fan

EN GÅNG ALDRIG MERA ...

levande frågetecken

Är det för min skull jag göra detta? eller är det för någon annans skull? jag hoppas det är för min egna skull.. att inte styrkan står emot längre. vad har hänt? jag blir fett orolig.
Gå dagarna i ända och försöka stå emot och kämpa, vet inte om jag orkar mera. natuerns gång säger att man inte ska göra det. men jag gör tvärtemot allt, som jag alltid har gjort. varför inte bara vara normal? men vad är normal? jag vill inte vara normal, jag tycker oma tt sticka ut.. och slippa vara en i mängden.
vad ska jag göra?

Frågvis.

Denna dagen suger lika mycket som resten av dagarna som varit tydligen. ändå är det fredag

Torsdag 29 / januari 2009

Denna dagen är mycket bättre än sålänge i alla fall. Vaknade klockan kvart över sju, fick väcka pontus idag igen ( han försov sig även igår ). Vi har satt upp galler nu för boston så att han bara kan vara i hallen, men i sovrummet när vi sover. Vet inte riktigt hur man ska avvänja honom från att skälla i alla fall. man får helt enkelt visa vem som bestämmer. VI.
Idag började jag klockan 14.00 och jobbar till 21.30. Åker med syrran hem till trollhättan ( för att hon jobbar natt ), och sedan ska jag bara SOVA. Bad pontus diska och städa toaletten idag så att i morgon när jag kommer hem är det bara vardagsrummet hallen och sovrummet kvar. Vi får se om han minns att göra det när han kommer hem.  Just nu hemma så ser det ut som en tromb har gått igenom, pallar fan inte städa. Men någon gång måste man göra det. Och när man har hund har man inga mattor heller suck*
så nu står jag här på praktiken, håller på att göra godis i selofan påsar. Lite smått sådär :) även gjort skyltning idag. Men väntar på att telefonen ska ringa och jag får höra "hej, kom på arbetsinterjuv vi vill ha dig!!! " ungefär. segt utan jobb. allt e bara bajs då.

Tiden går...

Hatar denna dag

Denna dagen suger fett mycket!
vaknade klockan fyra, boston bettede sig jätte konstigt. typ orolig för att bli lämnad själv. men bestämde mig för att börja senare ( av lov från anders ) .
så halv tio i Nossebro skulle jag var då. men NÄh då kopplar jag att bussen går halv tio! .. hallå .. helt förstörd var jag.plus att jag fick sms från våra grannar. klagomål att hunden skäller? ja det är en hund dom ska skälla kanske inte så mkt. men åh allt e bara fel! när man skaffar en hundn är den är LITEN! man ska börja träna en hund att vara rumsren / ensam när den är 10 veckor! för att den ska klara det mera sen. varför gör inte folk så? jaja, det är bara ta tagi det. men just nu så känns det som allt e bara över. fan för allt. ingen bra dag. hatar denna dagen!
helvete fan skap! ååh.. tårnarna bara sprutar på mig och allt är bara så jävla fel fel fel! FEEEL!

Jag vill inte mera

F E  L

Twilight 2



Jag är helt tom! 20/11 2009 kommer det att vara premier på filmen New Moon.. alltså twlight två ! förstår ni att jag kommer vänta och räkna dagarna! jag ska vara FÖRST PÅ PLATS! .. oj oj helt galen e jag nu...


Sitter på praktiken och väntar på att tiden ska gå, vill hem och betala räkningarna ( så att det är gjort ) och sedan lägga mig i sängen och pussa på min älskling.

Igår var det en händelserik dag, sökte 7 nya jobb.  ( hoppas jag får något ). och sedan blev det fika med maggan och ullis samt c:o. trevligt trevligt :)
Idag har vovven varit hemma själv, sara var där och gick ut med honom vid två. men han va nog väldigt nervös för att vara själv så han hade kissat inne. stackarn. första gången själv :(!

Jag längtar till   20/11 2009




Helgens travader:)

Grattis till Mia och Daniel, som fick en son vid namn Melwin :) en super söt son må jag säga!
____


Ligger i sängen och skriver lite, as trött idag. Igår så var Timmy och ida här på besök så det blev lite tacos, kort och, film. Jag fick magkatarr som vanligt. Förstår inte varför jag får det så ofta nu för tiden ? knepigt. Men vid ett halv två så sten somnade jag. då hade dom andra åkt iväg..
Men det var en rolig kväll kul att träffa dom :) Måste vi göra flera gånger..

I fredags så skulle vi ha filmkväll här, och de var lite folk som skulle komma. Jag hade hyrt med mig tre filmer hem.. men dom andra valde att dricka mer så det slutade med att alla satt och drack och ingen fattade något av filmen haha :P ajja det blev lite twister på kvällen också:).. skoj skoj:) ...
 
Förövrigt så tappade jag halva min tand i fredags:S sjuk, drack vatten ås kände jag att de var nått vast mot tungan. Ja halva min tand var borta... så det blir tandläkaren på Måndag!


Men nu ska jag vila en stund till :)

blandad blogg...

Igår så va pontus jimmy nicklas och två tjejer hemma och drack och hade skoj :) när jag kom hem blev det lite lugnare men då va klockan kvart i elva och jag skulle faktiskt sova :). tyvärr så sa jag massa saker, talar innan jag tänker. och allt lät så fel.. men det var  inte så jag menade utan från min sida så var det ett skämt men senare isång jag att det lät verkligen itne som ett skämt. så förlåt i massor! jätte ångest och dåligt samvete ska ni veta.... senare så sten somnade och hörde inget. Men vakande klockan halv fyra av att pontus inte hade kommit in i sängen än:) han hade somnat på soffan framför tv :) du e så söt när du sover haha ( du e alltis söt också ) ...


att vakna klockan kvart i sju och gå ut med hunden idag va inte riktigt lockande må jag säga. Trött som in i norden och svin kallt ute. min första tanke var, hm kommer det bli snö idag? Yes det blev det.
jag lovar er när jag åkte till Praktiken idag hade jag SPIKRAKT hår, när jag kommer fram ser jag ut som en jävla pudel i hövvet.

Film kväll idag, med tre stycken thrillers,chips,dipp och godis och pojkarna dricker nog öl ska ni se:) själv tar jag bubbelvatten och inget alls haha.. en spännande kväll kommer det bli.. och jag kommer nog sitta i revbena på pontus idag skulle jag tro..  gillar inte så mkt skräck osv...

hellst av allt så när jag kommer hem idag vill jag bara pussa sönder min pontus i massor!

vad jag vill göra

jag är så sugen på att klippa av mig håret! Vet inte vad jag ska ta mig till snart men hittat MASSOR av snygga frisyerer men då måste jag köpa mig en mini plattång så att jag kommer åt över allt! ...
Sedan e jag sugen på pierca mig i näsan. en liten diamant eller nått ?
haha sedan så e jag sjukt sugen på göra mig en klockan hos celice design! ojoj, hon har tydligen fått in massor med snygga klockur .. så jag ska ta mig friheten att åka med mia till henne och kolla lite!
Vi får helt enkelt se hur det går...  Jag ska spara pengar till allt .. så vi får se.. först måste skulderna betalas av....

WORK

ajjsingbajjsing

ajjjabajja!
Lovade ju mig själv att jag skulle börja blogga och skriva dagbok varje dag! Det går inte så bra men framåt! thihi*
Så vad är jag inne på nu då? en make over! haha...  ska jag klippa mig kort? färga det? permanenta ? löshår? you name it. har ingen aning helt enkelt. har hittat lite vad jag vill ha.,.. men jag vet inte ..  kan inte bara någon säga! såhär ska du göra och så ska du se ut ? punkt slut :P blir tokig.. beslutsångest AB!

idag praktiken, ingen huvudvärk så jag drack massa med vatten igår duktiga mig!

STORT tack till sara som passar vovven (L) vågar inte lämna han själv ännu, han skäller som ett AS när han är själv.. men det blir mycket träning på det hädanefter! ...

Idag efter jobbet, ska jag försöka skicka iväg pontus och vovven så jag kan städa. och möblera :) Lite sugen på det faktiskt.. Och det är inte för att pontus inte får städa utan för att hunden är ivägen ;D! hihi..
Nu måste jag sprigna för bussen går snart :D!
cya

hej då

Att gå från ena dagen och må bra till andra dagen och må bajs. Shit! inte sovit något i natt... gick och la mig vid åtta nio någon gång för ja kände att jag var sjukt trött.. bara det att jag vaknade klockan tolv av att jag hade värsta huvudvärken. omg! upp två alvedon och massa vatten.. försökte somna. men IKKE!
ja så nu sitter jag här, och gör nada. har städat lite. mår fortfarande aset illa och huvudvärken har då fan inte släppt! sjukt arg e jag!
hej då

Att vakna upp brevid dig varje dag är helt underbart.

att vända mig om och titta på dig är bara en härlig del av det jag gör varje morgon.


Idag så gick jag upp ungefär kvar över fyra på morgonen. Hittade mina kläder jag tänkt ha på mig under dagen. och sedan ville boston ut och kissa :)! Duktig vovve.  ( snart dags att lägga på mattorna hemma :O?)
Försökte få liv i mitt lilla hjärta som sov så sött, men han vaknade tyvärr tio över f em. I alla fall missade bussen idag till Grästorp. Men pontus va så söt och körde mig faktiskt så att jag inte kom förenst till praktiken. gulle dig.



Ska ringa till hundkursen idag och anmäla oss. och sedan har jag sökt ett till jobb så jag hoppas på det bästa att jag får det(: Lycka till mig :P haha
Är inne på min andra vecka med vätsa! och det går faktiskt bra och framåt. hoppas på det bästa och det känns redan bra. hoppas hoppas hoppas att allt går fort.
Haha kollade igenom någar inlägg på min blogg idag, förstår att folk tycker det är en deprimerande blogg eller att andra blir arga osv :) folk klagar för mycket helt enkelt. Säger det igen och jag har sagt det flera gånger. jag har min blogg för att skriva av mig, för att skriva mina tankar och känslor. jag måste det:) alla måste väl få ut det av sig? så läs och njut och sluta klaga :P eller så läser ni inte min blogg alls(:! inget illa menat alls och jag vet inte vilka personerna är :/ tyvärr. Men fått  höra av andra att det finns folk som inte gillar det jag skriver.
vad ska jag göra åt saken? En blogg är en personligsak. alla bloggar kan inte vara likadana:)
men vet ni vad? Jag gillar er för det;D !
 

17 Januari Lördag!

ställde klockan på 10.30 för att gå upp och gör mig i ordnig! men det blev inte så mycket att göra sig i ordnig. ta på dig oömma kläder, ta bort gårdagens smink och sätta upp håret i en slarvig toffs. Gjorde två mackor till pontus med ost och smör på. Sedan väckte jag honom så han fick äta det och jag gick och diskade det som fan. Sedan tog jag min shake och drack ...
Klockan 11.30 skulle vi möta ida och Jimmy. Men innan så släppte vi av tobias hemma hos honom så han fick sova av sig lite haha... vi mötte dom i halvorstorp och nu bar det av till hunneberg. Det blev en långpromenad men en mycket bra promenad. jag gillade och faktiskt pontus också.. Vi var där i 1½ timme och lekte med hundarna .. men  Nu ska jag förklara för er!
När vi hade gått in långt in i skogen! vi visste typ inte var vi var men ida hade lite koll i alla fall :) Vi hamnade vid en Å! och där kom vi inte över så vi skulle gå brevis och komma ut på en stig. Boston ser en liten gräsplätt som sticker ut i ån så han var törstig och skulle dricka. visst han kommer sen säger vi och vänder oss om för att börja gå lite.. Ni tror fan inte att han ramlar i dÅ? paniken startar och han simmar till en liten liten inplätt som finns nära kanten men på andra sidan! han vill inte simma tillbaka så paniken på oss andra startar... men pontus tar ett JÄTTE hopp och hoppar över och drar upp honom .. stackars boston! så han fick min tröja och pontus halsduk på sig... men inte fick det sitta kvar länge .. så vi skyndade oss tillbaka helt enkelt och i bilen så fick han en handduk på sig och varmfläkt :)!


Vi stannade kvar hos nina och leif stort sett hela kvällen.. men vi fick tvättat och mat i oss :) Hade allmänt roligt.
Nu sitter vi båda i soffan och pontus spelar GTA vilket jag är avis på och vill själv göra :( buhu! men jag ska bara göra klart det här och sedan ska vi kolla på film :)







chokladpralinen

Förstår ni att jag har världens bästa pojke? Ni fattar igentligen inte hur mycket han ställer upp och hur underbar han är. Och speciellt när han är nyvaken och pratar om saker som man inte ens har en aning om vad han menar :)! haha jag pratar om i morses. Det är nämligen såhär att han är ledig idag (Fredag) och min buss till praktiken går 05.30 på morgonen men tyvärr går det ingen stadsbuss då. Så älsklingen satt vaken hela natten och spelade och kollade på film och somnade på soffan såklart. Men han hade lovat att köra mig till bussen. Det gjorde ont att väcka honom men jag var tvungen. Tvungen att komma med bussen så klart. När jag väckte honom så svamla han om massa saker och man såg på honom att han var i en HELT annan värld:)!
jag själv gick upp klockan 04.00 gick ut med hunden som även kissa i min sko igår morses och hade kissat i köket idag. i alla fall vi gick ut å han kissade och gjorde sina behov, sedan gick vi in igen och jag gjorde i ordning mig. så klar för avfärd och nu är jag är!
ÅTER till Min sötsak! jag kan inte hjälpa att jag måste skriva om honom. men jag e så super kär och det känns så himla underbart med honom. happy mee!  puss på dig min chokladpralin



Dessutom så har jag verkligen fastnat för GTA!! haha sitter å spelar det varje dag nu känns det som :D as skoj. Så igår fick jag höra att jag var världens bästa flickvän pga att jag är spel nörd fast jag visar det inte så offentligt om man säger så! Det finns ju gränser helt klart :D!
Finns ju mer än ett spel pontus ska lära mig och eftersom jag fastna för GTA så lär jag gilla det andra också :) så nu ska jag på gitarr också och se hur de går haha! jaja får ge det ett försök i alla fall :) eller vad säger ni?


Helt klart en underbar Fredag.. helgen är påväg och idag så ska ja städa lägenheten och även spela och kolla på film. I morgon lördag så blir det Hunneberg med vovvarna, ida, jimmy och jag / pontus
Söndag går väl åt att tvätta och städa lite mera :) man får ju grejja på helgen när man ändå är ledig :) haha

Ha en skit bra helg rent ut sagt!

dagen

Hallå där gott folk! hur har eran dag varit?
min har i allaf all varit sådär. Vaknade i morses av att Boston kissade i min SKO! och ja blev jätte arg och pontus blev ännu argare på mig. Man måste ju få bestämma och visa vem som bestämmer?
och ja annars har min dag varit toppen :)
åter går till work

idag igen

Dags för blogg igen då!
packat upp massa varor idag (: så ja kan ju bara säga JAGÄ LSKAR DET haha .. tycke det är skit kul att plocka och anteckana och allt :)!
Så nu är de bara två timmar kvar på jobbet.. va ska man säga ? hem och hämta vovven sen ringa maggan och möjligtvis ta en fika eller två:p haha .. och städa när pontus kommer hem han ska faktiskt inte få spela idag:) en efter vi har städat ska ja sno hans xbox en stund :) koppla av å bara ta det lugnt. Det är nämligen så att ja börjar klockan 14.00 i morgon!  så jag har sovmorron:)! tack tack.
just det, film blir det ju också. hyrde ju två stycken igår: ) så efte städningen så film och sedan xbox :)
kunder....

14 januari 2009

Är på praktiken och jobbar, men just nu skriver jag ifs blogg.
jag trivs jätte bra! Bättre än att vara på ungdomsslussen i alla fall. Det är till och med härligt att gå upp 04.30 på morgonen!
Ni förstår inte hur lättad jag är.
Men trött på att måste städa hemma också. vi får väl se hur det går. Det har bara gått två dagar hittils så ja ger det v äl en chans. Det kommer funka ( nu pratar jag inte om praktiken utan allt annat).

Jag bloggar mera senare :) Take care

har ni någon gång kännt?

Har ni någon gång kännt er som att ni bara vore ivägen ? Ivägen för allt och alla. Ivägen för nära och kära, så tillslut så har du bara en klump med gråt i halsen?
Har ni någon gång kännt att ni ställer för höga krav på er själva ? att ni alltid höjer ribban till en högre nivå?
Har ni någon gång kännt att ni inte räcker till? Att du gör en sak för en annan men inte tillräckligt bra ?
Har ni någon gång kännt att ni trycker ner er själva ? att aldrig stå och säga i spegeln att du är faktiskt bra och räckertill?
Har ni någon gång kännt er helt jävla misslyckad ?

Jag är en person som erkänner att jag har kännt / känner det här. alla gör det? någon gång eller flera gånger.
Jag är en person som behöver mycket kärlek och älskar att mysa och ge kärlek. Jag är en person som aldrig tar åt mig fina saker bara dåliga saker..
Jag är en person som behöver träna på mitt självförtroende.

lycklig

vet inte men idag känns helt klart som en toppen dag. bara helt sjukt glad idag:)
Fick äntligen praktikplats idag, så jag börjar på tisdag:D
det ska bli så härligt att kunna jobba, och nu undrar säkert ni andra vad vi ska göa med hunden osv?
Vi har redan löst det(: allt fixar sig ska ni se :) inga problem
Nu finns inga problem mera :O

jag är så jävla glad

lite uppdaterat

oj det var dåligt av mig att inte skriva i bloggen på länge.
Lite uppdaterigar då :
1. Inga pengar på mobilen så kan inte nå någon
2. Försöker få tag på min handläggare men det är ju fan hopplöst
3. fyra dagar kvar till Nyårslöftet börjar
4. och sista vi skaffat hund


Jag vill bara uppdatera här, och allt är faktiskt toppen. allt går åt rätt spår.
Just nu ska ja ta hand om våran personliga "mopp" haha

2009

Första dagen på året har varit väldigt slappt och jobbigt. Bakis som ett as och jag ska gå in på mina nyårs löften :)
Idag har det inte hänt så mycket mer än försökt att bli bättre, och ja har verkligen behövt socker hela dagen! så ja har druckit cola och ätit massor osv hela tiden. men nu är klockan 20:06 och det snurrar fortfarande i mitt huvud så det blev väl lite för mycket igår. Men fruktansvärt kul hade jag!
Har precis tagit mig ett härligt varmt bad och lyssnar på If i let you go med westlife! Härligt underbar är den låten. Haha Mia ( marie ) om du kommer ihåg den låten (;? eller om du läser detta ens :s ah ville bara säga att de väcker minnen helt klart!
jag hoppas att alla där ute hade en underbar nyår! Jag ser fram emot ett 2009, och det ska bli bästa ever! det vet jag och jag känner det på mig.


-Lycklig-