnne idag för hon verkade ha repat sig lite. Men jag känner henne för väl så känns som hon döljer det.
vi åkte till min mor idag också satt där en stund och pratade och busede med Loke också :)! hemskt vad han pratar :) men världens mysigaste kille.
Sara åkte vidare sen också. och jag stannade kvar.
Jag och mamma och roger åkte till mia sen ( För hon hade fått komma hem ) och där fick vi se underverket. oj va söt han är! så liten och fan va sugen man blir på bebis!.

njut av bilderna!!






inget mer bloggande ?

Sitter i soffan och har precis fått i mig spagetti och köttfärsås! mums*

Allt händer just nu runt omkring mig. Mia får bebis, saras morfar går bort, maggan e sjuk. varför händer allt nu?

Idag blir det faktiskt inget mera bloggande för ja ska ta mig en dusch och sova tidigt

Chokladbehover är fett stort?

Som ni vet så har jag sagt upp mitt choklad behov i två veckor nu! och ni kan ju bara tänka er vilket behov jag har just nu. Deppig och sötsugen!
Att gå in i en affär och bara blunda för allt e inte så jobbigt igentligen, men ibland visar man mera svaghet än starkhet! och idag  har jag varit stark!
Ingen choklad .... än så länge ;D!

denna dagen blir fylld av tårar

det är ofattbart hur det kan hända. hända en nära och kär person! jag förstår inte.
vaknade av att någon skrev till mig på min msn. ljudet  var på eftersom jag somnade ifrån datorn igår.
sara hade skrivet klockan 9:00 och sökt mig, klockan var nu 10:00 och ja ringde henne, inget svar. eftersom jag  väntar på att hon skulle ringa tillbaka så passade jag på att kolla min bilddagbok, och där fick jag svaret. jag kollade på skärmen och lät tårarna rinna, telefonen ringde och det var sara. jag försökte samla mig och hon också hörde jag och fick svaret. ja hennes morfar hade gått bort. Detta är itne förstårligt eftersom han va en av dom starkaste människorna jag känner. jag hoppade upp ur sängen och 10.15 var jag hos sara, jag krama om henne och tårarna rann från mig och sara. hon skrek. hennes morfar har varit en sån underbar person, han har funnit där och ställt upp i alla väder. varför ska det hända henne? det är mycket just nu för henne, och för 10 år sedan så förlorade hon även sin far. Hennes morfar har alltså funnits där en som extra pappa och hjälpt henne hela tiden.
Vi sitter här nu i köket, precis gett hennes syskon mat och vi förstår fortfarande inte vad det är som hänt. Tårarna sipprar fram då och då. och imellanåt kommer även ett skratt.
Sara jag kommer finns här för dig nu i alla väder. ring mig även om det är mitt på natten. mina tankar kommer vara hos dig och jag  kommer hjälpa dig att jobba dig igenom detta. Du får inte ge upp, men du måste även jobba dig framåt. det är jobbigt.

Det är konstigt att en sånhär sak ska behöva hända för att man ska inse hur mycket dom nära betyder för en igentligen. Jag insåg idag att man ska ta vara på dom man har och älska dom. säga det till dom.


denna dagen blir fylld av tårar och sorg.


Frågestund!

Frågestund på Bloggen! - skriv din fråga till mig och jag ger dig svar innom kort


Go natt ?

God kväll!
Så en seg dag som denna är fruktansvärd om man säger så.
Men min dag avslutas med en lång varm dusch, och ny färg på naglarna. Igår var det svarta toppar idag är det hel svarta som gäller. vad blir det för färg i morgon?
Härligt när man kan ta egna "spa" dagar hemma!

I morgon ska ja städa lägenheten från tak till golv! och sedan packa min väska och kanske bege mig till Grästorp ett par dagar.

God natt gott folk:)





Avrils läckra naglar! stilrent!



choklad? är det som sluta röka ?

Sitter nu här i soffan och myser med mig själv!
Väntar på att maten ska bli klar så man kan få i sig lite mer än en barnpizza som man åt klockan 12 i morses!
Har även tänkt på en sak.
Choklad, ni vet hur tokig jag är i choklad!  MEN! alla påstår att man får finnar av choklad och allt, och konstit men jag tycker inte att dom ploppar upp när jag ätit det. dom kommer bara sådär ändå.
SÅ! jag ska göra såhär, jag ska vara utan choklad i två veckor. Start i morgon! .. så följ mig på kuppen det är värre än jag vet inte vad.
Det är som att en rökare ska sluta röka kan jag lova haha.. :D





drömmer mig bort

Ligger i soffan och jätte segt.
Sitter även och kollar lite på internet och drömmer mig bort som vanligt.

Crystal 135 kr från make up store

DARKNESS 135 kr från make up store
BLACK eyliner 145 kr make up store

COVER ALL MIX 265 kr make up store

COOKIE 135 kr make up store


ah man kan ju drömma i alla fall finns massa mer!


Utekvällen var lyckad!

ute kvällen igår blev mycket lyckad!
meningen att jag och hanna inte skulle dricka men vi bestämde oss för att göra det ändå. så vi gick till lipz när det öppnade och tog oss en kanna och två öl till att börja med. och ja det slog. och under kvällen drack jag tv å öl till. så igår hade jag en perfekt fylla. 
Maggan, micke, sandra rickard johan mattias gude ( två till ) emelie och camilla ( och en av hennes kusiner) kom igår till lipz och vi dansade som tusan!.  ja och emelie gick runt och fnissade till när vi såg en så fin kille igår, för det första tycker jag att hn va så lik chris så jag kunde inte sluta kolla på honom, och ögonkontakten va inte dålig. I alla fall så skulle maggans kille micke vara så snäll och hjälpa till senare haha.. :)
ja sa tll hnom att gå med mig jag måste prata med honom, han gick med mig men jag ångr mig och ville gå tillbaka.. hmm han sprang efter honom så ja där va vi på 15 ålders nivån igen! Men pratat med honm fick jag och vi bestämde oss för att ses igen vid två. Men Nej tyvärr gick vi bara förbi varandra.
Men as trevligt hade jag och de va skit kul att träffa Hanna igen! Kul att han henne hemma lixom :)! gasch vad jag saknat dig stump!!
Fyllan igår var perfekt. leendet lyste, alla var trevliga och ingen var odräglig!
Tack för en toppen kväll!!

Out!

yes ikväll blir det krogen!
så när jag kom hem förut var det bara snabbt in i duschen. raka bena och börja göra sig i ordning snabbt som satan.
Hanna kommer hit snart! har inte träffat henne på 9 veckor så ska bli super härlit att se henne (L)
sandra rickard gude johan emelie och camilla kommer ut också :) senare får vi träffa mggan och micke också :D kanske dahn och hans polare vi får se på detta :) men ett gäng blev vi




pengar?

ska man tjäna på detta ?

jobbig stund

varit med om en jätte jobbig stund nu må jag säga.
Träffade min syster idag på sjukhuset! och Anders och Loke var med, så mötte dom i korridoren och Loke kommer springade till mig med öppna armar:) världens kram! min underbara systerson.
kramade mia, och fick träffa henne 30 minuter i alla fall.
men till den jobbiga stunden.. När vi skulle gå. Loke ville inte lämna mamma (mia ) .. vilket jag förstår och han skrev och ålade sig och ville verkligen inte. efter vi fått på jackan så såg jag på mia att hon var lika gråtfärdig som loke men fick hålla tillbaka tårarna .. Hemskt. ja var nära på börja gråta också. Ont i hjärtat gjorde det. På vägen ut så skrek loke " mamma " om och om igen. och tårarna rann... de gjorde ont i hela mig!
Loke.. mamma kommer hem snart ... ( hopppas jag ) (L)

Bilder

Varit på kalas nu! puh helt jävla slutkörd kan man ju lugnt säga!
slänger in lite bilder

kalas dags!





Skjorta från Vila.
skärp från HM
Tights från GIna


Barnkalas

God morgon gott folk. ibland säger jag bara .. telefon / mobil är djävulens uppfinning! att vakna av de förbannade ringadet är hemskt :P!

ska iväg på kalas idag. kusinen jacob fyller 10 år. stor grabb nu. så blir massa kaka och tårta och kaffe som vanligt.. puuh*
Efteråt ska jag iväg och träffa min älskade syster =) Längtar såååå*
och ikväll ska ja träffa Hanna :D som jag också längtar efter! så ikväll blir de krogen förhoppningsvis=) antignen här eller i göteborg :) let´s seee!!

min dag!

ja har gått och väntat och väntatoch väntat! på att min syster skulle ringa!.
ochnä det gjorde hon inte.


Så jag åkte till tygladan och köpte svart tyg sen vidare till frida i grästorp och så skulle vi börja på våra klänningar som vi ska ha till maskeraden ;P haha Jag satt mest och titta på och frida sydde, ja förstod inget av det där. men det blev bra :)! faktiskt är frida super duktig på sy ;D hihi. så till middag blev det en kycklingtallrik mitt upp i allt haha. men det var det ända jag fick i mig idag också.
Så efter en lång stund så åkte jag hem och väntade ännu mera!


sen ringde min älskade syster! och jag ska få träffa henne i morgon.

Mia och jag har en stor syskon kärlek till varandra! med bråk och kärlek haha :)


en flickas dröm ?

Vad är en flickas dröm ?

Dom flesta skaffar sig långa förhållande, förlovar sig gifter sig. Skaffar barn och hus. inte sant ? det är ju en normal dröm för alla.

Min dröm är. få min karriär, öppna min egna butik. Skaffa mig en stor etagelägenhet, med ljusa rum ( mörkt sovrum). Stora gröna plantor, stora fönster som går från golv till tak. Håriga mattor och en underbar inredning helt enkelt. Skaffa mig en "man" som finns där, har bra jobb, älskar mig för den jag är och tar intiativ i hemmet. vi delar på allt och även när det gäller mat och städ. Senare i framtiden kommer barn. Ja helt klart ska jag ha barn. Men när jag är äldre. innan jag får barn vill jag gifta mig. och jag skall ha ett stort vinterbröllop!! med min syster som tärna i alla fall. och en underbar klänning och bukett. mitt bröllop ska gå i mörkrött, vitt och silver. Efter mitt bröllop kommer barn i alla fall.

Ja alla har vi olika drömmar inte sant ? Min fråga är. Vad är din dröm ?


en jobbig morgon

vaknade av ett jävla ringande. fan innan man fattar att det är telefonen som ringer. shet längdhopp upp ur sängen och rusa till telefonen. och det är inte mia! typiskt. Men det var marie =) min morbrors fru, så vi pratat en stund och efter det la vi på och mormor ringe. ALLA RINGER FÖRUTOM DEN SOM SKA RINGA :P jag blir tokig här.
vet inte men jag är ingen frukostmänniska. Gjorde ordning två smörgåsar och ett glas mjölk,  jag hatar mjölk så förstår inte varför jag sksa dricka det. men mamma säger att det är bra så varför inte ? men nu mår ja så illa så känns som jag ska spy =/ ...  har inte ens tagit två bett på smörgåsen ännu! ..




 


Bästaste M och A

Okej tänkte ta allt från början.

Ni vet kanske att jag och syrran har världens syskon kärlek. haha men vi bråkade eller tjafsade för två dagar sedan ungefär och allt gick över för mig även om jag inte pratade med henne.
idag ringde hon vid två halv tre och berättade att hon började få värkar. och jag blev super glad! och klockan halv fyra skulle mamma och roger hämta mig för vi skulle vidare till mormor och morfar!
Ringer mamma och frågar henne vart dom är osv. och hon berättar klockan 15.00 att mia och anders fått åka in  och mia grät jätte mkt och det var ungefär två minuter mellan värkarna. .
Loke var med oss och handla och fika hos mormor och morfar. och alla satt på helspänd kan jag lugnt säga. klockan sex åker vi från mormor. och då ringer anders och berättar att det blev en pojke!
alla blev förvånade men superglada. Faktiskt, så började jag gråta av glädje. Och jag tänkte på min kära syster, att det äntlign är över för henne. den smärtan hon haft!
Grattis till Er båda! (L) väntar på samtal från er nu såååå riiiing :D:D!






Nybliven moster!

17.50 Blev jag Moster !! .. ååh vad jag vill träffa både Pojken ochmin syster nu!

Morgon

Jag börjar alltid min dag med en dusch. konstigt ? nej faktikskt inte. När man har så sjukt kort hår som jag har, och använder gele och vax och spray allt för att de ska se någorlunda ut så måste man duscha innan man går och lägger sig och när man går upp. ett jävla duschande.

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, ioförsig så måste jag börja gör mig i ordnig för klockan 15.00 så åker mamm och roger från Grästorp och sedan ska vi till mormor och morfar! Mysigt.


kvällens program

Precis kollat klart på fråga olle. Och dags program var dom med två brudar i bulgarien.
visst att det är fest och allt, och jag själv har varit där . men asså man vill inte ha sex efter det där. Dom visade så sjuka äckliga könssjukdomar så det är inte sant. Jag spyr bara jag tänker på det.
Så sitter folket där och säger " skit samma, finns det ingen kondom så kör vi bara". Vad fan tänker ni med. ni ska föreställa 20 år! inte 12.
Nä fy. mycket äckligt!
nu blir det vatten och sängen.


Fel på min dag?

Vad är det för fel på denna dagen ?
Jag är så jäklans trött hela tiden, och fått gå och lägga mig mellan tre och halv fem. Fortfarande trött. Men även på värsta myshumöret!

Planer på att färga håret, och det har jag prata om förut. inte färga över det ljusa men de bruna jag har. lägga i nått åt det röda hållet kanske ? vem vet ...

hade en diskution med min vän igår. och det tänker jag inte ta här. bara en sak
Vi är såna vänner så pratar inte vi på en månad  och sedan pratar så är det som att vi aldrig varit utan varandra.
en sådan vänskap uppskattar jag. för vi vet vart vi har varandra.

I morgon ska jag får träffa min underbara Mormor och Morfar :) ska även få träffa mamma och roger också.
Längtar i massor!!


vaknat till liv

20 minuter senare. och jag har vaknat till liv!
seriöst har en tromb gått igenom mitt kök eller vad ? saker överallt. oh disk uff!
borde ta hand om detta omgående.


God morgon

God morgon gott folk!

Riktigt duktig har jag varit som vaknar innan ett två dagar i rad haha.
Idag händer faktiskt inte så mycket! ska iväg och träna i eftermiddag känner att jag behöver hitta tillbaka till det eller så blir det väl att jag åker med maggan på någon spelning :) vi får se!

Drömde världens mardröm, vaknade av att ja bara stirrade i taket! brrr*
Jag är på jackt efter det "rätta" kortet
vi hörs mera under dagen ;) ciao!


kolla in tröjan



Kolla in tröjan.


snabbvisit!!

Äntligen hemkommen!
magkatarr som jag vet inte vad. Konstigt nog. Åt lite sura godisar och tji fick man för det!

Maggan hjärtat hjälpte mig med ett roligt program som gör om bilder osv! Mycket roligt program så tummen upp till maggan darling!!
Så ja som sagt gick hem till henne, lekte av mig lite med programet och fick gå hem. men har ändå haft fullt upp ändå hela dagen! trött och huvudvärk nu!
Min dator har även börjar krångla IGEN, hur seg som helst! men kan bero på alla bilder jag har så jag funderar på radera alla bilder från det förflutna och bilder får förr!
MATEN ROPAR!


tryck på bilderna för att göra dom större!

God morgon gott folk!

varit vaken ett tag. !
Vaknade tidigt idag faktist. forfarande mörkt ute, och jag trodde klockan va tre på natten, men klockan va typ tio på dagen. Fortsatte blunda och vill verkligen inte gå upp ur sängen. 11.57 gick jag upp

har varit och handlat idag (redan ) snabbt för att vara mig. och fått i mig mat också duktiga mig.

tänkte åka til sara om en stund och hjälpa henne :) eller rättare sagt störa henne och anna med en lite lite liteeeeeen överreaskning :)


Jag längtar efter min mamma och min syster (L) men mest av allt min älskade systerson Loke!


Levande ljus

Ni vet ju hur härligt jag tycker det är med att tända ljus. Jag har gjort det i massor nu! ljus överallt. haha.
men jag blir lugn av det, slappar av och njuter.
lägger bara upp en bild, men hela lägenheten är full!
enjoy!


RÖSTA!


Hur ska man förklara detta då ? ..
jag behöver hjälp för att hitta det "perfekta" kortet elle vad man ska kalla det för.
så gå in på min Bilddabok och "rösta".
http://Spanis.bilddagboken.se/p/show.html?id=418041394&directlink=1

tre

Förstår mig inte på dom överhuvudtaget. När jag skaffade tre gjorde jag det i en butik och allt gick jätte bra. JAg är super nöjd och detta ville jag givetvis dela med mig av til syrran med.
Syrran skaffade där emot det via telefonen, av en tele försäljare. Han lovade henne billigare och guld och gröna skogar. pfs vad håller ni på med ? det har krånglat från första stund. hon får inte det hon ska ha, hon får räkningar på flera tusen ? asså seriöst vad håller ni på med. ja blev MYCKET besviken!
Men när hon väl får igång det normalt så kommer hon INTe att ångra sig det kan jag lova !




jul jul strålande jul!

Det här är inte sant!
när jag väl kollat blogglovin som existerar så hittar jag en fantastisk julblogg som jag bara älskar! Förstår ni? allt handlar om julen. Jag blev helt varm i hela kroppen och bara längtar tills jag ska få ta fram alla julsaker!
i morgon vill jag nästan klä julgranen haha . http://christmastime.blogg.se/

För mig handlar julen om glädje, mycket snö. pynta, pyssel. värme och kärlek!
Jag vill ha en gran som är grön och massa olika färger i. Tills andra vill ha en rosa gran med svart i eller en vit gran med lila i.. eller annat. det vill jag inte, då får ni kalla mig gammalmodig. men jag kommer aldrig byta ut den gröna granen!! never!

Mest av allt skulle jag vilja ha en vit jul!






Godmorgon!

Godmorgon gott folk!
Ligger i sängen nyvaken! ja klockan är 13.00 men so? jag somnar sent på nätterna så jag behöver sova länge.
så det har blivet lite yoghurt till frukost och en banan faktiskt ( i sängen ).
Mina planer för idag är INTE direkt höga. Städa lite här hemma, och sedan träna som vanligt. skönt att komma igång ni vet.
Om jag har bilen sen så ska jag och emelie ut och fota, hon ska hjälpa mig med bilder till bloggen ! :)
Sedan ikväll ska jag iväg till Sylte för att hälsa på sara. Kolla läget med henne och mattias se om dom behöver hälp med att packa :)
Om man skulle ta sig i kragen och ställa sig i en iskall dusch och vakna till liv! :)


MÄÄTT!!

Sitter i soffan nu! maggan har precis åkt hem och jag är så mätt så jag dör och huvudvärk!
Tänker bara ligga här och dö!(:


tacos!!

vaknade av ett jävla vibrerande idag faktiskt!


Det var min kära vän maggan som ringde " hej är du hungrig"! och ja det var jag, as trött och hungrig som fan. haha så upp ur sängen iskallt vatten i ansiktet! dags att göra sig i ordning och idag handlade och gjorde tacos! YES. tacos blev det. Och det var år sedan vi åt det, gott som attans var det också.




Handla !


Min dag!

Har mina små undringar. Jag läser oika folks bloggar varje dag. men hur kan ni ändra stil på texten som ni skriver ? och även när ni avslutar erat bloggan ..  så antigen erat namn elle nått ?


Åt lunch idag med min magico ( lot´s of love ). och vi fick oss en stund för oss själva. oh jag har inte pratat med henne på länge så ja prata hela tiden. fick du ens något sagt ;P? hihi förlåt. Men jag hoppas jg kan bjuda hem henne i morgon på en film:)!
Även kollat på två filmer idag med min madde :) ( puss på dig ) . haha vi kollade på när mörkret faller och båda två blev helt vansinniga. även om vi sätt filmen förut så blir man lika förbannad! och sedan en annan film med angelina! riktigt bra faktiskt. men nu vågar man ju inte åka till pakistan i alla fall.
Så efter det släppte madde av mig vid busshållsplatsen och det är fem minuter från mig. så passade ja på att kolla uppåt. Då slog det mig.
Fy fan vad jag älskar höst / vinter. Det är kallt ute, färgerna är jätte fina och det bästa av allt. När det är kallt ute är det oftast stjärnklart. jag hade sån stor lust att lägga mig ner på gräset och bara titta på dom underbara stjärnorna. Jag älskar dom verkligen, jag blir lugn och sansad. Jag har tatueringar som är stjärnor och skulle kunna ha massor av dom. underkläder. vill ha smycke som liknar det allt! Ni tycker jag är super tokig nu jag vet :)!

Lot´s of love!/ Linda aka spanis<3


Fredag morgon

Vaknade med en underbar känsla i magen. även fast klockan va 13.20.

Mina drömmar i natt, herregud.
konstigt nog drömde jag om bröllop, lycka och pengar. allt kändes så sant och så äckta. sjukt. och det bästa av allt så såg ja vem "han" var haha.


Idag händer inte så mycket, Tänker faktiskt ta en helg som sagt med filmer och mys och allt bara! en extra lugn helg  :)

Kollar även på sex and the city nu. vill mä ha långt hår :(

pirret i magen!

Det är as många som läser min blogg. Kul att veta faktiskt! :)

Sitter här nu och kollar på Twilight som enligt mig är ÅRETS film. eller ah.
Jag dör av den charmige mannen, Robert pattinson.
Menar han är inte speciellt snygg, eller jo på vissa kort sitta sätt osv. men det är hans charm i filmen som man fller för. wha säger man bara. Grabbar titta och lär lixom.
20 NOV är det ju biopremiär på andra filmen New moon. kan ju lova att jag ska vara där och se den. och jag vet en hel del massa folk som vill se den också. så vi får dra ihop ett jävla gäng och se den :D!

Favorit sen i filmen ? när dom kysser varandra första gången. åh


snösnö!

Sovit som en gud i natt, drömt om julstjärnor och annat juligt.
Passar bra eftersom jag vaknade av ett sms från Denny " Tjo här är det snö storm och bilar i diket :)" haha. två minuter senare ringer maggan " LINDA KOLLA UT". haha upp ur sängen springer till fönstret och ja, det snöar här också! jag vaknade helt enkelt med ett leende på läpparna.


men nu regnar det tyvärr bara! hela tiden .. och det är trist.
Så ikväll blir det att kolla på min favorit film Twilight. Och sedan idol givetvis! Morötter å dipp haha.





Min käre kusin robert vart precis här och sa hej kollade läget. as rastlös stackars sate ;D

bryr mig ändå?

Förstår inte hur dom orden kunde såra så mycket.
tydligen bryr jag mig ändå.

blogg!!

min blogg strular!!!

svar till min mor!

haha jag är inte förvånad över hur min mamma reagerade om piercingen på bilden. Ja mamma det är en sån jag skall göra i sådan fall.
och jag vet att även mia min syster kommer stå på mamma sida och säga " Linda du är dum i huvudet". ja men i såna fall får jag vara det. för jag gillar piercingar och tatueringar. jag älskar det och ni får acceptera de. för jag är sån. I love it! :)
men jag älskar er också!

städat !

Sitteri soffan, sjukt sugen på gå ut och fota höstlöven! men inte ensam inte.

Så eftersom ingen kunde så målade jag naglarna i stället och beslutade mig för att städa min smink väska!
och torka ur den osv, åh jag kan lova att fy fan va smink jag har då?
sånt som jag aldrig använder också.
Men allt ska ju matcha också. kn ju inte ha på mig en röd tröja och rosa ögonskugga precis.

Börjar bli väldigt trött redan även om jag sov till tolv idag, så tror att jag sovit för mycket oh ätit för lite. dumt av mig!
Kollar även på tatueringar också. hmm ..






En vanlig torsdag

vaknde as sent idag! Men ville verkligen inte gå upp ur sängen. Fy fan!! ville bara vända mig om och fortsätta sova, men fick en ilning ( eller vad man ska kalla det för ) i nacken så ja fick hoppa upp ur sängen.
Skickade sms till frida, och det visade sig att hon och Janina var nere i stan redan. Så jag skynda mig och göra mig i ordning och åkte iväg för att möta dom.
Hittade det vi skulle så nu är allt lugnt antar jag ?

Hemma igen, och as kallt i lägenheten ! ovanligt? nej. Konstigt nog är det bara varmt på kvällarna och även om jag ringt eidar som fan så lyssnar dom inte.
Massa onyttigt idag, dumma mig. men ska iväg och träna sedan så jag får köra lite hårdare än vanligt.

Sitter även och funderar på pieringen. Vill verkligen göra den.
så funderar på om jag ska göra den också. det kostar mig ju inget så varför inte ?






tips!


En favorit på krogen
KAMIKAZE SHOT
3cl vodka, 1,5cl cointreau, 1,5 limejuice
skakas med is och silas upp i ett shotglas






Vill ha denna !
as goa låtar!


Min underbara dag!

ojoj dagen har varit hetsig må jag då säga!
nackspärren sitter kvar också.. men lite bättre ändå. massage hade inte skadat!
Klockan 17.40 och vad gör man ? ligger nyduschad i soffan och kollar på tv. och ikväll ska jag inte göra något annat än ligga här.
Mår lite illa också, vet inte varför. men blev en sen frukost. Och sedan simma, tvätta och städa. Min tv la av förut också eller ljudet ( trodde jag ) .. så kom pappa hit efter jobbet räckte att han rörde den så funkade ljudet. suck* i need a man haha.
madde gjorde även klart sin tatuering på ryggen idag också, skulle varit med henne men tyvärr kom annat ivägen. men patrik var med henne och höll henne vid liv ; )!
Middagen blev kassler med ris å currysås. och dirr efter blev det dusch. fan vad ja älskar hett vatten, synd bara man inte hade ett badkar.

måste färga håret börjar få utväxt. ska fråga syrran om hjälp?



skönt med ansiktsskrubb!



kanske blir en bra dag ändå

vaknade faktiskt helt underbart idag. Men senare kom nackspärren. suck*
Fanns ingen tvättid förens i morgon så idag ska ja iväg och träna om en stund sedan möte. Kanske blir en bra film ikväll igen då ?

Du har blivet annorlunda, varför var du inte bara dig själv?

vet att jag klagade mycket förut om hur mitt liv var osv. att allt var sån katastrof. men igentligen inte, ska vara glad över att jag har ett liv. att jag har ett hem dit jag kan flytta om det skulle vara så. Finns folk som inte har det så. Folk som måste bo ute på gatan eller någon annanstans.
plus att jag har världens bästa syster*


Börjar min planering på min tatuering också som jag vill göra. Men ska börja spara pengar till det. ( när det går ).
ska ingå i "planen".



hemsk vad jag tänker på honom haha!


Vart tog min motivation vägen?

jag måste finna min motivation tillbaka snarast.

Åkte bil till gymmet idag, gick på bandet 30 minuter va fan gör det? sen blev jag as ledsen och åkte hem. Satte mig i soffan och började gråta som en femiåring. jag mår inte bra just nu. jag har höga krav på mig och vet att jag inte kommer nå fram till dom. Jo men kanske inte innom senaste ÅRET!
sen ja klart det har mycket med att jag inte har pengar och allt sån. men min syter ska hjälpa mig ( hoppas jag ). Och jag vill inte flytta tillbaka hem, det är min sista utväg. Mår dåligt bara jag tänker på det faktiskt. Jag trivs inte där borta, känner mig instängd och kan inte göra vad jag vill.
Jag hade rivet ut hela min garderob förut, innan ja åkte iväg till gymmet för sara skulle komma hit och hjälpa mig och rensa den. men lipade sm sagt och hon kom ändå. fick mig att inse att ja man får må dåligt. rensade garderoben och jag har inte mycket kvar i den må jag säga. Ut med alla "sommar klänningar, det som är för litet" osv. jag har en hel del kläder så fattar inte varfr ja ska shoppa mera. ska hålla mig ifrån det där. Jag har kläder att ta på mig om jag losar i vikt.vilket jag ska.
jag måste det.
I morgon är det möte, och då ska jag stanna kvar och få lite pepp av min "coach". Sedan vet jag att jag ska gå och simma på onsdag och även core 25 min och step up på torsdag. men jag måste bli peppad till det. Jag måste verkligen detta.

bara för att jag tappar lusten för ett tag så betyder det inte att hela världen går under. Men allt handlar just nu om pengar, motivation, mat




fan vad jag hatar mitt liv!

mitt liv är fan katastrof! jag har satt mig i denna sitsen helt själv så jag får fan skyla mig själv jag vet!
jag har alltså 4 kredit konton som jag betalar varje månad!
jag har inget jobb, lever på minimum! alltså fan livet suger fett ! så mycket man vill göra så tänker man inte ... utan man gör det så ångrar man sig sen! eller jag gör det. jävligt lätt att vara efter klok om man säger så.
Börjar må dåligt igen, det är denna perioden varje månad som ångesten kommer. förjävligt säger jag bara . kan man inte fått den sidan som syrran fått till å spara pengar. men nej då här kastas dom bort! men ja vet inte på vad!

Funderar på flytta hem igen för att kunna spara pengar. men vad hjälper det då måste jag ha bil för att kunna ta mig någonstans.
just nu kan jag säga fan vad jag hatar mig själv ohc mitt liv.

Ego igen

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om. känner mig elak i alla fall. vill säga saker rakt ut men kan inte, trött på det.
inte bara synd om dig i alla fall.

jag orkar faktiskt inte mera. ont. pain. sad. slö. trött. allt ja u name it. Men man måste rycka upp sig så fort man slappar av, man får inte tappa greppet det är inte tillåtet längre.
måste börja bli ego igen.
jag blir tokig på detta att man ska behöva tänka sådär. men det är inte så illa som jag trodde igentligen. det är bättre än vad jag trodde igentligen. men det ska bli ännu bättre. bättre än någonsin och ingen ska kunna bryta den isen på mig! Men det kommer bli en lång väg dit.

börjar bli deprimerad

Spenderat min dag ihop med frida och fått alla maskerad saker! härligt det kommer bli må jag säga!.

Vet att jag var en subba i morses. Först var jag trött som fan, och sedan gick allt fel. förlå.


Åter till det jag skulle blogga om. Fan denna månadn har inte gått alls bra,  eller det som varit än så länge. parkerings böter, glasögon you name it. Asså fan för mig, dra åt helvete åt mig om man säger så!!
och min dröm, ja man drömmer om en sak hela tiden. men man glömmer av det fast när det väl kommer tillbaka så är man så fast i det så det är sjukt. men denna gången ska ja fan nå det. och nu handlar det inte om vikt eller om smink skolan utan annat. Frida vet.
Deprimerad nu faktiskt, endel av mig känns som ja håller på att stänga inne mig igen...
Måste hålla hårt i det jag har kvar, hårt! Ams på måndag och lämna in papper osv också så att man får pengar denna månaden. undra hur mycket jag får också nu börjar allt oroande också! crap!
I morgon är det sista gången ja går ut, innan hanna kommer hit. sen så blir träna och koncentrera mig på annat.
faaan säger ja bara !!




Detta inlägget handlar inte om mig!

Detta inlägget kommer inte handla om mig idag eller min vardag.
Detta komma handla om min underbara syster!
Jag kommer gå långt tillbaka i tiden, tills vi var små. Vår mamma klädde oss likadant haha även om vi inte är så lika så skulle vi ha likadana kläder. Jag har alltid sätt upp till min syster, för mig är hon inte en vanlig person. För mig är hon en stjärna ( och alla vet hur mycket jag älskar stjärnor ). Hon är en bästa vän, en extra mamma, en kompis, en bra mamma, och en underbar syster.
Ni förstår hon har det jobbigt nu, denna gravidetet blev inte alls som hon hade hoppats på. Att inte få röra sig kan ja bara tänka mig hur jobbigt det är!
Jag önskar jag kunde göra något mer för henne, men det kan jag inte. jag ger henne den tiden jag har.
Hon har alltid ställt upp för mig, funnit där vi frågor / svar. tröstat mig. Även va ja elak mot henne när jag var mindre och kan säga jag önskar jag var en bätre syster än vad ja varit.  Brukar vara stora syskon som slår dom små men ikke. tvärt om.

Jag vill bara säga en sak, anna Maria carina spaanheden! Du är världens bästa person! och bara min underbara syster!! Jag älskar dig

( gamla bilder, här är ja och syrran och vi är som natt å dag! )



min crazy tider.

När å kära

Min Kära vän Hanna flyttade uppåt i landet för att plugga musik. Jag har saknat henne fruktansvärt mycket. hanna är en roligprick en speciell sådan, bjuder på sig själv. Säger saker rakt ut i diskret form för man ska förstå och inte missförstå. Hon är en solstråle! Du kommer hem snart, och då ska vi leva rövare!
nu har jag även fått reda på att min andra underbara vän ska flytta ifrån mig. Min Magico ( maggan ). förlåt om jag skriver ut det innan det är sagt. men kommer sakna dig också i massor även om du säger att ni kommer hälsa på mycket så kommer det kännas. Du är min vän, som jag kan prata med om allt. Och även om vi inte umgås på veckor så vet vi ändå vart vi har varandra. kommer sakna dig så grymt mycket!
Jag är glad över att ha er två.




Jag har min andra underbara vän Frida, som jag spenderar så mycket tid jag kan med haha. Du är verkligen min tjej som får mig att skratta hela dagarna! skönt vi hittat varandra, men det är väl mycket tack vare våra mammor! du är bäst tjejen!



Sara vännen du är toppen du bjuder på dig själv extra mycket varje gång. tar livet men en klackspark och säger att det alltid löse sig :) du är toppen hjärtat.




Syrran jag tänker på dig dagligen!

Förlåt till er som jag inte nämt men det kommer .

helt underbart!

jag har verkligen slutat blogga, tråkigt nog. Men det beror på mycket att jag vet vilka / vem som läser den också.

Allt är faktiskt bra nu! helt underbart rent ut sagt. jag mår som en gud, kan man säga så ? Jag vet dock inte riktigt vad som gör mig detta. men en liten del har nog med pirret i kroppen att göra. men en stor del har med träningen att göra.

Färga om håret kanske ?






en lugn underbar lördag?

Jag har varit hemma hos min syster idag och varit barnvakt åt Loke, min underbara systerson som jag är så glad över att ha! Visst att ett barn kan få en att stiga i graderna men även att bli så lugn. Dom förstår mer än vad man tror.

Mia och jag kollade på 17 again efter att loke hade somnat, den va faktiskt bra. skulle kunna se den igen, en såndär härligt film som man lär sig att uppskatta det man har! se den.

Och till vädret då? alla är emot detta vädret, visst jag kan håll med till en viss del! jag menar man bli trött och slö. men helt underbart väder för tända massa ljus och krypa ner i soffan till en bra film. älskar det! Höra det smattrande ljudet på fönstrena JA tack om man säger så!






ledsen

jag är verkligen allergis mot mina bebisar =/! hur fan känns det då!
usch de gör ont i hela kroppen :(