Måndag

yey lägenheten är miiiin!!
Började dagen med att gå upp klockan tolv för att veta om ja skulle få nycklarna lr inte.  va Jätte trött och fick i nte tag på syrran heller.... Men hon va ute på promenix med sin lilla fam. Dom tittade förbi mig så fick springa ner i arbetskläder  håret åt alla håll påsar under ögonen för ja va så trött. Och berätta hur när och var ( ungefär ) hade fortfarnade inte fått reda på när ja skulle flytta .. suck ville ju verkligen!
tittade i brevlådan i alla fall efter lönelappen! ojoj bättre än ja trodde så nu klarar man sig bra första månaden i lägenheten också :)! Superglad!
Loke låg och sov så sött i vagnen, han e verkligen världens sötnos! senare traskade dom hem så ja kunde få sova igen :)
men skulle ju ringa klockan ett, och klockan blev ett men hon ja skulle ha tag på va på möte SUCK  "ring igen klockan 15" JAHA!! MEN VA FAN!!
ah somnade som en stock igen, vaknade klocken 15 och ringde hon va fortfarande på möte så ja tänkte sova lite till men ryckte upp mig och gjorde mig i ordning i stället och grejjade .. klockan 16 ringde ja igen och då fick dom inte tag på personen, så tänkte att ja ringer bredbandsbolaget i stället. Men bra att ja fått tre olika info nu blir fan förvirrad av dom där stållarna! så ja ska be anders ringa i morgon och beställa åt mig :)!
ringde 16.10 ungefär och ÄNTLIGEN jaaa jag får nycklarna och ja får börja flytta in!
Så mias bil och pappas bil blev full av kartonger och anders fick plats med två stycken i sin haha :) men ändå tack för att du hjälpte till :)!!
Kom till lägenheten, säger bara helvete va jobbigt de kommer bli att bära upp sängen och bokhyllan och skrivbord osv osv ..  omg vi kommer dö på onsdag haha.... 4 våning och ingen hiss ;D! haha sheet men världen mysigaste lägenhet kan ja lova:)
Köket och badrummet är redan i ordning så på onsdag så är det jag som bor ensam i en lägenhet :)
Och sara vet du vad :( dom underbart fina vinglasen ja fick av dig när ja fyllde år, ett gick sönder så nu har ja bara tre :( usch!! men dom e as snygga så super tack :D!
Köket e helt underbar och badrummet också tack syrran för all hjälp och tack pappa och anders för bärhjälp de behövdes hahah :D!
På onsdag bär de av i alla fall :)
ska lägga upp lite bilder på lägeheten senare !! :)
tjaoooh ;D


klaga

fy va ja e trött på höra på allt som bara klagar klagar klagar!
Förstår inte, ja vi går inte i skolan längre utan vi JOBBAR! Ja jobbar för pengar för att kunna leva! så sluta klaga. förstår du / ni inte ?
Man ska inte klaga.
Lev livet för de kan vara försent i morgon! Ja men jobbet ingår och allt annat.
snälla förstå mig.. och förstå mig då inte fel!

yey!

Äntligen börjar man bli glad igen :)! tror ja hade en lite höstdeprision ett tag faktiskt :)!

Sitter på jobbet nu, kusinen brevid mig och suckar haha bakis kanske ;D???
utgång igår nyktert för mig den woohoo!

Får nycklarna till lägenheten troligtvis i morgon !! lät så i alla fall gött gött!
börja med att möblera lite ialla fall, sen på onsdag bor ja där :D! heelllt .. hihi

Sara läste i din blogg!! tänker på dig !!

opps

hejsan alla :D! skriver mer när ja kommer hem eller ikväll :) nu ska ja jobba sen slutar kl sex och hem och packa :D

todeliiidoo

sitter på jobbet, ska snart börja jobba igen men lånar den lite snabbt.
Vet inte vad ja ska ta mig till, aset trött idag kan man ju säga. Inte sovit på två dagar suck* hostat för mycket och andra dagen har ju sina orsaker :)!

Dags för flytt snart då :) måndag nästa vecka alltså v.39 börjar ja flytta :) flytt till efter pleeejjjs :D ska bli så skojj så och lägenheten e såååå fin!
Hihi syrran har stora planer för den också :D!
 Ikea i morgon med henne (=! En syster dag helt enkelt, va längesen man hade det men ja längtar mkt mkt mkt!


hostar hostar hostar!

kan den inte sluta nån gång ? hostar sönder, så ja kan inte sova eller nått! suck e trött på detta, läkaren på måndag igen kanske ? är inte förkyld utan bara rethosta :/

nu ska man flytta i alla fall :) skojj skojj :)! komma och hälsa på ??

Finns massa att prata och beskriva och berätta men orkar inte nämna allt, så mycket att göra. ska försöka bli bättre på att uppdatera :) puss

god morgon

vaknade av att pappa kom in och petade på mig idag, och sa linda klockan e faktiskt 15.30. Ska vi åka och kolla på en tv? Flög upp ur sängen ja som skulle gå upp kl 15.00 och ringa massa samtal idag! suck*
Vi åkte i alla fall iväg till Vargön och kolla på en tv, hitta en jätte fin tv för 800:- köpte den och den passa PERFEKT i min bokhylla :)! så då va ett bekymemr ur världen i alla fall.
solen skiner ute men blåser kallt tycker jag i alla fall. Alla kollar konstigt på mig när ja går med lång ärmat och dunväst. ja vad då?! de är kallt, ja vill itne bli sjuk IGEN.
hemma hos mamma nu i alla fall, hon ligger och sover :( ja som ville prata om lägenheten. den är helt underbar ju!
Ska iväg och fika med flickorna nu (=!
Senare blire work work work !!

image28

glad idag

till sara: Lilla tjejen inte ska du bara lämna det sådär. Det är ju allt du drömt om Hollywood hallå! du kanske bara hamnat i fel fam. vem vet? Tycker allt att du ska testa någon annan fam.  "Du får inte åka hem för mig! du vill vara där men hamnat fel // frida" de va ungefär så hon sa till mig i telefonen. Jag har allt informerat om dina travader här i sverige :)! Vi saknar dig klart, men de går fort :) Lev livet tjejen! satsa försökt! prova på! testa :)! love Y

Till syster: Ville bara säga att du är bäst! Helt klart! och har världens sötaste och mysigaste soooooon :) ihop men anders :P!  Du är bäst (L)!

Till alla andra som jag känner / vet: ni är underbara :) och ja e bara sååå superglad.


Va och kollade på lägenhet idag! fan va ja älska den asså shit ja vill verkligen ha den! så jag hoppas att turen står på min sida för en gång skull :/!
Syrran va med och kolla på den hahah, innan så tjata hon sönder mig om att ja inte skulle flytta utan bo kvar hemma :) vi blev faktiskt nästan ovänner där. Men när hon väl såg lägenheten fick jag höra " du ska flytta" haha ah klart ska ja om ja får den :) och du ska få inreda den :)


Till mamma och pappa: Förstår att de är svårt för er. Och pappa du säger att du inte vill att ja ska flytta. ah okej sant faktiskt kommer sakna att bo hemma. Men "fågeln måste lämna boet någon gång" Och ja e inte liten längre utan den "minsta" flickan e en stor flicka nu :) ! Älskar er båda :)

glad dag!

hemma hos syster nu! loke sover så gott och sofia och mia kollar på film.
Fan va gladj a e idag! helt jävla underbar dag!!
helt enkelt en glad dag!