klaga

Hemma sjuk! Ont i halsen. hostar. röd i halsen. tappat rösten. Ont i kroppen. tät i näsan. förkyld. snuvig. Huvudvärk. bihålsinflamation. Trött. seg. gnällig. ont i magen. mensvärk.

Vill börja träna så jag vill bli frisk! I morgon blir det överby och köpa Mivitotal.. ( extra vitaminer ) det kan jag verkligen behöva om man säger så!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! trött på allt .  och det där målet jag hade innan jul.. hmm ah jo det blir nog inget med det ):!

Jul jul

Nya traditioner och nya förhoppningar. Ja nu är det såhär att det blir ingen jul hemma hos mormor och morfar utan den blir hos mia:)! Det kommer bli toppen. Härligt och hon får sin jul som hon alltid önskat. Detta kommer bli toppen och jag längtar ännu mera till julen nu

På jobbet

Sitter på jobbet. Inget att göra.. Ända jag gör är att tänka och tänka.. Jag bli galen kan jag inte sluta tänka? Nä för jag är korkad...

ett fel

att nån gång göra ett fel känns inte alls bra. Även fast många gör det dagligen så vil du själv inte göra något fel. Jag är en sådan person i alla fall. jag har gjort så många fel i mitt liv redan så hädanefter vill jag bara göra rätt, även om det blir sned steg eller inte. Gör jag ett fel går jag och tänker på det i dagar och grubblar och bara dempar ner mig.
En tappad röst är ingen röst.
bara en skugga av ett långt eko.....ett fel





dagens händelser

dagens händelse ..
SJuk som fan! ont i halsen fortfarande men duktiga mig har jobbat ändå *klapp på axeln* försökt fräscha till mig nu och nu blir det handla med pojken :D!



filmdag!

Sitter hemma idag igen och kollar på efterlyst och har en massa snorpapper omkring mig och en kanna vatten.. Super fökyld och ont i halsen! men enligt läkarna är det bara virus så ska iväg och jobba i morgon ( pengar pengar ).

Idag så har jag legat i soffan hela tiden och kollat på film. så har sätt wanted och taken .. två jätte bra filmer!

  




Sitter och gör ett "mat schema" för nästa vecka.
Det låter såhär .. vecka 40
måndag Spagetti och köttfärsås
tisdag  Köttbullar och potatis
onsdag Kyckling och ris
torsdag Norrländska mexianare
fredag Pannbiff och potatismos
lördag Kött och ris
söndag Kycklingsallad

Låter det bra?

Vi här hemma och kommit överrens om att handla för en vecka i taget pga att vi har inte så stor frys haha!
Men ska lägga mig nu snart.. så natti sålänge


snorvalp!

shit vad jag är snorig! fan snytit mig hela dagen och pissar gör jag värre än vad ett vattenfall äger vatten :S sjukt mycket hela tiden!!

Tvätta idag och städat lite.. .plockat upp lite hemma med andra ord så ska väl laga mat snart också. köttfärsås och makaroner tror jag att det ska bli. Lite sugen på det men saker och ting kan ändras fort i min svängar nu.
Speciellt när jag är på mitt UNDERBARA humör :(! 

Tisdag morgon

äntligen vaknat. Fast ville inte vakna denna gången, sov så otroligt skönt må jag säga.. Men just nu känns det som om jag har blivet döv. Änna slått lock för öronen =/!
orkar inte göra mig i ordning heller så det blev, håret i häst svans och lite maskara idag. Ont över allt, hängig och ja vet det låter som att jag tycker synd om mig själv men ni kan gärna få ta över den här smärtan!
Ni förstår jag har världens minsta emunförsvar ( eller hur det stavas ). Är någon sjuk i min närhet så får jag det med en gång fast sju gånger värre!! så har det varit sen jag kom hem från Bulgarien och det är hemskt! Men jag jobbar på det.
Nu ska ja gå in och väcka den andra lata saken som bor i lägenheten här! han måste pyssla om mig lite :(

Snart Fredag...

om du är sjuk som jag..

gah! gick och la mig första gången klockan nio idag! förstår ni 21.00!!  men vaknade klockan 22 och det var faktiskt inte av pontus. utan utav att jag hade ont i halsen så jag inte kunde svälja. Så kom upp till pontus kunde inte prata fick en halstablett så somnade jag så gotti igen. Jag vaknade inte ens av att han kom in och la sig å sov. Men vaknades nyligen igen av att det känndes som jag svalde två taggbollar INTE SKÖNT med andra ord! Så smög mig upp för å kyla ner halsen med lite glass. Fast vet ni vad som var skönast ? jag tog en K A L L sked och stoppade i gommen ( eller hur det stavas ) helt underbart faktiskt. Men nu när glassen är slut så kliar det bara i halsen.. är det bra ? eller är jag bara så jävla infekterad ? och appropå det, så tog jag även nässpray så nu håller hela nästan på och bränner som fan!..
och jag klagade på att pontus klagade när han var sjuk .. ( förlåt i massor sötnos).

Nu ska jag försöka sova igenom pga att jag ska upp åh jobba klockan sex. natti!


om du är sjuk som jag..

gah! gick och la mig klockan nio första gången.. förstår ni! 21.00 .... vaknade klockan 22 så hade pontus kommit hem igen. Men jag vaknade faktiskt inte utav honom utan utav att jag inte kunde svälja :S hemskt vart det!! så gick upp, fick en halstablett av honom så sen somnade jag igen. Helt underbart. Men vaknades nyss av att det kändes som jag svalde två taggbollar OMG ont! så gick upp tänkte  " åh, jag tar lite glass så jag kyler ner halsen".
men vet ni vad som var de skönaste ? jag tog en KALL sked och stoppade upp i gommen ( hur det nu stavas ) och det var helt underbart ( om man har ont som jag ). Ja så nu har ja även tagit nässpray så hela jävla nästan värkeer också. Och jag klagade på stackars pontus när han var sjuk :/ ( förlåt sötnos). Men nu när jag ätit glass så kliar det bara ... är det bra ? Eller är jag bara väldigt infekterad :S ?

Jaja, dags att försöka sova igen. Ska upp klockan sex och jobba faktiskt .... natti

en lättnad...

jag är faktiskt riktigt glad idag. Gladare än vad jag har varit på länge.  jag har nämligen fått börja jobba dagtid ihop med Salk, och det är mycket trevligt. Saknat den pojken riktigt mycket. alltid får man så härliga skratt!
Ja åter till jobbet, vi går alltså uppe på saab´s tak och städar bort massa mossa som ligger ivägen! Förstår ni ..MOSSA .. som ligger i vägen för stuprännorna på någon sätt så vattnet rinner inte ner. Och höjdrädd som man är så håller man sig bakom salk så mycket som möjligt haha.
Åter till hur jag mår. Jaa ont i halsen och lite snuva.. pojken har smittat mig och han är på bättringsvägar typiskt! men jag ska allt vara frisk och kry till på fredag och mycket längre .. så det blir ingen träning för mig utan bara massa vitaminer och mineraler så att jag blir frisk och mår bra igen ! ( tummen upp )
I morgon när jag kommer till jobbet så hoppas jag att syrran har lämnat böckerna som jag ska börja läsa, måste ju göra något annat och är väldigt sugen på att dyka ner huvudet i en bok i stället för att sitta och kolla på datorn hela dagarna. Har nämligen börjat kolla på one tree hill serien från början :)! riktigt bra när man väl hänger med i den!
freda tjohoo klippning och färning måste fräsha till mig lite känner jag!! och sen så ska jag hälsa på syrran och kolla igenom lite mat recept och skriva upp vad som ska handlas osv...  och Lördag handlingen!
Helgen efter blir möjligtvis ullared (:


Jag följer Mat-dagboken nu .. som vi fick igår (söndag)

den rätta känslan

Bländande stearin ljus. vackra blommor. Glittrande ögon. Fjärilar i magen. Solen på sommaren. vattnets tyst het. Första snön på vintern. Tomten på julafton. Alla har vi olika känslor vid olika tillfällen.
Men en sak är säker som jag tror ni håller med mig om. Känslan när någon som tycker om dig, håller om dig. Tryggheten. Det hårda taget. smekningarna. Ja när flickvännen / pojkvännen kommer fram till dig håller om dig och säger dom enkla orden" jag tycker om dig ". Ja då mår man som bäst? 
Att känna den värmen. Värmen från den andra personen kropp, ömheten och sanningen.
när fjärilarna i magen blommar. När stearinet fortfarande brinner och solen glänser i vattnet. Men fortfarande så är det den känslan vi gillar bäst. Sanningen från personen som du tycker om.



Grattis frida (:

sådär ja ... ännu en dag att skriva på bloggen  :)!
och jag börjar med att säga STORT GRATTIS TILL FRIDA SVENSSON SOM FYLLER 21 idag :D!
Sitter här i min soffa, och kollat efter mera jobb idag. Hmm  hittar inget så man får lite tårar i ögonen, vad ska man ta sig till ?
Ringt alfa idag och kassakortet är på väg (:! äntligen!!!!

Idag tänkte jag laga en supergod mat eftersom det är fredag (:   ( förhoppningsvis blir den god också ) vi får väl se ;)
och vet ni vad?!!! fick jotex katalogen idag och alltid så måste jag ju kolla igenom alla kataloger även om jag inte ska ha något. men denna innehöll ju JULEN! oj vad fint jag hitta massor med snygga gardiner och tomtar och allt. shit jag har verkligen jul stämning och helst av allt vill jag åka till ullared och handla i massor nu bara för det ( fast jag vet att dom inte har några julsaker än ). Men ändå, tänk när man får julpynta och ha sig :D! hihi spännande.

jag fryser om min näsa nu... :/ dags att sätta på elementena ?

längtan efter nått ..

jul.. jul .. strålande .. jul .. gläns över .. ?
jag saknar julen så enormat mycket ... ja har julstämmning nu :S

sömnproblem!

fortfarande onsdag och klockan är inte ens elva på kvällen. jag har fått stora sömnproblem. vad är det med mig ? tror att jag tänker för mycket. kan jag inte bara få njuta av livet som alla andra?
Ligger i alla fall i soffan och kollar på tv. Hålle om täcket för de luktar pontus, helt underbart. Han ligger dessvärre inne i sängen och sten sover. Men vill verkligen inte väcka honom.
Magen värker och bubblar. Tror jag har mjölk allergi. När ja dricker eller äter mycket av nått med mjölk i svullnar jag och får kramp i magen även så bubblar den. kanske bara är en inbildning?
I alla fall så är det mycket i tankarna nu ... måste försöka sova ska ju till ams i morgon på möte så kan inte ligga och sova hela dagarna! Men måste städa lägenheten och måste göra massor annat också, ska även till syrran i morgon och hjälpa henne med att packa  och kolla igenom vinden / förrådet. Så missar en träningsdag igen! typiskt. Får ta med mig kläder så jag kan ut och springa hos henne! yes det gör jag!

Såg precis ett program om tonåringar som vill plastikoperera sig! är det så konstigt ? Jag menar kolla på dagen samhälle som vi lever i bara!
BAH!! nu orkar jag inte klaga mera, men ibland ger man ju bara upp :'(





ams, alfa och lycka


vaknade idag klocka kvar i tolv, gnuggade mig i ögongen och bara hoppades på att jag skulle somna om igen. Sträckte på mig och lutade huvudet mot ytterdörren för att kolla om posten hade kommit. Och ja det hade den gjort, ja skymtade en text som var blå och röd. Då praktiskt taget flög jag upp ur sängen fram till dörren för att jag hoppades på att det var från alfa-kassan. Men då km jag på att nej alfa kassan har en grön text. MEn det var från just precis akelius. yes det är sant jag har blivet erbjuden en visning i stan på en lägenhet! härligt.
Då ringde jag sara för vi skulle dra och träna men när jag hade lagt på luren så var det dags att ringa alfa kassan för att kolla vart mina papper är?  Jo det var så att dom väntade på papper från ams ( arbetsförmedlingen ) om mig så det var bara att börja traska dit innan träningen. Ja och nu är allt fixat :D äntligen!
men nu är det bara att vänta på jobb? fel möten ska gås på och sen träning och sen lycka .) jag tänker faktiskt ta var apå det denna gången. Precis som syrran sa. för en gång skull ska ja faktiskt ta vara på det för jag är lycklig nu (:  han gör mig lycklig ... åh den lyckan vill jag ge honom...


jag var först i säng som vanligt

sitter i soffan nu, klockan är då 06.20 och Pontus har fortfarande inte gått upp ur sängen. Ja han ställder då klockan på fem och sen ligger han i sängen till klockan är sju och sen åker han till jobbet! Måste lära han gå upp i tid så man slipper putta på han 150 tusen gånger innan han går upp.

Igår vad hände då? hmm .. va med sara en stund, helt underbart att vi kan få tid till att umgås. Hon hjälpte mig att röja på vinden efter flyttlådor som syrran skulle ha. Tusen tack sara. Sen så började jag laga mat, till mig och pontus. Kött och potatis med väldigt stark brunsås ( skina och champinjoner va det i den också ). Men igår fanns det även ett problem till! Mitt bärbara internet slutade fundera, hmmm!?! jag satt drygt en timma i telefonen med bredbandsbolgaet INNAN pontus kom hem, sen ungertiden när jag lagade mat så satt HAN dryget EN TIMMA i telefonen också. Och det ända dom kom fram till var att det helt enkelt inte funkade så jag fick köra md sladd igen! FAN!
När vi hade lugnat ner oss så åkte vi hem till pontus för han ville hämta lite nya rena kläder :) så dushade han ändå när han höll på. Så Pontus mamma fick underhålla mig ( hon e verkligen en stört skön mamma, praktiskt taget så är dom från hans släkt som jag träffat helt underbara ). Efter det åkte vi och handla och sen hem .. ja då va det dags för xbox. haha där bosatte han sig hela kvällen och jag framför datorn för att kolla lite.
Jag var först i säng som vanlig :P!

Vet ni vad!! nu är klockan 06.30 och jag hör liv ifrån sängen hmm .. undra om han kanske vaknade ??

Den här Onsdag morgonen får vi se hur den blir. Eftersom jag och sara har missat två dagars träning på att jag har kännt mig konstigt i kroppen så ska vi ta igen det idag tydligen ( kanske inte helt och hållet ). Men Gymmet blir det idag i alla fall. Sen ska Sara hem till sin Mamma och hälsa på i Vara och jag ska hem och städa ordning lägenheten och drömm om en ny! Btw. Jag vill verkligen ha ett barbord! och massor från ikea! drömmer mig vidare.... .........................
Vi hörs ikväll!

varje vecka

uppe en sen kväll. kan inte sova. Tänker ganska mycket på lördagen faktiskt, kanske därför jag inte kan sova ?
Annan tanke.

Nu är det dags för en ny vecka. Man tar nya tag. Även om jag är sjuk så är det så att man måste kämpa!
Jag har en dröm som alla andra. Men vad är din / er dröm ? Min är hemlig i alla fall, så den skriver jag inte om här. Men låt mig få kämpa för den i alla fall, låt mig inte falla. Jag har fallit en gång, tillbaka till ruta ett. Men inte en gång till.. no!

Varje vecka är en ny start! Let´s Go

Helgen

Hemma idag, börjar bli sjukt tror jag för jag har världens huvudvärk och ont i kroppen hela tiden.

Igår låg man bakis halva dagen men hade ruggit kul i lördags förutom när det gick till överstyr, Förlåt pontus :(!
åter till gårdagen.Pontus och jag blev bjudna på middag hos hans syster Emma. Super god mat och super snygg lägenhet.  Roligaste var att pontus varnade mig innan vi gick in " du kommer dö för deras lägenhet". Ja han hade rätt ja blev helt ställd.
Helgen har för övrigt varit toppen.



komplex

Hemma hos syrran idag och är barnvakt (: ännu en lugn och skön fredag:)!
Men kommer in i mina tankar som vanligt.. och vad står det på listan idag då ? jo komplex!
De är väl inte så konstigt att flickor i dagens läge har komplex?  jag menar kolla in beckham tex, super snygg sexig och har allt. Men det är inte så konstigt, hade också sätt ut såndär om jag hade personlig tränare och frisör och en kock som lagar dietmat till mig.
men shit hon är verkligen supersnygg :S olagligt snygg!





gott samvete

Regnet bara öserner! och jag älskar det. Älskar höst lika mycket som julen haha.
Idag så har jag klippt mig så ni får se resultat på fredag :) har ingen tid att lägga upp bilder nu elelr i morgon =).
så även är jag hos syster idag och pussar massor på loke och han pussade tillbaka haha... mysig han är.
i morgon ska jag tvätta hela dagen och laga massa god mat till pontus (:! haha även möblera som vanligt ( att jag aldrig tröttnar ).

Nu är jag massa trött, men ska ta mig en spring tur till mamma sen och efter så kan jag vila med gott samvete :)


förresten så kan vägverket gå och dö

jag blev jätte glad idag

Kommentarer
Postat av: mia

Och du är min allra käraste lillasyster. Jag kommer alltid att finnas där för dig.

2008-09-10 @ 13:42:58


ett minne blott

Inatt satt jag och syrran på jobbet och prata minnen. Minnen som antingen är förglömda eller ihågkommna? MInnen som jag aldrig glömmer och som hon aldrig kommit ihåg. Minnen som jag inte vill komma ihåg men som hon minns ?
Ett minne vi båda har saknat och kommer sakna är julen. Jul-kännslan. Julen hos mormor, maten, stämningen och släkten.
Innan Jag,Jimmy och Mia växte upp så hade vi en tradition där jag och mia alltid var hemma hos jimmy (kusinen) dagen inan jul. Där vi lagade mat och klädde julgranen och umgicks hade allmänt mysigt. På julaftonsmorgon fick vi alltid en morgongåva.... men man växer upp. Nya traditionen har varit att jag sover hos Mia dagen innan jul och äter julmat spelar spel och klär granen =) ( oftar firar vi jul med pappa dagen innan jul).
Vi insåg idag jag och mia att det är ju hela våran grej? traditioner. så Nu i år ska jag sova hos mia dagen innan jul laga mat och klägranen. Längtar redan faktistk.
Men julafton då? helt underbar brukar den vara.men varför har känslan försvunnit? har man vuxit upp och tappat allt ? Mnen vad är det man ska ha tappat ? Alla är ju där. Men tyvärr är det inte samma känsla längre. Men jag kan även säga attt en jul som inte är hos mormor och morfar är ingen jul alls.
Jag vill ha en traditionell jul med massor av snö, ljus, julgran, glitter, klappar! allt ...



Mia jag älskar dig
! mest av allt i hela världen. Du är bäst. och jag skulle aldrig klara mig utan dig. ( du vet vad ja menar när det gäller vårat samtal ) Du betyder mer än luften jag andas! ( nu låter det som jag är kär i dig, men det är jag inte haha bara du är min syster och bäst hel enkelt )

heartbroken! ett hjärta i tusenbitar

Ja mit hjärta gick i spillror när jag vaknade i morses! oj vad ska jag ta mig till nu då? inget hopp. inga drömmar. allt är borta.


jag vaknade idag vid klockan två, och som syrran och jag hade bestämt skulle jag ringa massa samtal. Första ringde jag skolan givetvis. Och ja.. dom ska ha en handpenning och sen resterande pengar. vart ska jag få dom ifrån nu då? vad ska ja ta mig till? ja kommer aldrig få plugga det jag vill. va fan ska jag göra nu då? HELVETES KUK JOBB!

sen ringde jag lönekontoret och dom säger att dom timmarna jag jobbar nu läggs på oktober månad? jaha? och hur ska ja betala hyran nästa månad?
FAN VAD JAG HATAR ER! HOPPAS NI GÅR OCH DÖR ALLIHOPA PÅ DET DÄR JÄVLA FITT-FÖRETAGET! KOMMER ALDRIG MER STÄLLA UPP PÅ ER!! JA HATAR ER!!!!!
FATTA

King kong

varför kan inte alla få ha en egen king kong?
sitte och kollar på filmen och han är helt underbar. världens sötaste nalle ungefär. (lite stor) men han e underbar. hade också blivet kär i den apan om jag träffat honom.

andra tankar ...



Grattis emelie =)

träning

jag vet verkligen inte vad det är med mig idag. men skit arg är jag. sur och grinig. KÄRRING! det är vad jag är!
klagar på allt och alla.
speciellt på mig själv. fattar inte mig själv ibland. hur står jag ut ? Hur kan ja gå och tänka så om mig själv hela tiden. riktigt riktigt trött på mig nu faktiskt. SÅ har bestämmt mig, på måndag börjar det. jag och sara har gjort träning schema Fem dagar i veckan ledig lördag och söndag.
Tänker inte bryta det heller utan det ska hända. tiderna är bestämda, passen är bokade. och vi är redo.
Träning här kommer vi sten hårt!


Och vad händer idag? INGET

bi

förbannat som ett bi är jag idag. anledning? hmm ja att man aldrig kan skärpa sig.
nu e ja så trött på mig själv så jag vet inte åt vilket håll jag ska kolla längre

för mycket sömn

gnuggar mig i ögonen så ja håller på att gräva ut dom eller något. Helt död. haft semester för länge. I alla fall jobbat ganska mycket i veckan toppen då har jag ju lite pengar i alla fall! och ska troligen jobba hela nästa vecka också! skönt*

Vad händer en fredag som denna ?
tänkte laga fylld kycklingfile med ris och currysås (: hoppas de smakar. och en god sallad till förstås. Ikväll vet jag inte vad som händer, ett varmt härligt bad? med tända ljus och ett glas vin . mm de låter eller hur?
Vi får helt enkelt se..

I morgon gör hjärtat sista dagen på jobbet, härligt för honom. Då kanske han slipper jobba ihjäl sig och börjar tänka på sin hälsa lte mera och sova. ( ja vet att du behöver sova"rambo") (;.
sen så ska vi åka till Nossebro och kolla in Bilistendagen :P och hälsa på syrran och Anders givetvis(: kanske kan titta förbi mamma också. Saknar henne i massor.

Söndag är det jobb som gäller.. igen.


Vart tog all lust vägen ?

levande ljus och blixtrar

Onsdag kväll va helt under.
Pontus kom hem vid sju tiden och väckte mig, vaknade av att någon bara låg och pussade på mig! helt underbart för övrigt.  så vi låg kvar i sängen myste och prata lite.
Senare ringde maggan och berättade att hon hade köp en ny iphone haha äntligen har du fått igång den skiten :D men den va snygg och rolig :)
Hon tittade över på "kvällsmat" te och smörgås mes ägg / skina / kaviar / paprika / kaffe osv :)
Så jag pontus och maggan satt och åt kvälls mat med tända ljus haha mysigt va ?:D så började det blixtra och åska :( ja hatar de där, fast pontus fick ju sig ett gott skratt *host*


Grattis även till syrran och Anders som fått sig sitt hus igår :D!


morgon? pärlparty?

i morses när jag kom hem från jobbet var de super kallt! fick lägga mig på mitt täcke och senare använda pontus täcke över. brr jätte kallt va det. Men somnade om så gott senare, och vaknade på ett mycket konstigt sätt. Jag hade somnat ihop med min "bästis". Ja handen va hårt hållen om mobiltelefonen, konstigt nog. Har för mig att jag la ner den på golvet innan jag somnade men de gjorde jag tydligen inte haha! så tokigt det kan bli.
Orkade knappt gå upp ur sängen idag, träningsvärk i bena så va stel som en pinne. men nu har jag i alla fall lagat mat, gjort fetaost sallad och diskat efter mig. ( klapp på axeln ). ska nog lägga mig och vila en stund igen, och börja läsa min bok jag fick låna utav syster. vi får se om hon har rätt ( vilket hon alltid har ). och jag är envis nog att aldrig kunna erkänna det.
Btw, fick jobba i natt igen blink blink*


I morgon blir det utseendes ändringar på mig.


Är även bjuden på pärlpary hos syster den 8 okt. det ska bli super kul. har många idér man vill göra  fast man får hejda sig. Syrrans kompis Charlotta är det som gör smyckena och allt är handgjort med riktiga pärlor och swarovskikristaller ( hur fan det nu stavar hihi ) och äkta silver, vilket är väldigt kul för inget liknar varandra men mycket är snyggt.
Funderar även på om jag kanske ska ha ett pärlparty ? intresserad ?  hade varit kul att hitta på något annorlunda och det är inte varje dag man går på en pärlparty. köp hennes smycken eller gör ett själv (:
jag ska suga lite på den idén och kolla om nära är intressrade av det (:

här har ni lite som ja köpt av henne och även fått i julklapp och present :


mitt älsklings halsband! jag bara älskar det, disignat det helt själv.


Även min fotlänk, av kristaller och silver.



Det översta halsbandet fick jag av pappa en jul och det andra har jag gjort själv




Här är ett av dom första halsbanden hon gjorde, och jag kommer ihåg att jag fastnade för det med en gång.. finns även armband och örhängen till





jag hittade mammas halsband här, i alla fall ett långt halsband som du kan knyta hur du vill runt halsen.




pärlor / stenar på vajer, stilrent och enkelt

.

Dom här älskar jag också! fick av Charlotta i 20 års present. älskar dom, kan ha det till allt. vardag / party / fest . SUper tack en gång till :)


bara endel örhängen jag har. mina absolut favoriter är ju dom med "dropparna" och dom ljusblå pärlorna. högst upp till höger (:

Ja här har ni några idér i alla fall.. är ni intresserad av att jag ska ha ett pärlparty så skriv gära :D!
Nu väntar min bok........

jobbet i natt

sitter på jobbet nu, fick jobba inatt *skön.
som sagt är ju arbetslös igentligen, eller med finare ord ( timmanställd ).. för mig är det likadant att vara arbetslös. jag som är van att jobba efter ett shema och gå efter det. ha bestämda tider osv. Ja nu går ja bara på efter att dom ringer in mig. så jag är ledig, kan jobba vart som helst. söker jobb med andra ord.

Många tankar som snurrar, men ord som inte får spillas.. hur ska det gå?

Tränat även idag, skönt att jag äntligen kommit igång med det och jag känner mig mycket gladare på ett sätt. Tröttheten kanske försvinner den också. man kan ju alltid hoppas på det bästa i alla fall (:!
ett nytt spår, och nya banor härligt!!


kyrkogården

konstigt att man börjar tänka sjukt mkt när man är på en kyrkogård. .. why =(?


....?









....? tom