Halloween

färgerna ska vara orange och svart en helg som denna.. blodet ska fram och ögonen ska bli farliga. Ja det är ju alla helgona helgen. Hade man nu tillbringat en tid på kvällen till att gå omkring på kyrkogåren och sätt hur vacker den är nu med alla ljus och kransar, ja då hade man ju självklart få njuta av stunden.
Men från sorligt till festligt.
I morgon är jag och pontus bjuda på maskerad som sagt. Charlotta fyller år och har bjudit oss. Det ska bli riktigt kul!
Så som hon har skrivet på inbjudan att man ska vara ful osv ;D läskig och skrämmande . hmm nänä inte jag och pontus inte (; hihi detta kommer bli super skoj :D!!

ska försöka sova nu i alla fall.. pussipuss



ja vill bara såga

jag tycker massor om
honom.



åter igen..

Det handlar om att prata hela nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar. Om att gå upp klockan 03:00 och äta vindruvor och popcorn, sedan låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Att låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten. Det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar, och om mjuka läppar mot varandra. Att skriva ett namn med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk och pappersbit. Om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, om händer genom hår och tungspettsar längs ryggraden. Timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare. Att skratta tills det gör alldeles jätte ont i magmusklerna och ligga på hårda parkettgolv fast det finns en säng precis intill. ..

Det handlar om att ge någon sitt allt v . . .

sjukling nr1

Tänkte berätta lite för er om min hemska natt! den värsta natten i hela mitt liv tror jag faktiskt.
Är så förkyld så jag inte kunde andas genom nästan utan andas med uppen mun! vilket jag INTE trivs med, tror inte det är så många som trivs med det faktiskt.
Så jag satt uppe hela natten, kollade på tv, badade varmt, satt upp och försökte sova. Helt sjukt faktiskt ! Så i morses när pontus gick upp var jag faktiskt så trött att ja skulle kunna sätta mig och gråta som ett barn! helt slut var jag. men fick lägga mig i ett varmt bad IGEN! och somande. men bara ynka fem minuter sen vaknade jag till och gick upp.
Fick komma till läkaren, men inte doktor utan en distrikt sköterska.. och hon tyckte jag var frisk! förstår ni ? JAG frisk :S not! jag är fan jämt sjuk och allt!! jag fick inte ens träffa en doktor för hon tyckte att jag var frisk! sjuka fan subba!
Så jag gick ner till Apoteket var där nere vid halv tio och apoteket öppnar klockan tio, var nära på att somna flera gånger. Men när det öppnade så köpte jag nässpray och halstabletter! sen så gick jag till bussen och det var tio minuter kvar tills den kom. ni tror fan inte att jg somna då!! i tio minter :( sjuk pinsamt.. men när jag kom hem så somnade jag härligt i sängen och sov jätte skönt tills pontus kom och väckte mig. och vet ni, det är alltid lika underbart!
men nu sitter jag här och kollar på kanal fem, hostar och snörvlar. feber har jag nog också.. Men jag förstår inte hur fan jag kan vara sjuk hela tiden... jag förstår inte..

västa dagen i hela mitt liv!

Föryld som fan, sitter runt med en ruller papper och snyter mig hela jävla tiden.
ingen nässpray så mitt i natten kokavatten med massa salt i.. och ett varmt badkar... inget hjälper när jag snyter mig kommer inget mer än vibbrationer i nästan typ.. får panik! panik panik panik!!!!! ja hari nte sovit på hela natten.
Apoteket öppnar kllockan 10.00 också FAN! helvete jävlar.. ah hoppas läkaren ger mig nått väldigt starkt!

sjuk!

jag ni läser helt rätt! jag är sjuk IGEN!
Snuvig och ont i halsen tät i nästan och den rinner och bihålsinflamation ( som jag alltid får när jag är snuvig ) helt sjukt.
Så i morgon ( onsdag ) har jag bestämt mig för att gå till läkaren, och kolla upp detta och ta tester för allt. För jag äter nyttigt och jag äter vitaminer ( alla sorter ) och jag äter nyttiga fetter osv.. vad kan vara fel? har jag fått någon ful sak i kroppen som äter upp mitt emunförsvar? eller vad ?
jag är trött på att alltid vara sjuk i alla fall, trött på det här. Orkar lixom inte!
Men men " hej Doktorn, kolla igenom hela min kropp och ta bort det som inte ska vara där"!


en fruktansvärd dag :/

att låta tårarna flödas ibland är nyttigt, man mår bättre och blir gladare. haft en super dålig dag och lipat hit och dit om man säger så..
Vet inte riktigt vad jag ska säga, men ja mår bara ksit idag. Va riktig skönt att få prata med en vän i alla fall, en som finns där och lättar på trycket.
Önskar jag kunde säga något mera. men min hjärna är bara tom...  på allt då vill säga ...
vinet är tilltaget, och alla tankar och tårar är redan användna ... ja en ledsen dag må jag säga

En dålig dag

har en såndär dålig dag. Vaknade idag första gången vid halv nio, men vände mig om och somnade så skönt igen. men senare var klockan ungefär elva och vakande pussade på pontus men kände att något inte stämde. Jag är typ sådär ledsen innom mig. vet inte vad det är men vill bara gråta, vill bara sätta mig ner och lix gråta som ett barn! Alla har vi dåliga dagar men inte såhär! .. sjukt..
Känns som att någon inte stämmer ...

klaaaaaga

vet inte riktigt vad jag ska skriva nu faktiskt. mer än att jag börjar bli löjligt trött faktiskt! och det är ett tag kvar tills jag ska hem från min "barnvakts" karriär ;).
Syrran och anders och pappa är i huset och fikar, dom har tydligen fått upp den svarta fondväggen..  ( mia jag sa faktiskt att jag ville ha det i min lägenhet när jag flyttade in, och då sa du " varför ska du ha det, det kommer bli ful bla bla bla" ) ja nu har du själv skaffat dig det!!!!!
jag vill hem å gosa med min bejbi! som inte är hemma förövrigt :(!

Dålig dag ..

Medans Forever med Chris Brown låter genom högtalarna i bilen, försöker jag att tänka på annat. Jag vet inte men idag har jag en såndär dåligt dag. Är bara sådär super ledsen. Ibland har man dagar då man inte vet ut eller in. Jag eller Nej? .. Rätt eller Fel?

Men kan gladligen säga att jag har pontus för mig själv i alla fall. Min pontus!

Jag önskar jag kunder mer än vad jag gjort/ gör...

blablabla

vaknade klockan 12.15 idag. Vad då trött?
varit och handlat grillad kycking och feta ost idag också. så ja det blir ännu en kyckling sallad. men ska laga potatis och kött tills pontus kommer hem! så han får rikigt mat någon gång :)!
Sen håller på att städa hemma faktiskt också! jag menar, det har inte gjort på länge . haha .. så igår när jag kom hem så spryade jag även mina handskar svarta ( dom jag ska ha på maskeraden ) och om ligger i vardagsrummet nu så hahah det doftar lite väl mkt .. sprayfärg! . men men vill man vara fin får man lida pin :P!

jag måste piffa upp våran lägenhet pontus!

Cheesecake

ja visst låter det underbart? men jag menar ju Cheesecake/ Brownie allstå ben & jerry´s glass. haha hitta den i syrrans frys :O! mhmma
Jag förtjänar det idag faktiskt ... ååh hem snart och vad väntar hemma ;) ? om inte en överraskning

Bärbar dator och regn

Bärbar dator är alltid bra att ha! Sitter i bilen påväg till Grästorp nu, ska vara barnvakt åt min favorit pojke Loke! Så jippi jag får leka hela dagen :D!

Regnet bara öser ner, och det blir inte dirket lättare att se ut från rutan när det ligger en lastbil framför. Vad ska dom ut på vägarna och göra när det regnar? Haha. Dagens händelser... Vaknade av ” FAN FAN FAN!” idag. Hmm pontus hade försvovit sig, tydligen glömt att ställa klockan i guess. Men han kom iväg och senare fick jag ett samtal, jo han kom till jbbet på 7 minuter! Du e sjuk hjärtat vet du om det! :p Kommer sakna honom jätte mycket idag, för jag fick bara en puss innan han åkte till jobbet och sen kommer jag inte träffa honom förens klockan 23 ikväll ungefär. .. suck* Men båda två har kommit igång med träning i alla fall, fast idag har jag en dag ledigt. ( behövs ) shit vilken träningsvärk jag har. Haha men i morgon är det dags igen (: härligt. Man mår sjukt mycket bättre när man kommer igång med träningen faktiskt. Nu saknas bara att man ska äta rätt också. Men det kommer .. snarast.

 Ah då var man i Grästorp. På ett sätt är det härligt men på ett annat sätt så mår man bara dåligt. Jag är en ”stads tjej” inte för att jag har bott där ett år bara utan för att jag mår bra av att vara i stan. Jag inser faktiskt att det här är landet. Men vet ni vad? Det ska bli härligt att fira jul här, det kommer bli super mysigt! Oj. Och jag vet ju hur mia brukar ha de på jul, sådär mysigt oh fint osv. Det kommer bli så bra ! jag läntar som fan. Och appropå jul! Herregud vilket julklapp jag har hittat åt syrran hahah hon kommer älska den :D och jag lovar, detta är nått man ÄLSKAR. Jag vill själv ha den, men kan inte ha den nån stans så syrran den är din :D och jag är riktigt avensjuk ;)! Hihi

Nu ska jag vara lite social mot pappa i bilen och sen så ska vi äta middag hos mia och anders samt loke(: Puss på er .. speciellt min pontus (=

tugga

en gurka.. en röd paprika.. en avocadobit .. ååh feta ost .... och den här kycklingen vill jag ha .. mmh .. *tugga tugga*
mm sitter här och äter kycklingsallad jag har gjort preics. Riktigt gott.
Jag och sara har varit duktiga idag och varit på gym, samma som igår (:! nu är det så att vi har börjat köra igång igen pga att jag är frisk oc hdet känns mycket bättre nu. Fast vi börjar sakta men säkert i stället för att jag ska gå och bli sjuk igen.
så är de viktigt att äta en bra frukost och sen efter du har tränat också förståss för att bygga muskelr. så praktist taget så ska du fan äta hela tiden när du tränar. Fast nyttigt.  ( igår var ja inte spec nyttig ).
Måste bara säga att avocado är fan det godaste som finns :P! i like.

nä dags att röjja det sista i lägenheten :)

Pannkaks time!

ja det var då längesen man både skrev här och åt pannkakor ( inte för att jag brukar äta pannkakor när jag skriver här ) men båda delarna!
och jag är till och med så vänlig att jag delar med mig, så i morgon ska jag bjuda maggan på pannkakor :)! O
idag var jag på AMS och fick min handlingsplan som jag måste följa för att få pengar  ( att leva för ). Så i morgon blir det att gå till ams och söka lite jobb och " hej jag är här nu skriv upp mig". sen springa hem med sara och tvätta :) Lite träning blir det ju då när man ska springa upp och ner för mina trappor 70 000 ggr!
och vet ni vad, pontus gjorde mig jätte förvånad idag när han kom hem. Han kom hem ganska sent för att han hade varit och grejat med bilen men det var inte det som gjorde mig förvånad! han tränade idag :O! Förstår ni? träna ? hihi sötisen ska börja träna på riktigt nu. Så jag tänker inte vara sämre faktiskt ... Måndag morgon, ska jag och sara ta över gymet. Fast lugnt ifs så att jag inte blir sjuk igen!
Men jag undrar om man kanske ska köpa hem något proteinpulver kanske som man ska ta efter träningen ?
jag är pepp nu i alla fall! let´s go girl ;)!

Nu ska jag njuta av mina pannkakor i alla fall!

Forever

It's like I waited my whole life,
for this one night.
It's gon' be me, you and the dance floor.
Cause we only got one night



Förövrigt snygg bild, eller hur? HAHA not :P

GNÄLL!

jag har inte varit ute på min blogg på jätte länge nu faktiskt. varit sjuk så legat i sängen det mesta. Förresten appropå säng så har jag och pontus köpt en ny :D!

jag läste i alla fall mina kommentarer från förre inlägget. och tack vare "börye" så vet jag redan det där :) men tack ändå, och jag håller på med det där. försöker i alla fall. Får inte träna nu pga att jag är sjuk men snart är jag på fötter igen oh då jävlar :D!
dom andra kommentarerna va också bra.. spec "jag" som skriver att jag bara gnäller.
Jah det är klart! det är för det mesta vad jag har min blogg till, att skriva av mig. för då mår jag bättre. Så självklart blir det bara gnäll, ibland mer eller mindre! så låt mig gnälla om jag vill gnälla!!

vet inte varit sjuk nu i två veckor börjar på min tredje vecka och varit hos läkaren tre ggr, och dom säger samma sak! ja men va fan jag vill bli frisk jag äter dom förbannade jävla äckliga vitaminer och bös varje dag. äter nyttit och tar vara på mig osv osv. hur komer det sig då att pontus kommer hem med en liten förkyldning och jag får fan influensa och allt? HALLÅ det är orättvist!  Men nu när jag blir frisk så blir det mössa, vantar och halsduk på när jag går ut. massa träning och ännu mer sundare mat :)!

puss och god natt


dags att klaga igen

Dags att klaga nu igen :(! ledsen som fan är jag!! Man är tillbaka på ruta ett okej förstår ni  ruta ett!! jag var på minst ruta fem av tio! men aj då ruta ett. Helvete också!
Och jag var igång med att träna må bra och leva sunt. men så blir man sjuk varenda jävla gång, så  nu gör jag inte det heller utan nu sitter jag hemma och snorar och hostr i stället! suck*
jag mår inte bra och jag är inte glad ( jo med pontus är jag super glad ) men jag är inte glad. soppa time igen!?

tårar. sjuk. och längtan